Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σας, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες του ινσόμνια είναι υπεράνω νόμων της φυσικής, και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία. 

• Like 3
  • Απαντ. 245
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ πραγματικά απορώ, κατεβαίνεις κατηφόρα με νεκρά και φρένο φαντάζομαι καιρό

δεν σου έχει τύχει ποτέ να σταματήσεις να έχεις φρένα επειδή τα πατάς τόση ώρα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cuspid είπε

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν "νικάς" το ABS , εκτός και αν είσαι ο Ραικόνεν :P .

Αχ και να ήξερες πόσο θα ήθελε o Ράικονεν και ο κάθε Ράικονεν να έχει ABS , θα έγραφε πολύ καλύτερους χρόνους....

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Καλά μπλέξαμε. Σε λίγο θα μας πούνε να οδηγάμε αυτοκίνητα με τιμόνι χωρίς υποβοήθηση, γιατί έτσι πρέπει να είναι τα αληθινά  αυτοκίνητα. Το αμαξι το θέλω να πάω από ένα σημείο α σε ένα σημείο β με ασφάλεια και ξεκούραστα. Άμα δεν ήταν καλό το abs δεν θα ήταν υποχρεωτικό στα αυτοκίνητα. Αλλά τι να λέμε τώρα. Την έχουν δει όλοι Loeb. 

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Ειτε σας αρεσει, ειτε οχι, το abs φρεναρει καλυτερα το οχημα.

Ειναι φυσικη 5ης δημοτικου. Η στατικη τριβη ειναι παντα μεγαλυτερη της τριβης ολισθησεως.

Η αποψη του κυρ μητσου απο εκεινο το χωριο εξω απο την κοζανη, που "ξερει" απο αυτοκινητα, γιατι ειναι παλιος μαστορας, εχει ιδια αξια με την πατημενη κουραδα του σκυλου στο απεναντι πεζοδρομιο.

Και οι δύο ήσασταν εξαιρετικά αναλυτικοί, αποστομωτικοί και τα γραπτά σας γεμάτα άριστα τεκμηριωμένα επιχειρήματα...:cry:

Εύγε, μάθαμε πολλά τόσο από τις εύστοχες παρατηρήσεις σας, όσο και από την κορυφαία έκφανση του γραπτού σας λόγου...... 

74cab6.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, warlock9_0 είπε

εγώ πραγματικά απορώ, κατεβαίνεις κατηφόρα με νεκρά και φρένο φαντάζομαι καιρό

δεν σου έχει τύχει ποτέ να σταματήσεις να έχεις φρένα επειδή τα πατάς τόση ώρα?

Όποιος οδηγάει έτσι, μια βόλτα πάνω-κάτω τη Δίρφη θέλει (που μου ρχεται στο μυαλό τώρα) και ή θα χεστεί πάνω του (αν είναι τυχερός) ή θα βουτήξει στο γκρεμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cuspid είπε

Και οι δύο ήσασταν εξαιρετικά αναλυτικοί, αποστομωτικοί και τα γραπτά σας γεμάτα άριστα τεκμηριωμένα επιχειρήματα...:cry:

Εύγε, μάθαμε πολλά τόσο από τις εύστοχες παρατηρήσεις σας, όσο και από την κορυφαία έκφανση του γραπτού σας λόγου...... 

74cab6.jpg

Τι παραπάνω θες να πούμε. Δεν είμαστε όλοι driver όπως εσύ. Το μόνο ότι τα ευρωπαϊκά στάνταρ για το abs για τα αυτοκίνητα δεν σου φτάνει. Αλλά εσύ μάλλον για το wrc είσαι. Τι να σου πούμε εμείς οι άσχετοι. 

Δημοσ.

Μαλλον εισαστε πολυ κουλομαριες για να πιστευετε  οτι θα  σας σωσει το ABS.

Δε μπορω να σκεφτω αλλη περιπτωση.

6 ώρες πριν, angmar είπε

Δεν καταλαβαίνω την έκπληξή σας, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες του ινσόμνια είναι υπεράνω νόμων της φυσικής, και σίγουρα δεν είναι και η τελευταία. 

Επειδη δεν μπορω να διαβασω αλλο τι εχει γραφτει παραπανω,θες να μου πεις ποια γνωμη υποστηριζεις; 

12 ώρες πριν, mp123 είπε

Εφόσον δεν αρέσει σε κάποιους το abs και λένε πως δεν είναι καλό ας το απενεργοποιησουν μαζί με το esp. Αλλά δεν νομίζω κανεις να το κάνει. Μόνο λόγια. 

Το esp βοηθαει πραγματικα,λεω εγω τωρα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, webparts είπε

Νομιζω οτι βοηθαει,πως το βλεπεις και εσυ;

Βλεπω οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Κραταει το αυτοκινητο στην πορεια που επιθυμουμε. Φυυσικα θεωρω οτι και αυτο θα εχει το οριο του. Δεν ειναι ραγες τρενου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Panos_G2 είπε

Βλεπω οτι κανει πολυ καλη δουλεια. Κραταει το αυτοκινητο στην πορεια που επιθυμουμε. Φυυσικα θεωρω οτι και αυτο θα εχει το οριο του. Δεν ειναι ραγες τρενου.

Το esp το ανεφερα επειδη ο αμπαλος παραπανω το εβαλε στην ιδια προταση με το abs.
Με το Golf οσες φορες προσπαθησα να το κανω να γλυστρησει δεν τα καταφερα.
Ασε που την πρωτη φορα που to οδηγησα εχοντας συνηθισει να κανω τσαλιμακια χωρις esp πηγα να μπω σε μια στροφη,οταν χρειαστηκε διορθωση καναμε και.. οι δυο,και εγω και το αυτοκινητο δλδ,με αποτελεσμα να κοντευω να φυγω απο την αντιθετη μερια :P

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, webparts είπε

Το esp το ανεφερα επειδη ο αμπαλος παραπανω το εβαλε στην ιδια προταση με το abs.
Με το Golf οσες φορες προσπαθησα να το κανω να γλυστρησει δεν τα καταφερα.
Ασε που την πρωτη φορα που to οδηγησα εχοντας συνηθισει να κανω τσαλιμακια χωρις esp πηγα να μπω σε μια στροφη,οταν χρειαστηκε διορθωση καναμε και.. οι δυο,και εγω και το αυτοκινητο δλδ,με αποτελεσμα να κοντευω να φυγω απο την αντιθετη μερια :P

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω εσύ οδηγείς  με το abs και το esp εκτός; 

Δημοσ.

Τα πρώτα συστήματα ABS ήταν αρκετά αργά και σε κάποιες περιπτώσεις όντως αύξαναν λίγο την απόσταση φρεναρίσματος σε σχέση πάντα με κάποιον πολύ εμπειρο οδηγό. Ο λόγος που τα βάζανε ήταν κατα βάση ωστε να μήν χάνεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Κάποια για λόγους οικονομίας είχανε ABS μόνο στον πίσω άξονα, η λογική ήταν για να μήν κάνει τετακέ στο φρενάρισμα. Το παλιό Kia Sportage είναι ένα απο αυτά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω εσύ οδηγείς  με το abs και το esp εκτός; 

Οχι.Εγω ξερω να τα χρησιμοποιω   και εχω και απειρη εμπειρια σε φρενα πανικου,καθως εχω περασει πολλες ωρες σε πιστα.

Απλα εβαλες το abs ( οπως νομιζεις οτι χρησιμοποιειται  ) διπλα στο esp.

Γενικοτερα δεν καταλαβαινετε οτι το abs δεν βοηθαει τοσο στην ακινητοποιηση,οσο στο να μη μπλοκαρουν οι τροχοι και φυγει το αμαξι γλυστρωντας.
Με λιγα λογια σου δινει καλυτερο ελεγχο,αλλα καπου εκει πρεπει να κοψεις και το τιμονι για να αποφυγεις οτι μπορεις.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Οχι.Εγω ξερω να τα χρησιμοποιω   και εχω και απειρη εμπειρια σε φρενα πανικου,καθως εχω περασει πολλες ωρες σε πιστα.

Απλα εβαλες το abs ( οπως νομιζεις οτι χρησιμοποιειται  ) διπλα στο esp.

Γενικοτερα δεν καταλαβαινετε οτι το abs δεν βοηθαει τοσο στην ακινητοποιηση,οσο στο να μη μπλοκαρουν οι τροχοι και φυγει το αμαξι γλυστρωντας.
Με λιγα λογια σου δινει καλυτερο ελεγχο,αλλα καπου εκει πρεπει να κοψεις και το τιμονι για να αποφυγεις οτι μπορεις.

Εγώ έβαλα το esp δίπλα στο abs για να πω ότι εφόσον το abs είναι άχρηστο για κάποιους που θεωρούν τον εαυτό τους οδηγάρες και δεν χρειάζονται βοηθήματα στην οδήγηση ας βγάλουν και το esp. Το τι κάνει το κάθε ένα δόξα το θεό το ξέρω. 9 αυτοκίνητα έχουν περάσει από τα χέρια μου όλα καινούργια στην τριετία πενταετία τα άλλαζα. Από BMW ως rx8. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...