Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, δεν είδα σχεδόν κανέναν να λέει γιατί, ενώ υπάρχουν τα μηχανήματα, δεν εκτύπωναν ταυτότητες για τους πολίτες.
Οι νέες άδειες οδήγησης υπάρχουν ήδη από το 2009. Οι Αστυνομικοί έχουν νέες ταυτότητες από το 2010: 

Spoiler

http://www.passport.gov.gr/anakoinoseis-deltia-typou/anakoinoseis-deltia-typou/nees-tautotites-astynomikon.html

Η Διεύθυνση Διαβατηρίων, με το επίπεδο τεχνολογίας και τη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτει έχει καθιερώσει υψηλά χαρακτηριστικά ασφαλείας στα έγγραφα που εκτυπώνει.

Μήπως πρέπει να πέσει και για αυτά μίζα; 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα αλλο με νοιαζει. 

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ?

Δεν γινεται μονο εμεις να ψαχνουμε πορτοφολια με βαση το αν χωραει την ταυτοτητα μας.

Επεξ/σία από overpower
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, musiccc444 είπε

ότι και να έχουν οι νέες ταυτότητες,τουλάχιστον να διατηρήσουν το feature να ανοίγουν την πόρτα όταν κλείνεσαι απ'έξω:D

Έχω δει φιλαράκι να το κάνει αυτό σε πόρτα και έπιασε.

Εγώ πάλι μια φορά που χρειάστηκε χάλασα δύο ταυτότητες έτσι και η πόρτα δεν άνοιξε...

• Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, barbariangr said:

Και το επόμενο βήμα στο chip στους ανθρώπους...

Καλά το πάνε...!!!

Λάου Λάου.......!!!!!!

Κωλό παγκοσμιοποίηση....!!!!:(

Άσε, το κάνουν εδώ και χρόνια με τους βηματοδότες που σώζουν ζωές... Τι να πεις... Κωλο επιστημη! 

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαιρος ητανε... Πολυ κρατησε αυτο το αστειο με τις πλαστικοποιημενες Α4 . Επιτελους και το αυτονοητο chip. Ελπιζω να μην καθυστερησει/ακυρωθει και αυτο στην πορεια...

Τωρα για τους ψεκασμενους που ανησυχουν για το φακελωμα απο το chip της ταυτοτητας αλλα την ιδια ωρα σερφαρουν ιντερνετ, τι να πεις...Ειδος που συνανταται σε μεγαλους πλυθησμους στον ελληνικο χωρο και δυστυχως ψηφιζουν...

18 minutes ago, barbariangr said:

Και το επόμενο βήμα στο chip στους ανθρώπους...

Καλά το πάνε...!!!

Λάου Λάου.......!!!!!!

Κωλό παγκοσμιοποίηση....!!!!:(

ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΩ ΚΑΤΑΙΑΒΣΟΥΝΕ!!!!!!ΑΣΣΟΔΥΟ

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

Επιτέλους, που δειχνω την ταυτοτητα σε αεροδρομια και με κοιτανε λες και ερχομαι απο το 1800

Λεφτά για διαβατήριο δεν έχεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gdimitris είπε

Επιτέλους, στην Αγγλία πως μας κοιτάνε με τις υπάρχουσες ταυτοτητες δεν περιγράφεται. Γενικά χωρίς διαβατήριο δυσκολα θα περασεις

Και με διαβατήριο φίλε μας κοιτάνε και πολύ περίεργα και μας κάνουνε πιο πολύ έλεγχο και όχι μονο οι Άγγλοι.

Οι Γερμανοί να δεις.... ακόμα και οι Ρουμάνοι. 

Τον λόγο τον ξέρεις.....

Οι καινούριες ταυτότητες θα μας σώσουν πραγματικά. 

:lol: :lol:

Τα πάντα γίνονται για να μειωθεί η εγληματικότητα αλλά ποτέ δεν ήρθε αυτή η μείωση. Το αντίθετο μάλιστα... 

Επεξ/σία από palawiaris
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Λεφτά για διαβατήριο δεν έχεις; 

Πάντως για να βγάλεις διαβατήριο άκουσα πως χρειάζεται οπωσδήποτε νέου τύπου ΑΔΤ.

Νέου τύπου ΑΔΤ νοείται αυτή με τουλάχιστον δύο γράμματα και μετά το εξαψηφιο αριθμό.

Έτσι για πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τρόπο να εκδοθεί διαβατήριο με "παλαιότερου" τύπου ΑΔΤ παρακαλώ να με ενημερώσει.

Δημοσ.

Με 5ε περνάς αέρα απ τα Βουλγάρικα τελωνεία, τι τις θέλουν τις ταυτότητες και τα διαβατήρια δε μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, amveria είπε

Πάντως για να βγάλεις διαβατήριο άκουσα πως χρειάζεται οπωσδήποτε νέου τύπου ΑΔΤ.

Νέου τύπου ΑΔΤ νοείται αυτή με τουλάχιστον δύο γράμματα και μετά το εξαψηφιο αριθμό.

Έτσι για πλάκα αν κάποιος γνωρίζει τρόπο να εκδοθεί διαβατήριο με "παλαιότερου" τύπου ΑΔΤ παρακαλώ να με ενημερώσει.

Έχω ακούσει από κάποιους ότι και με παλαιού τύπου γινόταν. Μάλλον είναι στην κρίση του αστυνομικού.

Γενικά η ταυτότητα ισχύει 15 έτη.  

13 λεπτά πριν, palawiaris είπε

Και με διαβατήριο φίλε μας κοιτάνε και πολύ περίεργα και μας κάνουνε πιο πολύ έλεγχο και όχι μονο οι Άγγλοι.

Οι Γερμανοί να δεις.... ακόμα και οι Ρουμάνοι. 

Τον λόγο τον ξέρεις.....

Οι καινούριες ταυτότητες θα μας σώσουν πραγματικά. 

:lol: :lol:

Ποιος είναι ο λόγος; Πες μας.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, billdanos είπε

Άσε, το κάνουν εδώ και χρόνια με τους βηματοδότες που σώζουν ζωές... Τι να πεις... Κωλο επιστημη! 

Πραγματικά,

Άποψη μου, αυτό φαίνεται(για το chip στους ανθρώπους) και απο το silver alert που χάνονται άνθρωποι (κυρίως με αλτσχαιμερ).

Θα γυρίσουν να μας πουν για να μην χάνετε τα ατομα με προβλήματα υγείας βάλτε τσιπάκι να τους βρίσκετε...!!!!

Τυχαίο ?

Δεν νομίζω...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Έχω ακούσει από κάποιους ότι και με παλαιού τύπου γινόταν. Μάλλον είναι στην κρίση του αστυνομικού.

Γενικά η ταυτότητα ισχύει 15 έτη.  

Ποιος είναι ο λόγος; Πες μας.

Ευχαριστώ θα το έχω υπόψη μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...