Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στη 4net δίνω 23 ευρώ με.. ADslι

Απεριόριστα σε όλη την Ελλάδα. 

Απεριόριστα κινητά 

Η wind μου δίνει στα 19.90 - ( με την έκπτωση βγαίνει 16.5).

Απεριόριστα σε όλη την Ελλάδα 

Κινητά 120 λεπτά. 

Στο κινητό μου 120 λεπτά προς όλους στο κινητό μου 1GB ανά μήνα 

Επίσης μου κάνει δώρο 4 πάγια στους 24 μήνες άρα θα πληρώσω 20 μήνες επί 19.90.

Τι λέτε αξίζει; 

Δημοσ.

Σαν προσφορά είναι καλή 

τα έξοδα φορητότητας πόσα είναι; 

Επίσης το ρουτερ δεν θα σου δώσουν δώρο αλλά ο πατέρας μου που είχε πολύ χάλια δίκτυο 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill2015 είπε

Σαν προσφορά είναι καλή 

τα έξοδα φορητότητας πόσα είναι; 

Επίσης το ρουτερ δεν θα σου δώσουν δώρο αλλά ο πατέρας μου που είχε πολύ χάλια δίκτυο 

Δεν εχει τιποτα από έξοδα, εξοπλισμός όπως είμαι όλα, ρουτερ και κωδικοί ίδιοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχε υπόψη σου πως τις εκπτώσεις που κάνει η Wind στις προσφορές της τις χρεώνει και τις ζητάει πίσω σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου, πέρα από την ρήτρα αποδέσμευσης.

Δηλαδή, αν σου λέει πως ένα πακέτο κοστίζει 40€ αλλά στο δίνει με έκπτωση στα 20€ για 2 χρόνια και εσύ μετά από ενάμιση χρόνο αποφασίσεις ή αναγκαστείς να αλλάξεις πάροχο, θα πληρώσεις την ρήτρα αποδέσμευσης που είναι ~160€ και μειώνεται τους τελευταίους  μήνες + 18 (μήνες που πήρες την έκπτωση) επί 20€ = 360€.

Εγώ έχω βρεθεί σε αδιέξοδο, μιας και έχω τεχνικό πρόβλημα που ήδη μετράει 15 μέρες, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το λύσουν (έχουν έρθει 4 τεχνικοί που μόλις καταλαβαίνουν πως δεν μιλούν με μαλάκα αναγνωρίζουν το πρόβλημα), και ακόμα το παίζουν μπαλάκι με τον ΟΤΕ.

Μιλάμε για ξεκάθαρη απάτη προκειμένου να μην χάσουν πελάτη πριν την ώρα του.

Το γεγονός πως ο συγκεκριμένος πελάτης δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ, και πως θα διαδώσει αυτή την πρακτική σε άλλους 100, καλή ώρα, δεν φαίνεται να τους ενοχλεί.

(99 and counting).

edit: Ξέχασα να αναφέρω, πως καλά είναι τα 120 λεπτά, αλλά κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζεις χρόνο για να συνεχίσεις να τα παίρνεις, και κάθε 6 μήνες στην δεύτερη κάρτα για να παίρνεις το 1GB.

Τέλος, όταν με το καλό σου λήξει το 24μηνο, δεν σε ειδοποιεί κανένας για ανανέωση, απλά ένα πρωί βλέπεις διπλάσιο λογαριασμό.

Που έχει περαστεί και πρέπει να πληρωθεί, και αν θες κάνεις νέο συμβόλαιο από τον επόμενο μήνα.

Αυτά τα λίγα έχουν συμβεί μόνο σε εμένα. Απορώ πως κρατάνε τόσα χρόνια συνδρομητές οι τυρέμποροι.

Επεξ/σία από liopyr
  • Thanks 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liopyr είπε

Έχε υπόψη σου πως τις εκπτώσεις που κάνει η Wind στις προσφορές της τις χρεώνει και τις ζητάει πίσω σε περίπτωση πρόωρης διακοπής συμβολαίου, πέρα από την ρήτρα αποδέσμευσης.

Δηλαδή, αν σου λέει πως ένα πακέτο κοστίζει 40€ αλλά στο δίνει με έκπτωση στα 20€ για 2 χρόνια και εσύ μετά από ενάμιση χρόνο αποφασίσεις ή αναγκαστείς να αλλάξεις πάροχο, θα πληρώσεις την ρήτρα αποδέσμευσης που είναι ~160€ και μειώνεται τους τελευταίους  μήνες + 18 (μήνες που πήρες την έκπτωση) επί 20€ = 360€.

Εγώ έχω βρεθεί σε αδιέξοδο, μιας και έχω τεχνικό πρόβλημα που ήδη μετράει 15 μέρες, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να το λύσουν (έχουν έρθει 4 τεχνικοί που μόλις καταλαβαίνουν πως δεν μιλούν με μαλάκα αναγνωρίζουν το πρόβλημα), και ακόμα το παίζουν μπαλάκι με τον ΟΤΕ.

Μιλάμε για ξεκάθαρη απάτη προκειμένου να μην χάσουν πελάτη πριν την ώρα του.

Το γεγονός πως ο συγκεκριμένος πελάτης δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ, και πως θα διαδώσει αυτή την πρακτική σε άλλους 100, καλή ώρα, δεν φαίνεται να τους ενοχλεί.

(99 and counting).

edit: Ξέχασα να αναφέρω, πως καλά είναι τα 120 λεπτά, αλλά κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζεις χρόνο για να συνεχίσεις να τα παίρνεις, και κάθε 6 μήνες στην δεύτερη κάρτα για να παίρνεις το 1GB.

Τέλος, όταν με το καλό σου λήξει το 24μηνο, δεν σε ειδοποιεί κανένας για ανανέωση, απλά ένα πρωί βλέπεις διπλάσιο λογαριασμό.

Που έχει περαστεί και πρέπει να πληρωθεί, και αν θες κάνεις νέο συμβόλαιο από τον επόμενο μήνα.

Αυτά τα λίγα έχουν συμβεί μόνο σε εμένα. Απορώ πως κρατάνε τόσα χρόνια συνδρομητές οι τυρέμποροι.

Στο κυρίως νούμερο μου θα μπαίνει η προσφορά κάθε μήνα, για τα υπόλοιπα που λες δεν ξέρω.. Ας γράψει και άλλος. 

Δημοσ.

Σε μία κάρτα θα μπαίνουν τα 120 λεπτά το μήνα, και σε άλλη (αναγκαστικά) το 1GB.

Έχω ζητήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να συγχωνευτούν σε μία κάρτα και μου είπαν είναι αδύνατο.

Η πρώτη θέλει κάθε 3 μήνες να βάζεις χρόνο (έστω 5 ευρώ). Η δεύτερη κάθε 6.

Αν δεν σε προβληματίζουν όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα πάντως, καλή σου τύχη. :)

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, liopyr είπε

Σε μία κάρτα θα μπαίνουν τα 120 λεπτά το μήνα, και σε άλλη (αναγκαστικά) το 1GB.

Έχω ζητήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να συγχωνευτούν σε μία κάρτα και μου είπαν είναι αδύνατο.

Η πρώτη θέλει κάθε 3 μήνες να βάζεις χρόνο (έστω 5 ευρώ). Η δεύτερη κάθε 6.

Αν δεν σε προβληματίζουν όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα πάντως, καλή σου τύχη. :)

Ώραια 2 ώρες στην γυναίκα και 1 γιγα σε εμένα... Τα υπόλοιπα με προβληματισαν όμως. Θεσσαλονίκη είσαι; 

Δημοσ.

Το 1 gb το δίνουν σε κάρτα που μπορεί να κάνει κλήση σε δεδομένα μόνο όχι τηλεφωνικές κλήσεις εκτός αν κατ εξαίρεση  το δίνουν στο καρτοκινητό σου 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Το 1 gb το δίνουν σε κάρτα που μπορεί να κάνει κλήση σε δεδομένα μόνο όχι τηλεφωνικές κλήσεις εκτός αν κατ εξαίρεση  το δίνουν στο καρτοκινητό σου 

Φοιτητικό νούμερο έχω.. Κάνει τα πάντα, λογικά θα γίνεται. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bill2015 είπε

Σωστα. Δεν μπορεις να μιλησεις σε αυτο το νουμερο. Επισης η ανανεωση πρεπει να γινετε 1 φορα τον χρονο (και οχι ανα εξαμηνο) με τουλαχιστον 5 ευρω. Εγω ξεχασα -η μαλλον δεν ηξερα- (στην μια απο τις δυο καρτες που εχω απο προσφορες σταθερων γραμμων) να κανω ανανεωση και στους 12 μηνες και 20 μερες ακριβως την απενεργοποιησαν. Βεβαια με καποιο τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της καρτοκινητης ξαναενεργοποιηθηκε μετα απο 3-4 μερες. Τον Απριλιο κλεινει χρονο και η αλλη καρτα μου και εχω πλεον τον νου μου...

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, goana12 είπε

Σωστα. Δεν μπορεις να μιλησεις σε αυτο το νουμερο. Επισης η ανανεωση πρεπει να γινετε 1 φορα τον χρονο (και οχι ανα εξαμηνο) με τουλαχιστον 5 ευρω. Εγω ξεχασα -η μαλλον δεν ηξερα- (στην μια απο τις δυο καρτες που εχω απο προσφορες σταθερων γραμμων) να κανω ανανεωση και στους 12 μηνες και 20 μερες ακριβως την απενεργοποιησαν. Βεβαια με καποιο τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της καρτοκινητης ξαναενεργοποιηθηκε μετα απο 3-4 μερες. Τον Απριλιο κλεινει χρονο και η αλλη καρτα μου και εχω πλεον τον νου μου...

Εμείς στα νούμερα που θα βάλουμε τις προσφορές μιλάμε κανονικά, κάρτα ανά μήνα στάνταρτ οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αν θα έχει αξιόλογο ίντερνετ η wind και customer support. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλά στο λέω λόγω εμπειρίας τους είχα ζητήσει να μας δώσουν to 1gb σε καρτοκινητό και μας είπαν ότι δεν γινόταν πρέπει μόνο σε κάρτα mobile internet δεν ξέρω αν γίνετε κατ εξαίρεση.

Επίσης στην εξυπηρέτηση αν θες να καλέσεις είναι με χρέωση εκτός της τεχνικής υποστήριξης που είναι σε άλλο νούμερο δωρεάν.

Η δικιά μου εμπειρία με την wind ήταν η χειρότερη σε σταθερή 

Επεξ/σία από bill2015
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

απλά στο λέω λόγω εμπειρίας τους είχα ζητήσει να μaq d;vsoyn to 1gb σε καρτοκινητό και μας είπαν ότι δεν γινόταν πρέπει μόνο σε κάρτα mobile internet δεν ξέρω αν γίνετε κατ εξαίρεση 

Επίσης στην εξυπηρέτηση αν θες να καλέσεις είναι με χρέωση εκτος της τεχνικής υποστήριξης που είναι σε άλλο νούμερο δωρεάν.

Η δικιά μου εμπειρία με την wind ήταν η χειρότερη σε σταθερή 

Αστο τότε μακριά... Χάχα.. Θα περιμένω vdsl Vodafone 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...