Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως, δεν είδα σχεδόν κανέναν να λέει γιατί, ενώ υπάρχουν τα μηχανήματα, δεν εκτύπωναν ταυτότητες για τους πολίτες. Οι νέες άδειες οδήγησης υπάρχουν ήδη από το 2009. Οι Αστυνομικοί έχουν νέες ταυτότητες από το 2010: Spoiler http://www.passport.gov.gr/anakoinoseis-deltia-typou/anakoinoseis-deltia-typou/nees-tautotites-astynomikon.html Η Διεύθυνση Διαβατηρίων, με το επίπεδο τεχνολογίας και τη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτει έχει καθιερώσει υψηλά χαρακτηριστικά ασφαλείας στα έγγραφα που εκτυπώνει. Μήπως πρέπει να πέσει και για αυτά μίζα; 1 1
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμενα αλλο με νοιαζει. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ? Δεν γινεται μονο εμεις να ψαχνουμε πορτοφολια με βαση το αν χωραει την ταυτοτητα μας. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από overpower 2
Avatar_GR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, musiccc444 είπε ότι και να έχουν οι νέες ταυτότητες,τουλάχιστον να διατηρήσουν το feature να ανοίγουν την πόρτα όταν κλείνεσαι απ'έξω Έχω δει φιλαράκι να το κάνει αυτό σε πόρτα και έπιασε. Εγώ πάλι μια φορά που χρειάστηκε χάλασα δύο ταυτότητες έτσι και η πόρτα δεν άνοιξε...
barbariangr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Και το επόμενο βήμα στο chip στους ανθρώπους... Καλά το πάνε...!!! Λάου Λάου.......!!!!!! Κωλό παγκοσμιοποίηση....!!!! 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 6 minutes ago, barbariangr said: Και το επόμενο βήμα στο chip στους ανθρώπους... Καλά το πάνε...!!! Λάου Λάου.......!!!!!! Κωλό παγκοσμιοποίηση....!!!! Άσε, το κάνουν εδώ και χρόνια με τους βηματοδότες που σώζουν ζωές... Τι να πεις... Κωλο επιστημη! 8 1 1
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαιρος ητανε... Πολυ κρατησε αυτο το αστειο με τις πλαστικοποιημενες Α4 . Επιτελους και το αυτονοητο chip. Ελπιζω να μην καθυστερησει/ακυρωθει και αυτο στην πορεια... Τωρα για τους ψεκασμενους που ανησυχουν για το φακελωμα απο το chip της ταυτοτητας αλλα την ιδια ωρα σερφαρουν ιντερνετ, τι να πεις...Ειδος που συνανταται σε μεγαλους πλυθησμους στον ελληνικο χωρο και δυστυχως ψηφιζουν... 18 minutes ago, barbariangr said: Και το επόμενο βήμα στο chip στους ανθρώπους... Καλά το πάνε...!!! Λάου Λάου.......!!!!!! Κωλό παγκοσμιοποίηση....!!!! ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΩ ΚΑΤΑΙΑΒΣΟΥΝΕ!!!!!!ΑΣΣΟΔΥΟ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend 3 1
Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, BorrowedTime είπε Επιτέλους, που δειχνω την ταυτοτητα σε αεροδρομια και με κοιτανε λες και ερχομαι απο το 1800 Λεφτά για διαβατήριο δεν έχεις;
palawiaris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gdimitris είπε Επιτέλους, στην Αγγλία πως μας κοιτάνε με τις υπάρχουσες ταυτοτητες δεν περιγράφεται. Γενικά χωρίς διαβατήριο δυσκολα θα περασεις Και με διαβατήριο φίλε μας κοιτάνε και πολύ περίεργα και μας κάνουνε πιο πολύ έλεγχο και όχι μονο οι Άγγλοι. Οι Γερμανοί να δεις.... ακόμα και οι Ρουμάνοι. Τον λόγο τον ξέρεις..... Οι καινούριες ταυτότητες θα μας σώσουν πραγματικά. Τα πάντα γίνονται για να μειωθεί η εγληματικότητα αλλά ποτέ δεν ήρθε αυτή η μείωση. Το αντίθετο μάλιστα... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από palawiaris 2
amveria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Stoliver είπε Λεφτά για διαβατήριο δεν έχεις; Πάντως για να βγάλεις διαβατήριο άκουσα πως χρειάζεται οπωσδήποτε νέου τύπου ΑΔΤ. Νέου τύπου ΑΔΤ νοείται αυτή με τουλάχιστον δύο γράμματα και μετά το εξαψηφιο αριθμό. Έτσι για πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τρόπο να εκδοθεί διαβατήριο με "παλαιότερου" τύπου ΑΔΤ παρακαλώ να με ενημερώσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Με 5ε περνάς αέρα απ τα Βουλγάρικα τελωνεία, τι τις θέλουν τις ταυτότητες και τα διαβατήρια δε μπορώ να καταλάβω.
Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, amveria είπε Πάντως για να βγάλεις διαβατήριο άκουσα πως χρειάζεται οπωσδήποτε νέου τύπου ΑΔΤ. Νέου τύπου ΑΔΤ νοείται αυτή με τουλάχιστον δύο γράμματα και μετά το εξαψηφιο αριθμό. Έτσι για πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τρόπο να εκδοθεί διαβατήριο με "παλαιότερου" τύπου ΑΔΤ παρακαλώ να με ενημερώσει. Έχω ακούσει από κάποιους ότι και με παλαιού τύπου γινόταν. Μάλλον είναι στην κρίση του αστυνομικού. Γενικά η ταυτότητα ισχύει 15 έτη. 13 λεπτά πριν, palawiaris είπε Και με διαβατήριο φίλε μας κοιτάνε και πολύ περίεργα και μας κάνουνε πιο πολύ έλεγχο και όχι μονο οι Άγγλοι. Οι Γερμανοί να δεις.... ακόμα και οι Ρουμάνοι. Τον λόγο τον ξέρεις..... Οι καινούριες ταυτότητες θα μας σώσουν πραγματικά. Ποιος είναι ο λόγος; Πες μας. 1
barbariangr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, billdanos είπε Άσε, το κάνουν εδώ και χρόνια με τους βηματοδότες που σώζουν ζωές... Τι να πεις... Κωλο επιστημη! Πραγματικά, Άποψη μου, αυτό φαίνεται(για το chip στους ανθρώπους) και απο το silver alert που χάνονται άνθρωποι (κυρίως με αλτσχαιμερ). Θα γυρίσουν να μας πουν για να μην χάνετε τα ατομα με προβλήματα υγείας βάλτε τσιπάκι να τους βρίσκετε...!!!! Τυχαίο ? Δεν νομίζω...
amveria Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Stoliver είπε Έχω ακούσει από κάποιους ότι και με παλαιού τύπου γινόταν. Μάλλον είναι στην κρίση του αστυνομικού. Γενικά η ταυτότητα ισχύει 15 έτη. Ποιος είναι ο λόγος; Πες μας. Ευχαριστώ θα το έχω υπόψη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις