Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρέα,

Μια γρήγορη ερωτησούλα..

Θέλω να πάρω Corsair CX Series 450M αλλά έχω 6 σκληρούς 5 από αυτούς μηχανικούς 1 ssd και μια κάρτα γραφικών.. (η κάρτα γραφικών είναι Gt 730)

Και θέλω να ρωτήσω αν έχει υποδοχές για 7 sata και αν είναι οκ η πρέπει να παώ σε μεγαλύτερο.. 

Ευχαριστώ

20170925170409_corsair_cx_series_450m.jpeg

Επεξ/σία από Dimarxoukos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Dimarxoukos είπε

Καλησπέρα στην παρέα,

Μια γρήγορη ερωτησούλα..

Θέλω να πάρω Corsair CX Series 450M αλλά έχω 6 σκληρούς 5 από αυτούς μηχανικούς 1 ssd και μια κάρτα γραφικών.. (η κάρτα γραφικών είναι Gt 730)

Και θέλω να ρωτήσω αν έχει υποδοχές για 7 sata και αν είναι οκ η πρέπει να παώ σε μεγαλύτερο.. 

Ευχαριστώ

20170925170409_corsair_cx_series_450m.jpeg

10w max ο καθε δισκος :) αυτοι δεν ειναι το θεμα, ολα τα αλλα που εχεις τι ειναι πρεπει να μας πεις............ :) και δεν ξερω και το συγκεκριμένο αν βγαζει τοσες εξοδους για HDD :( 

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Βασικά δεν γνωρίζω αν έχει υποδοχές sata.. Επειδή χρειάζομαι 7 υποδοχές..

Το βασικά χαρακτηριστικά είναι

Asus Z170_A

i3-6100

8 gb Ram

gt 730

5 HHD

1 SSD

3 FAns 120aria

Αυτά πάω κάτω σε ένα κουτάκι silencio 550

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

dvd-rom  εχεις ?

δεν νομιζω να τα σηκώνει αυτα που γραφεις ,και αν το κανει θα το κανει οριακα :( κοινος  θα εχεις θεμα :(

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, darkman είπε

δεν ξερω και το συγκεκριμένο αν βγαζει τοσες εξοδους για HDD :(

Υπάρχουν αντάπτορες molex=>sata

SATAPOWADPL.main.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Υπάρχουν αντάπτορες molex=>sata

SATAPOWADPL.main.jpg

Ναι υπαρχουν αλλα αλλο λεω εγω :( θελει 6 δισκους και αν εχει και dvd παμε στις 7 εξόδους :(  θα βγαζει τοσες ...... η θα παει σε διακλαδωτήρες :(

Δημοσ.
Δημοσ.
17 ώρες πριν, darkman είπε

Ναι υπαρχουν αλλα αλλο λεω εγω :( θελει 6 δισκους και αν εχει και dvd παμε στις 7 εξόδους :(  θα βγαζει τοσες ...... η θα παει σε διακλαδωτήρες :(

Υπάρχει και αυτό το ζήτημα.. Ισχύει.. Αυτο δίνει μέχρι 4 σάτα.. Εγώ έχω 6 συν ενα το dvd 7 kai θέλω και τροφοδοσία για 3 fans..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανετα στο σηκωνει το συστημα.... και δουλευει και χαλαρα το τροφοδοτικο.  

ειχα 450αρι σε Phenom x4 + 16Gb RAM+R7 370 + 4 δισκους + 2 dvd....!!!   και δεν ξεπερνουσε τα 300W ΜΑΧ....!! 

οσο για επιπλεον SATA, παρε οσους ανταπτορες απο Molex -> SATA χρειαζεσαι....

EDIT. σωστη η απορια του SHEO... προς τι 7 SATA...????

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dimarxoukos είπε

Υπάρχει και αυτό το ζήτημα.. Ισχύει.. Αυτο δίνει μέχρι 4 σάτα.. Εγώ έχω 6 συν ενα το dvd 7 kai θέλω και τροφοδοσία για 3 fans..

Φιλε μου μπες εδω https://outervision.com/power-supply-calculator και βαλε ολα τα στοιχεια που εχεις και θα δεις ποσο ειναι περιπου το συνολικό φορτιο που θα εχεις :) εγω δεν θα το εβαζα  κοντα στα ορια του :) κανε την σουμα και δες κατα ποσο σε περνει να πας σε 450 ;)

Επεξ/σία από darkman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...