greeneye Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Σε site με video που παιζουν με vidoza.net εχουμε τα εξης δεδομενα. 1) Με windows XP και τελευταιο Firefox δεν παιζει 2) Με windows 7 και τελευταιο Firefox παιζει. Υπαρχει κατι που λειπει απο τα XP ? Αν ναι τι μπορω να κανω γενικα ωστε να παιζει και στα XP? Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα xp η τελευταία έκδοση του ff είναι η 53 esr ενώ στα 7 και πάνω είναι η 58. Από εκεί και πέρα πρέπει να μας δώσεις ένα λινκ από βίντεο να το δούμε κι εμείς. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από micos000
greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν ενα λινκ ειναι το http://teniesonline.ucoz.com/top_rated_last_movies Η δευτερη ταινια "murder on the orion express" ας πουμε κανει αυτο που ειπα με vintoza.net. Σημερα δοκιμασα στα ΧP τον τελευταιο chrome και τον Opera μηπως παιξουν αλλα τελικα ΟΧΙ. Μονο στα win7 παιζει. Εχετε καποια ιδεα τι λειπει απο XP ας πουμε μηπως παιζουν και εκει? Γενικα καποια λυση γιατι το μηχανημα των XP δε σηκωνει να βαλουμε τα 7...
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Σου είπα και πριν ότι τα xp είναι πίσω στις εκδόσεις των browsers. Δες μήπως θέλεις κανένα flash player update γιατί τους browsers δεν μπορείς να τους αναβαθμίσεις στα xp. Θα το δοκιμάσω όμως σε xp να δω αν παίζει ή αν το προλάβει κάποιος άλλος να μας το πει.
isay Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 φιλε greeneye καταλαβαίνω οτι το μηχανάκι που εχεις ειναι παλιο και πιθανόν δε σηκώνει πάνω απο xp. Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις στο μηχανάκι σου, αλλά αν ΔΕΝ το εχεις ΜΟΝΟ για ταινίες απο διαφορα sites ΚΑΙ το χρησιμοποεις και για αλλους λογους (emails, facebook, banking, κλπ) θα σου προτεινα σφόδρα να αλλάξεις λειτουργικό και να βάλεις linux με ελαφρύ γραφικο'περιβάλλον. Ετσι το μηχάνημα θα ανασάνει, θα εχεις πολυ πιο ασφαλή προσβαση στο νετ και θα εχεις και τους τελευταίους browsers που πθανόν υποστηρίζονται απο τον player που εχει το site. Κοιταξα με το δικό μου linux και μια χαρα παιζει ο player (παρολες τις γκρίνιες του adblock) Αυτό γιατί ο συνδυασμός winXp, παλιος browser και πλοήγηση σε ιστοσελίδες με μπολικες και περιεργες διαφημίσεις (σαν αυτό που εγραψες)ειναι λιγο "τσιζ" συνδυασμός για την ασφάλεια των δεδομένων σου. Αν τώρα το εχεις μονο για να βλεπεις ταινιες απο το συγκεκριμένο site δοκίμασε διαφορους browsers μεχρι να βρεις αυτόν που σου κάθεται καλύτερα. Εγω θα σου προτεινα να κοιτάξεις και τον iron browser https://www.srware.net/en/software_srware_iron.php που ειναι ξαδερφάκι του chrome και εχει ενσωματομένο flash. Βγαίνει και σε portable εκδοση (για δοκιμή σου) και στο site γραφει οτι υποστηρίζει και xp. Εννοείται ΔΕΝ κατεβαζεις την 64bit εκδοση, αλλά την 32bit. Τέλος πες μας τα χαρακτηριστικά του μηχανηματος σου γιατί αν σηκώνει καλα το linux μπορεις να βάλεις kodi με greek diamond build και να μην ασχοληθείς ξανα με sites για παρακολουθηση ταινιων.
greeneye Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις. Οπως ειπα με Chrome και Opera ΔΕΝ παίζει. Θα δοκιμασω και τον iron και θα σας πω. να τονισω οτι το μηχανημα ΔΕΝ ειναι δικο μου, ειναι μιας φιλης μου που δεν παιζει να βαλω Linux γιατι και τα windows τσιμα τσιμα τα παλευει Το θεμα ειναι... η μαλλον το προβλημα ειναι καθαρα browser? γιατι προσωπικα δεν εχω πειστει 100% οτι φταιει αυτος μονο αλλα δεν επιμενω, ας κανουμε τις δοκιμες! Οταν το τεσταρεις φιλε micos ενημερωσε με και παλι, thx. * εχω βαλει εξαρχης τον τελευταιο flash, δεν εχουμε θεμα εδω. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από greeneye
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Με linux και ελάφρυ γραφικό περιβάλλον θα ανασάνει πολύ το μηχάνημα. Εγω σου ειπα να δεις τη λύση του linux ΑΝ κάνει και αλλα πραγματα ο υπολογιστης. Εν ετη 2018 τα winxp ειναι σουρωτήρι ασφαλείας με κατι τρύπες ΝΑ (με το συμπάθειο)
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασα να μπω από xp αλλά μάλλον δεν παίζει από προηγούμενες εκδόσεις του firefox και θέλει την τελευταία. Τι να πω. Απενεργοποίησα και το ublock μήπως και κόβει κάτι και αμέσως θυμήθηκα γιατί σιχαίνομαι αυτά τα sites.
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Απενεργοποίησα και το ublock μήπως και κόβει κάτι και αμέσως θυμήθηκα γιατί σιχαίνομαι αυτά τα sites. χαχαχα φαντάζομαι οτι η οθονη σου εγινε φωτορυθμικο απο τα popups! Σε ένα browser εχω το Adguard AdBlocker και οταν μπήκα στο vidoza αρχισε να γκρινιαζει (το adguard) οτι ο player εμπεριέχει cryptomining.
micos000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το κόλπο το είδα χτες σε δύο site που με ρώτησαν αν επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί λίγη επεξεργαστική ισχύς από τον υπολογιστή μου σε sandbox για cryptomining. Μου φαίνεται περάσαμε σε άλλο επίπεδο πλέον και ξεπεράσαμε τα ads. https://www.google.gr/search?q=sites+ask+me+to+use+me+cpu+for+crupto+mining&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=I2Z_WvG9CePA7gS-lI2gAw Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα