kostasneo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχει και πολύ καιρό από τότε που το 90% των καρτών γραφικών , παγκοσμίως , εξαφανίστηκαν απο τα ράφια των εταιρειών στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό λόγω του Bitcoin Και της εξόρυξής του . Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου προς τους Διαχειριστές οι οποίοι δεν έχω δει να κάνουνε κάποιο post περι αγγελιών οι οποίες ειναι εξωφρενικά φουσκωμένες με όλους τους ανθρώπους να πουλάνε τις 1070 600 ευρω μεταχειρισμένες για να βγάλουνε τα φράγκα τους πίσω . Παρακλώ πολύ όποιος θελει να αγοράσει κάρτα γραφικών καλό θα είναι να είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Διανύουμε μία κρίση η οποία δε ξέρουμε που θα βγεί.
spyrage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα φίλε μου - δικαιως η αδικως , ο καθενας βαζει ότι τιμες θελει - και ο κοσμος κρινει, δεν είναι στο χερι κανενος αλλου το ποσο ΘΕΛΕΙ να πουλησει καποιος κατι - το αν θα το πουλησει η όχι είναι δικο του παλι θεμα, δεν νομιζω λοιπον ότι αυτό το θεμα αφορα τους διαχειριστες... 5
narta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kostasneo είπε Θέλω να εκφράσω τον προβληματισμό μου προς τους Διαχειριστές οι οποίοι δεν έχω δει να κάνουνε κάποιο post περι αγγελιών οι οποίες ειναι εξωφρενικά φουσκωμένες με όλους τους ανθρώπους να πουλάνε τις 1070 600 ευρω μεταχειρισμένες για να βγάλουνε τα φράγκα τους πίσω . Ε ναι τι παει να πει ειναι ανεβασμενες οι τρεχουσες τιμες αγοράς; ΕΣΥ κυριε πωλητη ΠΡΕΠΕΙ να πουλησεις ΚΑΤΩ απο την τιμη ΚΤΙΣΗΣ. Τωρα που το διαβασες το παραπανω, εφαρμοσε το σε bitcoin και οχι σε καρτα γραφικων και δες ποσο ανόητο ακουγεται αυτο που λεω. 2
billiboo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 έλεος παιδιά έχει καταντήσει αηδία να ανοίγει θέμα κάθε τρεις και λίγο για τις εξωπραγματικες τιμές στις αγγελίες...... πότε θα καταλάβετε επιτέλους ότι οι διαχειριστές και το site δεν φέρουν καμιά ευθύνη για το τι γίνετε στις αγγελίες? κι εγώ τρελαίνομαι όταν βλέπω πχ. rx 460 160 ευρώ ενώ σκρουτζ είχε 120-130 γιατί όπως έλεγε ο πωλητής ΄΄ είναι μοντέλο που δεν έρχεται πια Ελλάδα ΄΄ αλλά τι να κάνουμε? ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΒΛΆΚΑ που νομίζει οτι θα βρει να πουλήσει κάτι στην τιμή πού το πήρε 1-2-3-4 χρόνια πριν... 3 2
spyrage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τεσπα - ο καθενας πουλαει οσο θελει - κανενας δεν μπορει να του επιβαλει τιμες - και δεν είναι και αυτό φυσικα το θεμα... τι να κανουμε που οι τιμες αντι να πεσουν ετυχε λογω μπιτκοιν να ανεβουν, αν επεφταν ολοι θα πιεζαν για χαμηλότερες τιμες φυσικα, 'μα καινουργια εχει τοσο τι είναι αυτά που ζητας ' - αλλα τωρα που ανεβηκαν και ο άλλος εχει δικαίωμα να ζητησει το κατι παραπανω ολοι εχουν μουρλαθεί...δηλαδή αν ειχες 1070 εσυ - θα την πουλαγες 350 - 400 και ας εχει παει 650ε καινουργια - διχως διαθεσιμοτητα κι ολας? φαση είναι θα περασει - αν βρειτε κατι που σας κανει οκ, αλλιως υπομονή, παρολα ταυτα - Ετσι είναι για τωρα... 3
Damachi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 σε 2 αναβαθμίσεις mini εβαλα 1030 και 960 μτχ και οι αγγελιάδες μπορούν να βάλουν τις RX εκεί που δεν πιάνει ήλιος 3
gaspazet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου αρέσουν και εμένα οι φουσκωμένες τιμές σε gpu αλλά όπως σωστά αναφέρθηκε ,ο καθένας πουλάει όσο θέλει...το σωστό είναι όταν πουλάς κάτι μτχ ,ανάλογα την κατάσταση(εγγύηση,χρόνος λειτουργίας κτλπ) , να το πουλάς σε ανάλογα μειωμένη τιμή από τις τωρινές.Δηλαδή αγγελίες που βλέπουμε κάρτες μτχ ακριβότερες από καινούργιες είναι αστείες, αλλά αν πουλήσει κάποιος μια 580 8g 3 μηνών 350 δεν το βλέπω παράλογο. Είναι σαν να αγοράσεις σπίτι τώρα 80κ και μετά από 10 χρόνια οπού πιθανόν να έχει διπλασιαστεί η αξία, να σου ζητάει ο άλλος να το πάρει 50κ...... Δεν ίσχυε αυτό στις κάρτες αλλά τώρα ισχύει,όπως και τα ακίνητα δεν έχαναν ποτέ αξία ,αλλά τώρα λόγο κρίσης βλέπουμε να έχουν πάει στον πάτο......Τα πράματα αλλάζουν.. ΥΓ. Μπορούμε ακόμα να προμηθευτούμε κάρτες από nvidia σε "λογικές" τιμές ....αλλά θέλει ψάξιμο και παραγγελίες out of stock. 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Εστω οτι εχω αγορασει μια rx480 200 ευρω πριν κανα χρονο συμφωνα με τους γκρινιαρηδες ποσο θα πρεπε να την πουλησω? 150?100? για να κανω αναβαθμιση θα πρεπει να αγορασω σε φουσκωμενη τιμη μια πχ, rx 580 η οποια εχει 450 ευρω η πιο φτηνη. τα υπολοιπα λεφτα της διαφορας-αναβαθμισης ποιος θα μου τα δωσει? ο γκρινιας-γυφτος που εχει την απαιτηση να προσαρμοζονται οι τιμες αναλογα με τις ορεξεις του? 6 4 2
KNSM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Συνεχιζω να αισθανομαι τυχερος που περυσι τον Απριλιο αγορασα σχεδον παρορμητικα μια 980ti στα 325 ευρω απο μελος του insomnia, να ναι καλα το παιδι! Οι τιμες εχουν ξεφυγει σε απιστευτα επιπεδα! Εριξα μια ματια στις αγγελιες και πραγματικα ορισμενοι ειναι μεγαλα κορακια! 500 ευρω για rx 580!Ελεος!300 ευρω για rx 460!?ΕΛΕΟΣ! Φυσικα και ο καθενας μπορει να πουλαει οσο θελει αλλα ρε παιδια, μην τους κανετε την χαρη να σας πιανουν τον πισινο!!! 2
aeljim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εστω οτι εχω αγορασει μια rx480 200 ευρω πριν κανα χρονο συμφωνα με τους γκρινιαρηδες ποσο θα πρεπε να την πουλησω? 150?100? για να κανω αναβαθμιση θα πρεπει να αγορασω σε φουσκωμενη τιμη μια πχ, rx 580 η οποια εχει 450 ευρω η πιο φτηνη. τα υπολοιπα λεφτα της διαφορας-αναβαθμισης ποιος θα μου τα δωσει? ο γκρινιας-γυφτος που εχει την απαιτηση να προσαρμοζονται οι τιμες αναλογα με τις ορεξεις του? Καλά άστο εσύ. Δεν μας πείθεις. 2
argimeg Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Αυτοί που καίγονται και θέλουν να αγοράσουν αυτό τον καιρό κάρτα γραφικών είναι οι miners. Εάν είσαι gamer θα βολευτείς με αυτήν που έχεις για κανένα χρόνο και τέλος. Γιατί να αγοράσεις τώρα; Εάν δηλαδή σου έλεγαν ότι υπάρχει έλειψη στα smartphones και οι τιμές έχουν πάει στον Θεό, δεν θα μπορούσες να περιμένεις έναν χρόνο για να πάρεις καινούριo κινητό; Εάν βέβαια σου καεί την πάτησες, αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις και με μια μικρότερη σε μικρότερη ανάλυση και τέλος.
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, aeljim είπε Καλά άστο εσύ. Δεν μας πείθεις. Θες να δοκιμασεις να μου απαντησεις?η θα γραφεις μονο σαχλαμαρες? 1 1
Inler Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ο καθενας κρινει ποσα μπορει να αντεξει η τσεπη του και αποφασιζει Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες...Καποιος που αναβαθμιζεται(οπως αναφερθηκε) απο 480 σε 1070(η χρηματικη διαφορα τους ειναι γυρω στα 150e) δεν θα πουλησει την 480 200e για να χρειαστει να βαλει αλλα 300e για να παρει μια 1070 που πωλειται 500-550e....Ειναι ωραιο να το κρινουμε απο τη μερια του αγοραστη και απο την κερκιδα αλλα πρεπει να σκεφτομαστε και απο την αλλη πλευρα.. Αυτο δεν δικαιολογει βεβαια τιμες τυπου 700e για 580 αλλα οπως εχει χιλιοειπωθει ο καθενας πουλαει οσο θελει....Αυτος που δεν βιαζεται κανει preorder και δεν ασχολειται 4
panospeter Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εστω οτι εχω αγορασει μια rx480 200 ευρω πριν κανα χρονο συμφωνα με τους γκρινιαρηδες ποσο θα πρεπε να την πουλησω? 150?100? για να κανω αναβαθμιση θα πρεπει να αγορασω σε φουσκωμενη τιμη μια πχ, rx 580 η οποια εχει 450 ευρω η πιο φτηνη. τα υπολοιπα λεφτα της διαφορας-αναβαθμισης ποιος θα μου τα δωσει? ο γκρινιας-γυφτος που εχει την απαιτηση να προσαρμοζονται οι τιμες αναλογα με τις ορεξεις του? Αφενώς εσύ θα αγοράσεις ένα νέο προιόν του κουτιού, ενώ ο αγοραστής σου ένα μεταχειρισμένο με την όποια χρήση του έκανες. Αφαιτέρου το νόημα του μεταχειρισμένου είναι να αξιοποιηθεί κάτι που δεν σε καλύπτει - δεν χρησιμοποιείς πλέον και να μιώσει την ζημιά απο την τιμή αγοράς του. Όχι να είναι μέσο για την εκπλήρωση των όποιων νέων ανάγκών - επιθυμιών έχεις. 'Ολα αυτά βέβαια είναι θεωρίες και ηθικολογίες ..... Βαράτε αλύπητα του γκρίνιες - γύφτους, όπως λες, που πάνε για μεταχειρισμένα. 1
Inler Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβασε καλυτερα το προηγουμενο μου μηνυμα στο οποιο αναφερομαι για μεταχειρισμενες καρτες και συγκρινω τιμες rx480/1070 και θα καταλαβεις..... Καθε καρτα ανηκει σε ενα price range οποτε και οι τιμες προσαρμοζονται αναλογως προς τα πανω οταν υπαρχει ελλειψη Απλα ειναι τα πραγματα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Inler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα