nectons Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, loukoumakos είπε Καλε μου φιλε δεν είναι θέμα νοημοσύνης είναι θέμα λογικής δεν γίνεται να αγοράζεις κάτι το οποίο κοστίζει 400ε και να θωρείς οτι ειναι το ίδιο καλο με κάτι που κάνει 1000ε και οχι δεν ειναι θέμα μαρκετινκ δεν πληρώνεις την διαφήμιση ουτε το όνομα οπως λες αλλα πολυ περισσοτερα πραγματα οπως την διαδικασια αναπτυξης του λογισμικου τα υλικα κατασκευης και γενικα ολο το πακετο τωρα αν εσυ ειναι ΟΚ με το κινητο σου σεβαστο εγω ακομα γελαω με τα μαυρα χαλια που εχει το ανδροιδ με τα bootloop και τα updates που ακομα περιμενετε και μπορει να μην παρετε και ποτε και γενικα για την μηδενική υποστηριξη απο τις εταιρίες που σας πουλάνε τα κινεζικα .. οποτε για εμενα οτι πληρωνεις παιρνεις στην τελικη η apple εκανε μαλακια το παραδεχτηκε θα το φτιαξει απλα και ωραια... Και όμως! Η λογική μιλάει όχι εγώ και εσύ. Είναι ΠΟΛΛΑ πράγματα αυτά που δεν μπορεί να κάνει το iPhone. Δεν αρκεί μόνον το hardware που είναι πολύ ανώτερες πολλές συσκευές από το iPhone. Είναι και το λογισμικό που κάνει την διαφορά. Η ευκολία χρήσης, η αυτονομία, η ποιότητα κατασκευής κλπ. Τo iphone X έπρεπε να κοστίζει για παράδειγμα σύμφωνα με αυτά που προσφέρει σε επίπεδο hardware κάτω από 500 ευρώ. Αν τώρα συνυπολογίσουμε και τις ελλείψεις του στο λογισμικό τότε θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από 300 ευρώ. Τα 1300 είναι απλά μάρκετινγκ και καθαρός υπνωτισμός μέσω διαφήμισης. Αυτή είναι η λογική. Τα bootloop εντωμεταξύ μιας και τα αναφέρεις συνέχεια υπάρχουν σε ένα ποσοστό 20% των παγκόσμιων συσκευών. Και αυτό πριν χρόνια. Που ζεις? Και πριν χρόνια κόλαγε το iPhone του θανατά και σερνόταν μετά από λίγο καιρό χρήσης. Μην τα μπερδεύεις λοιπόν. Και δεν παραδέχτηκε τίποτε η Apple. Απλώς την πήραν χαμπάρι. Είναι τελείως διαφορετικό. Το να λες κοστίζει 1000 ενώ το άλλο 400 οπότε είναι καλύτερο, και μάλιστα όταν μιλάμε για κινητά τηλέφωνα πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λογικό. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από nectons 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, billdanos είπε Άνετα το πας! Α τι τώρα που δεν σε καλύψαν οι μετρήσεις τα βγάλαμε όλα άχρηστα? Σου εξήγησα από την αρχή πως η συσκευή είναι 3 μηνών, πόσα cycles περίμενες να έχει? Είχα όμως και άλλες συσκευές που μετά από 3-4 μήνες δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση η μπαταρία και άρχιζε να έχει μικρές πτώσεις. Τις ίδιες μετρήσεις βγάζει και το coconut battery που τρέχει στο mac και το συνδέεις με το iphone με το καλώδιο. Προφανώς δεν είναι 100% αξιόπιστα αλλά έχεις μια πολύ καλή ένδειξη για το το συμβαίνει. PS: Το macbook είναι πλεον 5+ ετών. Κάνε τον κόπο να ξαναδιαβασεις και να κατανοήσεις ότι είπα. Όλα αυτά πέρα από τους κύκλους φόρτισης λένε ανοησίες. Η Apple έχει αφαιρέσει τα apis για αυτά που δείχνουν αυτές οι εφαρμογές. Μόνο με jb ή η ίδια η apple μπορεί να σου δώσει αυτό το στοιχείο. Μην είστε άλλου για άλλου και μόνο προσπαθείτε να χλευασετε. Βάλε το νιονιό να δουλέψει. 3 ώρες πριν, nectons είπε Και όμως! Η λογική μιλάει όχι εγώ και εσύ. Είναι ΠΟΛΛΑ πράγματα αυτά που δεν μπορεί να κάνει το iPhone. Δεν αρκεί μόνον το hardware που είναι πολύ ανώτερες πολλές συσκευές από το iPhone. Είναι και το λογισμικό που κάνει την διαφορά. Η ευκολία χρήσης, η αυτονομία, η ποιότητα κατασκευής κλπ. Τo iphone X έπρεπε να κοστίζει για παράδειγμα σύμφωνα με αυτά που προσφέρει σε επίπεδο hardware κάτω από 500 ευρώ. Αν τώρα συνυπολογίσουμε και τις ελλείψεις του στο λογισμικό τότε θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από 300 ευρώ. Τα 1300 είναι απλά μάρκετινγκ και καθαρός υπνωτισμός μέσω διαφήμισης. Αυτή είναι η λογική. Τα bootloop εντωμεταξύ μιας και τα αναφέρεις συνέχεια υπάρχουν σε ένα ποσοστό 20% των παγκόσμιων συσκευών. Και αυτό πριν χρόνια. Που ζεις? Και πριν χρόνια κόλαγε το iPhone του θανατά και σερνόταν μετά από λίγο καιρό χρήσης. Μην τα μπερδεύεις λοιπόν. Και δεν παραδέχτηκε τίποτε η Apple. Απλώς την πήραν χαμπάρι. Είναι τελείως διαφορετικό. Το να λες κοστίζει 1000 ενώ το άλλο 400 οπότε είναι καλύτερο, και μάλιστα όταν μιλάμε για κινητά τηλέφωνα πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λογικό. Η apple πουλάει μεταξωτές κορδέλες. Όλα τα κινητά αυτής της κατηγορίας έχουν κατασκευαστικό κόστος 200-250 ευρώ. Τι φουσκώνουν μέσα αυτό είναι άλλο παραμύθι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, loukoumakos είπε Καλε μου φιλε δεν είναι θέμα νοημοσύνης είναι θέμα λογικής δεν γίνεται να αγοράζεις κάτι το οποίο κοστίζει 400ε και να θωρείς οτι ειναι το ίδιο καλο με κάτι που κάνει 1000ε και οχι δεν ειναι θέμα μαρκετινκ δεν πληρώνεις την διαφήμιση ουτε το όνομα οπως λες αλλα πολυ περισσοτερα πραγματα οπως την διαδικασια αναπτυξης του λογισμικου τα υλικα κατασκευης και γενικα ολο το πακετο τωρα αν εσυ ειναι ΟΚ με το κινητο σου σεβαστο εγω ακομα γελαω με τα μαυρα χαλια που εχει το ανδροιδ με τα bootloop και τα updates που ακομα περιμενετε και μπορει να μην παρετε και ποτε και γενικα για την μηδενική υποστηριξη απο τις εταιρίες που σας πουλάνε τα κινεζικα .. οποτε για εμενα οτι πληρωνεις παιρνεις στην τελικη η apple εκανε μαλακια το παραδεχτηκε θα το φτιαξει απλα και ωραια... Το πιο τραγικό και άσχετο post που έχω διαβάσει τελευταία. Τέτοιους πελάτες θέλει η Apple. 7 ώρες πριν, billdanos είπε 53 53 και εγώ που άλλαξα μπαταρία στους 2800 κύκλους τι πρέπει να πω? Φάτε σανο παιδιά αυτο σας αξίζει. 4 ώρες πριν, nectons είπε Και όμως! Η λογική μιλάει όχι εγώ και εσύ. Είναι ΠΟΛΛΑ πράγματα αυτά που δεν μπορεί να κάνει το iPhone. Δεν αρκεί μόνον το hardware που είναι πολύ ανώτερες πολλές συσκευές από το iPhone. Είναι και το λογισμικό που κάνει την διαφορά. Η ευκολία χρήσης, η αυτονομία, η ποιότητα κατασκευής κλπ. Τo iphone X έπρεπε να κοστίζει για παράδειγμα σύμφωνα με αυτά που προσφέρει σε επίπεδο hardware κάτω από 500 ευρώ. Αν τώρα συνυπολογίσουμε και τις ελλείψεις του στο λογισμικό τότε θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από 300 ευρώ. Τα 1300 είναι απλά μάρκετινγκ και καθαρός υπνωτισμός μέσω διαφήμισης. Αυτή είναι η λογική. Τα bootloop εντωμεταξύ μιας και τα αναφέρεις συνέχεια υπάρχουν σε ένα ποσοστό 20% των παγκόσμιων συσκευών. Και αυτό πριν χρόνια. Που ζεις? Και πριν χρόνια κόλαγε το iPhone του θανατά και σερνόταν μετά από λίγο καιρό χρήσης. Μην τα μπερδεύεις λοιπόν. Και δεν παραδέχτηκε τίποτε η Apple. Απλώς την πήραν χαμπάρι. Είναι τελείως διαφορετικό. Το να λες κοστίζει 1000 ενώ το άλλο 400 οπότε είναι καλύτερο, και μάλιστα όταν μιλάμε για κινητά τηλέφωνα πίστεψέ με δεν είναι καθόλου λογικό. Αστους να κοιμηθούν και να χαίρονται που η Apple παρουσίασε πάλι υπερκερδη εις βάρος τους με το κλέψιμο που γίνεται στις τιμές που πουλάνε. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα