vgiozo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Antonis3d είπε Κανω κλησεις κανονικα με το Tablet τωρα σιγα μην κατσω να βγαλω video για να με πιστεψετε, μεχρι στιγμης οσοι εχουν το tablet εχουν πει πως κανει κλησεις, οσοι δεν το εχουν λενε δεν κανει. Βγαλτε τα συμπερασματα σας. Κάνεις κλήσεις προς σταθερούς μέσω κάρτας sim ή πχ με δωρεάν λεπτά μέσω Skype (ή οποιοδήποτε VOIP) ;; Έχει διαφορά... ....σε κάθε περίπτωση, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη φωτογραφία... ...η διαφωνία αφορά το τί συνιστά απόδειξη / τεκμήριο για τον επιμέρους ισχυρισμό.... Αν θέλεις να βοηθήσεις όσους θέλουν να το πάρουν, άσε τις μυστικοπάθειες και δώσε screenshot από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για τις κλήσεις, όπου φαίνονται κλήσεις προς σταθερά/κινητά... ...γιατί για κάποιον που δεν έχει δει κάποια απόδειξη - και βάσει του συνήθους περιορισμού των ταμπλετών σε 4g - και να σε πιστεύει, δεν ξέρει αν εσύ μπερδεύεις το VOIP με τη κλήση μέσω 2G. ...πχ οι γονείς μου μετακόμισαν το καλοκαίρι και το σταθερό που είχαμε στη κύρια κατοικία το κάναμε VOIP με χρόνο ομιλίας μέσω intertelecom και μπορούμε και κάνουμε κλήσεις μέσω αυτού (Wifi/3G-4G αρκεί) Οπότε εσύ θα πρέπει να παράσχεις διευκρινίσεις, γιατί σε κάθε περίπτωση απόδειξη περί κλήσεων μέσω sim/2G δεν είδε κανείς 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτά τα παιχνιδάκια δεν τα έχω καταλάβει εδώ μέσα ακόμα αλλά οκ.. Τι όφελος έχετε από αυτά δεν μπορώ να καταλάβω και δεν μιλάτε ανοιχτά. Εκτός και αν εχετε καταστήματα Γερμανός και θέλετε να σπρώξετε τάμπλετ και τέτοια. Αλλιώς παίζετε παιχνιδάκια και αυτά είναι σπαστικα.... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 1
Antonis3d Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 κλησεις προς αριθμους κανονικους ρε παιδια με το δικτυο της cosmote οχι με Internet voip κτλ οριστε και screen που φαινετε διαρκεια κλησης κτλ θελετε να παω στα ΚΕΠ να το κανω και ενα γνησιο υπογραφης; 1 1
fylatos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι κάνει κλήσεις και δέχεται και στέλνει και sms κανονικά.
simoszol Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Αν δεν ανεβάσεις βίντεο να το έχεις στο αυτί σου και να μιλάς Δεν σε πιστεύω...
leros2004 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/17/2018 στις 9:43 ΜΜ, Antonis3d είπε κλησεις προς αριθμους κανονικους ρε παιδια με το δικτυο της cosmote οχι με Internet voip κτλ οριστε και screen που φαινετε διαρκεια κλησης κτλ θελετε να παω στα ΚΕΠ να το κανω και ενα γνησιο υπογραφης; Εγώ πάλι δεν έχω πειστεί πλήρως, και ποιος μας λέει ότι δεν είσαι αρχιτρόλλλλ και έκανες φωτομονταζ ? Spoiler Εννοείται πλάκα σου κάνω Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από leros2004
lorengo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/2/2018 στις 10:44 ΠΜ, notist είπε Και ο γερμανός στα 139€ μου ήρθε ενημερωτικό. Τελικά κλήσεις κάνει? Ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το χρώμα είναι μαύρο μπροστά και ασημί πίσω, όπως π.χ. το Honor 6x μου;
fylatos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Ναι είναι μπροστά και πίσω μεταλλικό γκρι ασημί
jogatore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 11/2/2018 στις 5:09 ΜΜ, bill987 είπε Αξίζει με τα χίλια, απλά βάλτε του μια 32άρα SD , ορίστε την ως προεπιλεγμένη θέση και είστε άρχοντες !! Πως γινετε αυτο? Μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd και με ποιο τροπο. Δεν εχει σχεδον καθολου διαθεσιμο χωρο μολις 3.25 Εχω δυσαρεστηθει με το ταμπλετ αυτο.
bill987 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, jogatore είπε Πως γινετε αυτο? Μπορω να μεταφερω εφαρμογες στην sd και με ποιο τροπο. Δεν εχει σχεδον καθολου διαθεσιμο χωρο μολις 3.25 Εχω δυσαρεστηθει με το ταμπλετ αυτο. Κάνε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , να καθαρίσει το tablet, μόλις το κάνεις όρισε ως προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης την sd!! Οι προυπάρχουσες εφαρμογές δεν μεταφέρονται, αλλά από εκεί και μετά ότι προσθέτεις θα μπαίνει στην sd! Θα έχεις μόνιμα ελεύθερα περίπου 5 gb!!! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από bill987
karateka Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα σαν το clean master. Σίγουρα έχεις πολύ σκουπίδι μέσα. Εκτός αν τραβούσες βίντεο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από karateka
jogatore Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, bill987 είπε Κάνε πρώτα μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , να καθαρίσει το tablet, μόλις το κάνεις όρισε ως προεπιλεγμένη θέση αποθήκευσης την sd!! Οι προυπάρχουσες εφαρμογές δεν μεταφέρονται, αλλά από εκεί και μετά ότι προσθέτεις θα μπαίνει στην sd! Θα έχεις μόνιμα ελεύθερα περίπου 5 gb!!! Ευχαριστω θα το δοκιμασω. Αλλα και 5 δεν ειναι λιγα συγκρητικα με τα 16 που εχει? Τι sd προτεινεις? 14 λεπτά πριν, karateka είπε Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα σαν το clean master. Σίγουρα έχεις πολύ σκουπίδι μέσα. Εκτός αν τραβούσες βίντεο. Ουτε φωτο δεν εχω βαλει οχι βιντεο !!! Οσο για το clean master δεν το εμπιστευομαι ,δεν ακουω και καλες εντυπωσεις. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από jogatore
Προτεινόμενες αναρτήσεις