manousos82003 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, zio10 είπε Λογικά μπορείς να αλλάξεις μόνο το καλώδιο ρεύματος αν έχει αμερικάνικο. Ευχαριστω για την απαντηση! 1
zacharis1955 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, manousos82003 είπε Καποιος που το αγορασε, γνωριζει αν εχει Ευρωπαικό ή Αμερικάνικο βύσμα? Αμερικάνικο... http://abertech.gr/index.php?route=product/product&product_id=2720 ή http://www.dshop.gr/pegasus/products01/show00.php?code=10850&pcode=SHOW_PROD10850 Τα βρίσκεις παντού... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από zacharis1955 1 1
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για καλή μου τύχη, η τελική τιμή για το εν λόγω laptop + https://us-store.acer.com/42-gden7-sv1 Μου βγήκε στα 530€ τελική τιμή και θα το παραλάβω περί τις 13 Απριλίου.. Για όσους κατέχουν ήδη το προϊον, ο μετασχηματιστής του laptop είναι 110-240V και θα χρειαστώ μόνο το βύσμα που αναγράφει ο "zacharis1955" ; Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Dropsreef
hant Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Καλά τα λες ότι σου βγήκε τόσο αλλά γιατί δεν λες πως το έκανες μήπως γλυτώσει και κανένας αλλος κανένα δολάριο? 2
fourth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 50 λεπτά πριν, hant είπε Καλά τα λες ότι σου βγήκε τόσο αλλά γιατί δεν λες πως το έκανες μήπως γλυτώσει και κανένας αλλος κανένα δολάριο? +1 Όπως και επίσης πως πήρες το https://us-store.acer.com/42-gden7-sv1 με δεδομένο ότι το acer shop δεν πουλάει Ελλάδα. Για την ερώτηση σου η απάντηση είναι ναι. Με το καλώδιο που προτείνει ο Ζαχαρίας θα είσαι ΟΚ.
Dropsreef Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μην βαράτε ρε.... Ο αδερφός του κολλητού μου μένει στο Chicago και θα έρθει για mini διακοπές το Πάσχα, οπότε εκμεταλλεύτηκα την άφιξη του. Μακάρι να είχα βρει έναν γενικευμένο τρόπο και να το μοιραζομουν με όλους. 1 1
S e 7 e N Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, από την δεύτερα το δικό μου δέμα έγραφε Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό . Σήμερα ενημερώθηκε πάλι και γράφει παλι το ίδιο. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα διπλά που λέει: Ένας εκπρόσωπος της DHL θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη ή τον αποστολέα εαν χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η εισαγωγή. Ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών της DHL εάν αυτό δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί... Να τους παρω εγω τηλεφωνο οπως λεει στο τελος ή να περιμενω λιγο ακομα; Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από S e 7 e N
fourth Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, Dropsreef είπε Μην βαράτε ρε.... Ο αδερφός του κολλητού μου μένει στο Chicago και θα έρθει για mini διακοπές το Πάσχα, οπότε εκμεταλλεύτηκα την άφιξη του. Μακάρι να είχα βρει έναν γενικευμένο τρόπο και να το μοιραζομουν με όλους. Δεν βαράμε, απλά καλό ήταν αναφερθεί. 6 λεπτά πριν, S e 7 e N είπε Παιδιά καλησπέρα, από την δεύτερα το δικό μου δέμα έγραφε Καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό . Σήμερα ενημερώθηκε πάλι και γράφει παλι το ίδιο. Υπάρχει επίσης μια καρτέλα διπλά που λέει: Ένας εκπρόσωπος της DHL θα επιχειρήσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη ή τον αποστολέα εαν χρειάζονται περαιτέρω πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η εισαγωγή. Ο πελάτης παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών της DHL εάν αυτό δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί... Να τους παρω εγω τηλεφωνο οπως λεει στο τελος ή να περιμενω λιγο ακομα; Κανονικά σε παίρνει κάποια από την DHL γιατί χρειάζονται το ΑΦΜ σου. Εμένα με κάλεσαν ακριβώς την ημέρα που ήρθε το laptop στην Αθήνα. Εάν και το δικό σου λέει ότι έφτασε στην Αθήνα και δεν σε έχουν καλέσει κάλεσε τους εσύ. Για την ενημέρωση σου μετά το τηλέφωνο είχα 4 ημέρες που έγραφε "καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό", την 5η ημέρα "ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες" και την 6η μέρα είχα την λαπτοπάρα στα χέρια μου. 1
S e 7 e N Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, fourth είπε Κανονικά σε παίρνει κάποια από την DHL γιατί χρειάζονται το ΑΦΜ σου. Εμένα με κάλεσαν ακριβώς την ημέρα που ήρθε το laptop στην Αθήνα. Εάν και το δικό σου λέει ότι έφτασε στην Αθήνα και δεν σε έχουν καλέσει κάλεσε τους εσύ. Για την ενημέρωση σου μετά το τηλέφωνο είχα 4 ημέρες που έγραφε "καθυστέρηση κατά τον εκτελωνισμό", την 5η ημέρα "ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες" και την 6η μέρα είχα την λαπτοπάρα στα χέρια μου. Σε ευχαριστώ πολύ!
Rodes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Κανένα νέο; Σκέφτομαι να το τσιμπήσω. Τίποτα αρνητικό ως τώρα;
fourth Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Τίποτα αρνητικό εκτός από την χαζοθήκη που πρέπει να αγοράσει κάποιος όταν θέλει να προσθέσει ένα σκληρό δίσκο. Πολύ καλό laptop, προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 2
ramparter Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ειμαι πολυ ευχαριστημένος, μεχρι και καινούργια games οπως το kingdom come deliverance παιζει (med settings, 30fps) 1
zacharis1955 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, kwstasth είπε Καλησπερα, τι μεθοδο αποστολης επιλεγω? AmazonGlobal Expedited Shipping...
tiniakos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 H οθόνη του είναι ips από ότι κατάλαβα. Για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο κάνει, δεν περιμένω να είναι Dell ultrasharp αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια σχετική χρωματική πιστότητα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα