logistoulis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, Stojakovic είπε Σανό. τουλάχιστον στις αμερικές κάτι κάνουν και το εξετάζουν το ζήτημα, εδώ είναι που ταϊζουν σανό τους καταναλωτές και σαν καλοί ιθαγενείς λένε και ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukoumakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Παιδες βγαλτε χολη αλλα οι περισσοτεροι απο εσας εχετε κινεζιες που ακομα περιμεντε να παρουν android oreo και οταν αν παρουν ποτε μπορει να παθουν bootloop μπορει να εξαφανιστουν μερικα εικονιδια μπορει η συσκευη γενικα να πεθανει μπορει η μπαταριας σας γενικα να τελειωνει σε 5 ωρες οποτε haters gonna hate λεει ο λαος. Χαλαρωστε μαζεψτε λεφτα και παρτε κανα σοβαρο κινητο (iphone) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, loukoumakos είπε Παιδες βγαλτε χολη αλλα οι περισσοτεροι απο εσας εχετε κινεζιες που ακομα περιμεντε να παρουν android oreo και οταν αν παρουν ποτε μπορει να παθουν bootloop μπορει να εξαφανιστουν μερικα εικονιδια μπορει η συσκευη γενικα να πεθανει μπορει η μπαταριας σας γενικα να τελειωνει σε 5 ωρες οποτε haters gonna hate λεει ο λαος. Χαλαρωστε μαζεψτε λεφτα και παρτε κανα σοβαρο κινητο (iphone) Κάτοχος iphone SE και galaxy s7 edge. Δεν βγάζουμε χολή , είναι η αλήθεια. Τσιαο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 iPhone X, 3 μήνες μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε iPhone X, 3 μήνες μετά. Charge Cycles? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 hours ago, billdanos said: iPhone X, 3 μήνες μετά. iPhone SE, 22 μήνες μετά... Αυτή είναι 20 μήνες μετά. @billdanos εξήγησε στα παιδιά, τι βλέπουμε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Περιμένω κύκλους φόρτισης Bill... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Αναρωτιέμαι πραγματικά. Οι κάτοχοι iPhone τι έχουν να πουν. Και δεν εννοώ αυτούς που τους έδωσε δωρεάν η εταιρία τους η τους το έκανε δώρο κάποιος αγαπημένος τους ούτε αυτούς που έχουν μεγάλο απόθεμα και απλά "αγοράζουν".. Εννοώ αυτούς που έδωσαν χρήματα να το αγοράσουν. Δεν αισθάνονται περίεργα με τέτοιου είδους ειδήσεις? Δεν τους ταρακουνά το ένστικτο? Δεν τους ξυπνά? Μου φαίνεται τραγικό.... 18 ώρες πριν, loukoumakos είπε Παιδες βγαλτε χολη αλλα οι περισσοτεροι απο εσας εχετε κινεζιες που ακομα περιμεντε να παρουν android oreo και οταν αν παρουν ποτε μπορει να παθουν bootloop μπορει να εξαφανιστουν μερικα εικονιδια μπορει η συσκευη γενικα να πεθανει μπορει η μπαταριας σας γενικα να τελειωνει σε 5 ωρες οποτε haters gonna hate λεει ο λαος. Χαλαρωστε μαζεψτε λεφτα και παρτε κανα σοβαρο κινητο (iphone) Να ήξερες πόσο περισσότερο "κινεζιά" είναι το iPhone που έχεις φίλε μου. Δεν το ξέρεις γιατί η νοημοσύνη σου δεν σε αφήνει να το χωνέψεις. 1000 ευρώ δεν δικαιολογείται να μην είναι "καλό". Με αυτήν παίζει η Apple στο μάρκετινγκ που όλοι την παραδέχονται. Δεν είναι hate είναι απλά αγάπη για την τεχνολογία και συζήτηση γύρω από αυτήν. Πραγματικά τραγικό που δεν σε ξυπνά μια τέτοια είδηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukoumakos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, nectons είπε Αναρωτιέμαι πραγματικά. Οι κάτοχοι iPhone τι έχουν να πουν. Και δεν εννοώ αυτούς που τους έδωσε δωρεάν η εταιρία τους η τους το έκανε δώρο κάποιος αγαπημένος τους ούτε αυτούς που έχουν μεγάλο απόθεμα και απλά "αγοράζουν".. Εννοώ αυτούς που έδωσαν χρήματα να το αγοράσουν. Δεν αισθάνονται περίεργα με τέτοιου είδους ειδήσεις? Δεν τους ταρακουνά το ένστικτο? Δεν τους ξυπνά? Μου φαίνεται τραγικό.... Να ήξερες πόσο περισσότερο "κινεζιά" είναι το iPhone που έχεις φίλε μου. Δεν το ξέρεις γιατί η νοημοσύνη σου δεν σε αφήνει να το χωνέψεις. 1000 ευρώ δεν δικαιολογείται να μην είναι "καλό". Με αυτήν παίζει η Apple στο μάρκετινγκ που όλοι την παραδέχονται. Δεν είναι hate είναι απλά αγάπη για την τεχνολογία και συζήτηση γύρω από αυτήν. Πραγματικά τραγικό που δεν σε ξυπνά μια τέτοια είδηση. Καλε μου φιλε δεν είναι θέμα νοημοσύνης είναι θέμα λογικής δεν γίνεται να αγοράζεις κάτι το οποίο κοστίζει 400ε και να θωρείς οτι ειναι το ίδιο καλο με κάτι που κάνει 1000ε και οχι δεν ειναι θέμα μαρκετινκ δεν πληρώνεις την διαφήμιση ουτε το όνομα οπως λες αλλα πολυ περισσοτερα πραγματα οπως την διαδικασια αναπτυξης του λογισμικου τα υλικα κατασκευης και γενικα ολο το πακετο τωρα αν εσυ ειναι ΟΚ με το κινητο σου σεβαστο εγω ακομα γελαω με τα μαυρα χαλια που εχει το ανδροιδ με τα bootloop και τα updates που ακομα περιμενετε και μπορει να μην παρετε και ποτε και γενικα για την μηδενική υποστηριξη απο τις εταιρίες που σας πουλάνε τα κινεζικα .. οποτε για εμενα οτι πληρωνεις παιρνεις στην τελικη η apple εκανε μαλακια το παραδεχτηκε θα το φτιαξει απλα και ωραια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 17 hours ago, Expecto Patronum said: Charge Cycles? 53 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, billdanos είπε iPhone X, 3 μήνες μετά. Εμένα μου εμφανίζει Average και μου λέει ότι καθυστερεί τη συσκευή μου κατά 10%. Να αλλάξω μπαταρία τώρα που τρέχει το 35άρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, Zus said: Εμένα μου εμφανίζει Average και μου λέει ότι καθυστερεί τη συσκευή μου κατά 10%. Να αλλάξω μπαταρία τώρα που τρέχει το 35άρι? Ποιό μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, billdanos είπε 53 Το πρόγραμμα που έδωσες το wear level δεν ισχύει. Λέει ότι του κατέβει. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα να μετράτε στο ios. Υπάρχει μόνο η πραγματική χωρητικότητα. Και δεύτερον με 53 charge cycles τί περίμενες να σου δείξει; Tώρα ξεκίνησε να πιάνει αντοχές. Σε 6s οι πρώτες εκδόσεις δείχνανε 6% wear level και με την τελευταία 1%. Μην εμπιστεύεσαι αυτές τις εφαρμογές. Άν το βάλει η ίδια η apple ή έχεις jb μόνο έτσι θα δείς πραγματική χωρητικότητα. Όπως έκανε στην 11.3 beta 2. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Expecto Patronum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, billdanos είπε Ποιό μοντέλο? 7 Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 17 minutes ago, Zus said: 7 Plus Άνετα το πας! 33 minutes ago, Expecto Patronum said: Το πρόγραμμα που έδωσες το wear level δεν ισχύει. Λέει ότι του κατέβει. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα να μετράτε στο ios. Υπάρχει μόνο η πραγματική χωρητικότητα. Και δεύτερον με 53 charge cycles τί περίμενες να σου δείξει; Tώρα ξεκίνησε να πιάνει αντοχές. Σε 6s οι πρώτες εκδόσεις δείχνανε 6% wear level και με την τελευταία 1%. Μην εμπιστεύεσαι αυτές τις εφαρμογές. Άν το βάλει η ίδια η apple ή έχεις jb μόνο έτσι θα δείς πραγματική χωρητικότητα. Όπως έκανε στην 11.3 beta 2. Α τι τώρα που δεν σε καλύψαν οι μετρήσεις τα βγάλαμε όλα άχρηστα? Σου εξήγησα από την αρχή πως η συσκευή είναι 3 μηνών, πόσα cycles περίμενες να έχει? Είχα όμως και άλλες συσκευές που μετά από 3-4 μήνες δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση η μπαταρία και άρχιζε να έχει μικρές πτώσεις. Τις ίδιες μετρήσεις βγάζει και το coconut battery που τρέχει στο mac και το συνδέεις με το iphone με το καλώδιο. Προφανώς δεν είναι 100% αξιόπιστα αλλά έχεις μια πολύ καλή ένδειξη για το το συμβαίνει. PS: Το macbook είναι πλεον 5+ ετών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα