mary Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) ποσό: μαξ 600ευρω 2) χρήση: Email, browsing, YouTube, Viber, βιντεοκλήσεις, VοΙP, GPS, ημερολόγιο, καμερα 3) Το μέγεθος της οθόνης: 5,5 ιντσες και τουλ. 1080x1920 δλδ FHD. 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό: Fingerprint, NFC (το 2ο οχι απαραιτητα) 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ! 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι. 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ! 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι ιδιαιτερα. 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οσο πιο pure android τόσο καλυτερα. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι. 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Απο οπου να ναι. 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο: Καινουργιο 15) Θελω οπωσδήποτε να μπορω να το ρουτάρω. Χελπ πιπλ! Βρισκομαι ανάμεσα στα Samsung Galaxy S8 ή OnePlus 5T για αρκετους λόγους. OnePlus 5Τ: + Θα το προτιμουσα απο άποψη λογισμικου, αξιοπιστιας της Oxygen ( βλ. 3T μοντελο 2ετων και ηδη εχει Android 7) και συνεχων αναβαθμισεων. + Εχω ακουσει οτι εχει καλό service. + Καλή τιμη. + Ρουτάρεται ευκολα και αυτο με ενδιαφερει παρα πολυ. + Dash Charge. + Βολικότερη θέση fingerprint scanner χωρις να "λερωνεις" κάθε φορα την κάμερα. - Απουσια OIS - Νομιζω η καμερα του ειναι μετρια για τα γουστα μου και αυτος ειναι ο λογος που σκεφτομαι το Samsung Galaxy S8 + Λογω καμερας. + Design. Ειδα δείγμα σε μαγαζι και μου αρεσε παρα πολυ. - Δεν εχω ιδεα τι παιζει με Knox, ρουτάρισμα και πόσο ευκολο ειναι να ξεφορτωθεις pre-installed apps που δεν χρειαζεσαι. Παιζει κάποιο άλλο smartphone με παρομοια χαρακτηριστικά που να με καλυπτει σε όλα; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από mary
najinblue3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 δε ξερω να σου απαντησω για root γτ δεν ασχολουμαι, αλλα και τα 2 κινητα ειναι γαμηστερα, το οτ5 το εχει ο κολλητος μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενος, εγω εχω το s8 και ειμαι ερωτευμενος μαζι του απο τη 1η μερα, πολυ δυσκολη επιλογη αλλα για μενα αν και biased ξεκαθαρα s8 για οθονη, μπαταρια, edge, Samsung Pay που δε ξερω αν μπορεις να το χρησιμοποιησεις Ελλαδα σιγουρα και τα 2 ειναι κινηταρες 1
AlienTechGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Θα σου πω και εγώ Galaxy S8, επειδή είναι ανώτερο σε οθόνη, κάμερα, design, καλύτερο UI (με αρκετά χρήσιμα features, χωρίς να υπάρχει το χάος των παλαιότερων εκδόσεων) και επίσης πλέον η υποστήριξη της Samsung σε αναβαθμίσεις, είναι σε πολύ καλό επίπεδο αν κρίνω από το ότι σκοπεύει να δώσει Android 8 Oreo στο Galaxy S6 (δηλαδή σε συσκευή 3ετίας). Από 'κει και πέρα, το λογισμικό της Samsung, έχει μηδαμινό bloatware οπότε δε νομίζω να χρειαστείς root το οποίο αν δε κάνω λάθος, δε μπορεί να γίνει χωρίς να "γράψει" ο Knox και κατ' επέκταση χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Προφανώς, όποιο και να πάρεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος μιας και τα δύο είναι συσκευάρες αλλά το Galaxy S8 είναι καλύτερο έστω και στα σημεία. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στο S8 θα γράψει κανονικά το knox και δεν θα μπορείς να το σβήσεις. Άσε που θα έχεις πρόβλημα και με το Odin για να το γυρίσεις σε εργοστασιακή κατάσταση από την στιγμή που θα πάρει Oreo. Δες εδώ γιατί στο λέω Πάντως αν δεν το πειράξεις και τα δύο είναι αρκετά δυνατά. Για κάμερα θα σου έλεγα το S8 για over killer το 5T 1
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τις εφαρμογές εκτός συστήματος τις απενεργοποίεις απλά δεν χρειάζεται root 1
spyro80 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, ως κάτοχος Oneplus 5t, μπορώ να επιβεβαιώσω οτι η κάμερα είναι μέτρια. Ενώ κάποιες φορές βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι περιπτώσεις που δεν βγαίνουν καλές, κυρίως αυτό φαίνεται οταν ζουμάρεις. Κατα τα άλλα είναι φοβερή συσκευή, ταχύτητα, οθόνη, μπαταρία, εμφάνιση, σε κορυφαίο επίπεδο και σε καλή τιμή αφου βγαίνει κάτω απο 500€. Καλά πράγματα ακούω για το Huawei Mate 10, αλλα ξεφεύγει λίγο στην τιμή, στις αγγελίες εδω βέβαια νομίζω οτι είδα και σφραγισμένο στα 600. 1 1
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε αν και biased ξεκαθαρα s8 για μπαταρια μαλλον τα μπερδεψες λιγο μιας και το op5t εχει καλυτερη αυτονομια μπαταριας συνολικα λογω της χαμηλοτερης αναλυσης ,καλυτερης διαχειρισης και μεγαλυτερης μπαταριας.Αν λεγαμε για το S8+ τοτε εκει θα αλλαζε. Να ξεκαθαρισουμε μονο ενα για την καμερα.Οταν λεμε μετρια καμερα(επειδη πολλοι το μπερδευουν)δεν εννοουμε καμερα τυπου κινητου 150-200ευρω,αλλα σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο στις ναυαρχιδες. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δηλαδη το Galaxy εχει ενα μικρο προβαδισμα,σε συνθηκες καλου φωτισμου παλι ειναι στα ιδια με τις αλλες συσκευες. Στο γειτονικο myphone εχουν ανεβασει διαφορες φωτογραφιες πανω σε αυτο το κομματι. Τελος το εχουμε ξαναπει απειρες φορες.Προτεινουμε παντα με βαση τι ψαχνει/θελει ο καθε ενδιαφερομενος και οχι οτι μας βολευει εμας(επειδη αυτο εχουμε πχ) . Απο την στιγμη που γραφτηκαν τα παραπανω,πως γινεται να προτεινεις το Galaxy? 7 ώρες πριν, mary είπε 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οσο πιο pure android τόσο καλυτερα. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι. 15) Θελω οπωσδήποτε να μπορω να το ρουτάρω Για τις προεγκατεστημενες εφαρμογες που αναφερθηκαν δεν μπορεις να τις σβησεις,τουλαχιστον οχι χωρις root που στην περιπτωση αυτη χανεις την εγγυηση. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κρυψεις τις περισσοτερες τουλαχιστον απο κεντρικη οθονη. Εγω προσωπικα δεν χρειαζεται να προτεινω κατι με βαση τα παραπανω παντα,ειναι καθαρα τι θελεις παραπανω. 1 1
4four Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επισης το Oneplus 3T ειναι 1.5 χρονου κινητου! Ειναι περσινη ναυαρχιδα (μαζι με το s7 ,g5 ) δν ειναι 3.. αυτο ελειπε να μην εχει Nougat! Θα παρει και Oreo προφανως αλλα το ιδιο θα κανει και ο ανταγωνισμος.. Καλο χρυσο το s8 αλλα αμα εξερεσεις την καμερα για μενα ALL IN στο 5Τ.. Το πιο απροβληματιστο και smooth που μπορεις να βρεις (ισως μετα το Pixel 2 αλλα με τετοιες τιμες στην Ελλαδα ξεχνα το αυτο) σε android ! Αμα παρεις OnePlus νμζω μετα δυσκολα αλλαζεις.. ειχα και το 3 το οποιο το εχει κολλητος μου τωρα ακομα τρεχει τοσο ΤΕΛΕΙΑ οσο την πρωτη μερα ενω το s8 σε ενα εξαμηνο χρησης αρχισε τα σπασιματα που και που τα μικρο λαγκ του και τετοια.. Πρεπει να διαλεξεις στην ουσια τι θελεις! Προτιμας κλτρη καμερα η καλυτερη εμπειρια χρησης που θα κρατησει και παραπανω! Οπως ειπαν οι πρωινες φωτογραφεις με καλο φωτισμο διαφορα ΔΕΝ εχουν! Στις βραδινες αμα το galaxy s8 πες επερνε ενα 8 στα 10 για κινητο το 1+5T παιρνει ενα 6-6.5 Οχι πολυ πισω αλλα αισθητη διαφορα Κατοχως 1+5Τ και εχω παιξει απειρα με s8 της κοπελας μου, αμα εισαι λιγο geek παραπανω και δν ειναι η 1η επιλογη η καμερα ειναι ευκολη αποφαση αμα η καμερα ειναι 1η επιλογη επισης ευκολη αποφαση s8! Τωρα αμα θελεις απλα καλη καμερα δν θα σε απογοητευσει το 1+ να σαι σιγουρος Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από 4four 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Fulgore δε ξερω τι κολλημα τραβας με την μπαταρια, εχεις δολεψει s8? εμενα μου βγαζει 6:30 ωρες sot, τωρα αν το θεωρεις λιγο εσυ αυτο παω πασο τι θα πει γτ προτεινω το galaxy? δεν καταλαβαινω τι λες η τι θες να πεις, για μενα ειναι ανωτερη συσκευη αν και τα 2 ειναι πολυ καλα οπως ειπα, και αν ηταν να επιλεξω ξανα αναμεσα στα 2 παλι στο s8 θα πηγαινα @4four για πες τι σπασιματα αρχισε, γτ εμενα δεν εχει κανενα σπασιμο και το λιωνω, η καλυτερη εμπειρια χρησης δε ξερω απο που προκυπτει εκτος αν το λες υποκειμενικα, γτ και για μενα το s8 δεν εχει αντιπαλο ουτε καν τα pixels Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3
4four Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @Fulgore δε ξερω τι κολλημα τραβας με την μπαταρια, εχεις δολεψει s8? εμενα μου βγαζει 6:30 ωρες sot, τωρα αν το θεωρεις λιγο εσυ αυτο παω πασο τι θα πει γτ προτεινω το galaxy? δεν καταλαβαινω τι λες η τι θες να πεις, για μενα ειναι ανωτερη συσκευη αν και τα 2 ειναι πολυ καλα οπως ειπα, και αν ηταν να επιλεξω ξανα αναμεσα στα 2 παλι στο s8 θα πηγαινα @4four για πες τι σπασιματα αρχισε, γτ εμενα δεν εχει κανενα σπασιμο και το λιωνω, η καλυτερη εμπειρια χρησης δε ξερω απο που προκυπτει εκτος αν το λες υποκειμενικα, γτ και για μενα το s8 δεν εχει αντιπαλο ουτε καν τα pixels Το screen on time ειναι τελειος υποκειμενικο.. Εχει τυχει να μου βγαλει 3 ωρο ολη μερα δεδομενα φουλ φωτεινοτητα γιατι ημουν εκτος φουλ καμερα εχει τυχει να μου βγαζει και 9.5 ωρες.. ολη μερα σχεδον στο σπιτι με browsing κ utube! Μπαταρια αναμεσα στο 1+5Τ και s8 εχει ξεκαθαρα κλτρη το 5Τ (αποψη μου εχει κλτρο κ απο το s8+ αλλα δν κοβω τον λαιμο μ) Σπασιματα εννοω app crashes (ειδικα το instagram Που παραπονιεται η δικια μου) το play store τις πιο πολλες φορες πατας το εικονιδιο και μετα απο 1 δευτερολπετο ξεκιναει το animation να ανοιξει και τα μικρο λαγκς που σου ειπα στο scrolling πχ στα animations κλπ μην φανταστεις λαγκ 1 δευτερολεπτου αλλα αυτο ακριβως που ειπα "σπασιματακια"! Αμα νμζεις οτι δν εχει αντιπαλο τα pixels τοτε εσυ δν εισαι αντικειμενικος.. μιλαμε για το πιο smooth Κινητο με καμερα που ειναι 2-3 σκαλωπατια κλτρη απο ΟΛΑ τα κινητα που υπαρχουν τωρα.. Τεσπα στο θεμα μας.. Καλυτερη εμπειρια χρησης εννοω σχεδον stock android ,πιο σβελτο (ναι ειναι πολυ πιο σβελτο) χωρις τα περιττα που οκ σε μερικους αρεσουν αλλα το 90% ειναι απλα αχρηστα! Αμα σου αρεσει το skin του samsung κανενα προβλημα αμα θεωρεις το s8 το κλτρο κινητο μπραβο.. αντικειμενικα αμα το δεις το skin τις sammy ειναι ΒΑΡΗ και με το καιρο αρχιζει να κολλαει! Επισης λεει το παιδι θελει να κανει ROOT η OnePlus δν την νοιαζει αμα πειραξεις το λογισμικο εχεις παλί εγγυηση.. θα σκασει 500 ευρο για να μην εχει εγγυηση μετα με το ξεκλειδωμα του Bootloader?! Που το android community δν ασχολειται και τοσο με τους Exynos επεξεργαστες ετσι κ αλλιως να βγαλουν roms και τετοια Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από 4four
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το εγραψα στο 1ο ποστ οτι δεν ασχολουμαι με root σπασιματα δεν ειχα ποτε, σε καμια εφαρμογη αν και χρησιμοποιω το πολυ 8-9, για τη μπαταρια εγω οταν φτανω στο περιπου 6:30 sot το φορτιζω γτ το κινητο θα ειναι 15-20% δεν εχει αλλαξει αυτο ποτε δεν εχω δει ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο εχεις πιασει pixel να δουλεψεις? γιατι εγω επιασα και η ποιοτητα ειναι χαλια και σιγουρα δεν αξιζει τοσα λεφτα, με καμερα δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα την εχω για casual φασεις και φωτογραφος δεν ειμαι για να κρινω Τα αχρηστα apps που αναφερεις μαλλον θα εννοεις τα apps της Sammy, να σου πω την αληθεια browser χρησιμοποιω της Sammy, Samsung Pay, Samsung Galery photos etc, ειναι πολυ καλυτερα απο τα αντιστοιχα που βρηκα στο μαρκετ, δεν εχω ιδιαιτερη επαφη ομως με android καθως 6 χρονια ειχα iphone Εγω θα το ξαναγραψω οπως στο 1ο ποστ, και τα 2 τα θεωρω τερατα κινητα, δεν χανεις με κανενα απο τα 2, αλλα προσωπικα διαλεξα κατι ομορφοτερο με ασυρματη φορτιση και να ειναι αδιαβροχο + SD, εκει με κερδισε ξεκαθαρα, περα απο την οθονη που ειναι απιστευτη Για να μην το κουραζω, mary οτι και να διαλεξεις δε θα τ μετανιωσεις Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
gsisr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχεις δύο αντικρουώμενα θέλω. θες άριστη κάμερα. οπότε s8. θες ρουτ. αναγκαστικά oneplus. η συμβιβάζεσαι με μια πολύ καλή κάμερα του oneplus σε συνθήκες καλού φωτισμού, θα έλεγα ισάξια με του σ8, και πιο μέτρια σε low light ή ξεχνάς το ρουτ και παίρνεις s8. το oxygen os για μένα είναι αν όχι η καλύτερη υλοποίηση του android, είναι μία από τις καλύτερες. Οθόνη πολύ καλή, ηχείο basic αλλά καλό, πολύ καλή κατασκευή, άριστο service. αν δε τραβάς συνέχεια σε low light, oneplus με κλειστά μάτια! να 2-3 δείγματα https://photos.app.goo.gl/hbPAqUJmpYkwgB1v2 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από gsisr 1
mary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Απλα νιωθω οτι με το 5Τ θα ικανοποιησω τις απαιτησεις μου στο 98% αλλά στο θεμα καμερα θα το χαλαστώ. Παντως το θέμα ρουτ και το να μου παει τουλ 2χρονια σε υποστηριξη Android με ενδιαφερει λιγο πιο πολυ απο την καμερα. Αλλά απο την άλλη, τόσα λεφτά θα δώσω, όσα περιπου κανει το S8 με το ωραιο design και την αψογη κάμερα. Για αυτο τετοιο δίλημμα.
4four Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μπορείς να μου πεις τι κινητό έχεις τώρα άμα δν σε πειράζει? Γενικά να ξέρεις το καλύτερο κινητό είναι αυτό που έχεις στην τσέπη σου(δν το εννοώ κυριολεκτικά) αλλά ότι και να λένε ποιο έχει κλτρη κάμερα ποιο εχει κλτρο το ένα το άλλο από την στιγμή που θα έχεις ένα κινητό και όχι και τα δύο να τα βάζεις κόντρα το κλτρο για εσένα θα γίνει αυτό δν ξέρω άμα με κατάλαβες τι εννοώ.. η κλτρη φωτογραφία είναι αυτή που μπορείς να βγάλεις όχι αυτή που θα μπορούσες να έχεις! Για να τελειώνει το θέμα κανέναν τηλέφωνο δν είναι τέλειο! Βρες ποιο είναι κοντά στα γούστα σου (πιο πολύ εμφανισιακά να το βλέπεις και να χαίρεσαι ότι το έχεις) πναω κάτω έχει κλείσει τόσο το κενό ανάμεσα στα flagship κινητά που όλα είναι στο ίδιο επίπεδο
HALF EVIL Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Προσωπικά , έχοντας δουλέψει αρκετά το S7, S7 edge και S8 , βρίσκω την κυρτή οθόνη τρομερά δυσλειτουργική και αχρείαστη. Δεν πρόκειται να ξαναπάρω κινητό με τέτοια οθόνη. 1+5Τ από μένα. Τα έχει όλα και συμφέρει. Δεύτερη επιλογή μεταχειρισμένο mate 10 pro. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα