strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, james rod said: ενταξει με την ψυξη δεν διαφωνω. απλα ανεφερα τις παραμετροποιησης για να αποδωσει μια καρτα καλα. ειναι ευκολο και οχι δαπανηρο για της εταιριες να βαλουν καλη ψυξη. ουτε τα vrm κοστιζουν πολλα λεφτα. Δεν ειναι ευκολο. Αν ηταν ευκολο δεν θα ειχαμε τοσες αποτυχιες. Ειδικα οταν μιλαμε για 1080ti μαλλον ειναι δυσκολο να ψυχεται ολη η καρτα σωστα. Αν δεις οι περισσοτερες υλοποιησεις εχουν προβλημα με τα vrms και την ψυξη τους. Ασε που και φτηνα δεν τα λες. Εχει και με 0.5€ , εχει και με 10€.
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, strawman είπε Ετσι ενδεικτικα, μια φτηνη 1060 που εχω χτυπαει 84αρια και ο πυρηνας κανει underclock στα 1536 για να κρατησει θερμοκρασιες το καλοκαιρι!! Φαντασου τι γινεται με τις 1080ti Κάτσε να μαντέψω, Evga 1060 η μικρή αλλά όχι SC edition; Έχει θέμα αυτή, το έχω ξαναπεί. Γενικά από 1060 και πάνω θέλει heatpipes το cooler, που πάνε με το Intel stock cooler πάνω σε gpu;
strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 minutes ago, mindtrapper said: Κάτσε να μαντέψω, Evga 1060 η μικρή αλλά όχι SC edition; Έχει θέμα αυτή, το έχω ξαναπεί. Γενικά από 1060 και πάνω θέλει heatpipes το cooler, που πάνε με το Intel stock cooler πάνω σε gpu; Δυστηχως οχι, αμα ηταν μικρη θα την συγχωρουσα. Ειναι και μποσικη παναθεμα την. Την dual OC της asus εχω
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, strawman είπε Δεν ειναι ευκολο. Αν ηταν ευκολο δεν θα ειχαμε τοσες αποτυχιες. Ειδικα οταν μιλαμε για 1080ti μαλλον ειναι δυσκολο να ψυχεται ολη η καρτα σωστα. Αν δεις οι περισσοτερες υλοποιησεις εχουν προβλημα με τα vrms και την ψυξη τους. Ασε που και φτηνα δεν τα λες. Εχει και με 0.5€ , εχει και με 10€. εδω θα βαλω ενα τεστ της ζοτακ για να δεις οτι δεν υπολειπεται σε τιποτα με τιμη 850 ευρω. το κοστος το ανεβασα την αλλη φορα σε hbm και gddr5 μαζι με ολο το κυκλωμα, αναλυση απο τον καντερ. υποψιν οτι η βεγκα ειναι πολυ πιο ακριβη υλοποιηση. https://www.gamersnexus.net/guides/3032-vega-56-cost-of-hbm2-and-necessity-to-use-it http://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_1080_ti_arcticstorm_mini_review,8.html Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από james rod
strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, james rod said: εδω θα βαλω ενα τεστ της ζοτακ για να δεις οτι δεν υπολειπεται σε τιποτα με τιμη 850 ευρω. το κοστος το ανεβασα την αλλη φορα σε hbm και gddr5 μαζι με ολο το κυκλωμα, αναλυση απο τον καντερ. http://www.guru3d.com/articles_pages/zotac_geforce_gtx_1080_ti_arcticstorm_mini_review,8.html Μηπως εβαλες λαθος link? Αυτη ειναι η υδροψυκτη...και δεν ειναι φτηνη. Ενδεικτικα εκανε launch 100+ ευρω πανω απο την zotac AMP extreme, η οποια επισης ηταν το high end και οχι το φτηνο μοντελο της zotac. Aυτη που εβαλες και λες οτι δεν υπολειπεται σε τιποτα απο τις ακριβες ανηκει στις ακριβες! Ενδεικτικα, οταν οι τιμες ηταν "φυσιολογικες" 790€ αγορασα την gigabyte aorus extreme. Αυτη που linkares ηταν 60€ πανω Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από strawman
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, strawman είπε Μηπως εβαλες λαθος link? Αυτη ειναι η υδροψυκτη...και δεν ειναι φτηνη. Ενδεικτικα εκανε launch 100+ ευρω πανω απο την zotac AMP extreme, η οποια επισης ηταν το high end και οχι το φτηνο μοντελο της zotac. Aυτη που εβαλες και λες οτι δεν υπολειπεται σε τιποτα απο τις ακριβες ανηκει στις ακριβες! Ενδεικτικα, οταν οι τιμες ηταν "φυσιολογικες" 790€ αγορασα την gigabyte aorus extreme. Αυτη που linkares ηταν 60€ πανω αυτη την στιγμη εχει 875 στο mind. πριν λιγο την λινκαρα παλι και ειχε 850. πριν καμια ωρα. https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/GeForce+GTX+fuer+Gaming/GTX+1080+Ti.html επισης μονο σου το λες οτι πηρες asus 1060 και βγηκε πατατα. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από james rod
splanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω τι λέτε τόσες σελίδες, εγώ έχω να πω ότι οκ στις καινούργιες κάρτες πχ 1060, αν έχει 300 θα την δώσεις 250 ας πούμε, αλλά στις παλιές σχεδόν ισάξιες κάρτες πχ 970-780ti κλπ με ποια λογική τις δίνουν 280-300 εκτος εγγύησης; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από splanis
james rod Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, splanis είπε δεν ξέρω τι λέτε τόσες σελίδες, εγώ έχω να πω ότι οκ στις καινούργιες κάρτες πχ 1060, αν έχει 300 θα την δώσεις 250 ας πούμε, αλλά στις παλιές σχεδόν ισάξιες κάρτες πχ 970-780ti κλπ με ποια λογική τις δίνουν 280-300 εκτος εγγύησης; εδω δινουν 300 τις 290x.
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Όσο θέλει τις πουλάει ο καθένας. Δεν υπάρχει απαράδεκτος πωλητής. Υπάρχει απαράδεκτος αγοραστής 1
splanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, james rod είπε εδω δινουν 300 τις 290x. Ναι τυχαία ήταν τα παραδείγματα. Μέσα και οι 290χ 390 rx 470-80 κλπ
strawman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 26 minutes ago, james rod said: αυτη την στιγμη εχει 875 στο mind. πριν λιγο την λινκαρα παλι και ειχε 850. πριν καμια ωρα. https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/GeForce+GTX+fuer+Gaming/GTX+1080+Ti.html επισης μονο σου το λες οτι πηρες asus 1060 και βγηκε πατατα. Η 1060 που βγηκε πατατα ηταν η φτηνη, η dual oc, και οχι η strix για παραδειγμα, η οποια εχει 50€ παραπανω. Τωρα με τις τρεχουσες τιμες δεν ξερω τι γινεται με την καρτα που linkares, εγω σου λεω οτι οταν οι τιμες ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα αυτη ηταν απτις ακριβες. Αν τωρα δεν την αγοραζει κανεις και εχει μεινει η τιμη της στασιμη αλλο καπελο.
adtakhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Επιτέλους αλλάξατε τον τίτλο .... Έβγαζα σπυριά κάθε φορά που τον έβλεπα .... 2
nikos1982 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δε δουλεύει έτσι το πράγμα. Δεν πουλάς σύμφωνα με το πόσο την αγόρασες, αλλά σύμφωνα με το πόσο έχει νέα. μια rx 480 ειχε καπου στα 300 330 πριν σταματηση.ποσο πρεπει να την πουλησει καποιος;;;
Qless Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Επιτέλους αλλάξατε τον τίτλο .... Έβγαζα σπυριά κάθε φορά που τον έβλεπα .... Τώρα και συ τι ψάχνεις αφού το insomnia ΔΕΝ έχει διαχείριση μπορεί ο κάθε χαζός να ανοίξει 10 ίδια θέματα που αντί να δίνουν κάτι χρήσιμο υποτίθεται σε τεχνολογικό φόρουμ καταλήγουν σε ψυχολογική ανάλυση κλάψα και ότι άλλο άσχετο κατρακύλα του κερατα 1
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μαρεσει που ορισμενοι αναφερετε συνεχεια τις ti,που εδω λιγοι τις αγορασαν ακομα και με τις τιμες pro mining και σας πειραζουν οι τιμες στις αγγελιες. Παντως οσες υλοποιησεις ειδα να παιζουν στα 750ευρω,εχουν φυγει ολες σε χρονο ρεκορ. Για την σειρα 9 που πουλανε ορισμενοι ακριβα τις πουλανε καθαρα σε σχεση με ποσο εχουν οι αντιστοιχες σε καινουργιες. πχ ο αλλος πουλαει την 970 σε σχεση με ποσο πωλειται η 1060 ή η 980ti σε σχεση με 1070. Το μονο λαθος στην προσεγγιση τους ειναι οτι οι περισσοτερες της σειρας 9 (μιας και ειναι σειρα του 2014)το πιο πιθανο ειναι να ειναι εκτος εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα