Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 10, 4/64GB- Banggood = 511€ (536.54 με μεταφορικά)

vgiozo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Mate 10 4/64GB (όχι το Pro), με υποστήριξη MicroSD, θύρα ακουστικών, 2Κ οθόνη (IPS) και εμπρόσθιο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων στα 511€ περίπου + μεταφορικά (25€ κοντά για Priority Direct Mail)

http://www.banggood.com/HUAWEI-Mate-10-5_9-inch-Dual-Rear-Camera-4GB-RAM-64GB-ROM-Kirin-970-Octa-core-4G-Smartphone-p-1215536.html

Το μοντέλο αυτό δεν έρχεται στην Ευρώπη/Ελλάδα (το απλό Mate 10 δλδ, απ' όσο ξέρω)...οπότε είναι μια λύση για όσους προτιμούν την υψηλότερης ανάλυσης οθόνη και τη χωριστή θύρα ακουστικών.

Επίσης, αν αγοραστεί με cashback, βγαίνουν τα έξοδα των μεταφορικών...

ΥΓ:

Υπάρχει και το European Direct Mail, (που πρέπει να στέλνει μέσω Βελγίου) ΑΛΛΑ παρότι δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις τελωνείου μέχρι τώρα για Ευρώπη, ρώτησα στο chat και μου είπαν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ Tax-Free

...δεν νομίζω λοιπόν ότι αξίζει το ρίσκο για 500€+ κινητό να πας να γλιτώσεις 20€ και να φας καμιά γερή σφαλιάρα...πολύ ακριβό όμως στα 25€ το PDM....

EDIT

...τα αφανίσατε αθόρυβα, έτσι; λλολλ

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 554 ευρώ (με μεταφορικά DHL) το Mocha (φοβερό χρώμα) από Ιταλική αποθήκη στο Geekbuying και σου έρχεται γρήγορα (σε δύο μέρες λένε) και σίγουρα δεν πληρώνεις τελωνείο... νομίζω συμφέρει περισσότερο για κάποιον που ενδιαφέρεται... ;)

https://www.geekbuying.com/item/HUAWEI-Mate-10-5-9-Inch-4GB-64GB-Smartphone-Mocha-Gold-392599.html

Επεξ/σία από karasardelis
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, TSINE είπε

Άλλο το mate 10 με το mate 10 pro ?

Αν δεν κάνω λάθος

To Mate 10 Pro έχει

- 18:9 λόγο οθόνης
- AMOLED οθόνη
- Δεν παίρνει MicroSD (δεν μπορείς να επεκτείνεις τη μνήμη του)
- Δεν έχει θύρα ακουστικών

Το Mate 10 έχει

- 16:9 λόγο οθόνης
- IPS τεχνολογία οθόνης
- Παίρνει MicroSD
- έχει και χωριστή θύρα ακουστικών (3.5mm)
- (δεν έχει led notification νομίζω, δεν είμαι σίγουρος)

Κατά τ' άλλα είναι ίδια...από τα χαρακτηριστικά΄τους όμως προκύπτουν μικρές διαφορές στο μέγεθος (πιο μακρόστενο το πρώτο, πιο κοντό-φαρδύ το δεύτερο), κι ενώ έχουν την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας, το Pro λόγω amoled οθόνης είναι πιο ενεργειακά οικονομικό.

Τέλος η κινέζικη από την ευρωπαϊκή έκδοση και των δύο διαφέρουν κάπως στις υποστηριζόμενες μπάντες, αλλά δεν νομίζω ότι μας αφορά στην Ελλάδα καθόλου

Επεξ/σία από vgiozo

10 ώρες πριν, vgiozo είπε

- (δεν έχει led notification νομίζω, δεν είμαι σίγουρος)

Εχει notification led, το οποιο οπως διαβάζω δεν δουλευει πάντα σωστά (θεμα ROM).

Κατα τα αλλα για μένα ειναι το σωστοτερο Mate γιατι εχει την σωστη αναλογια οθονης και επισης την σωστη θέση για το fingerprint reader... και μπονους... ειναι και φθηνοτερο!

1 ώρα πριν, vgiozo είπε

Ξέρετε, μπορεί να ασφαλίσει κανείς κινητό αγορασμένο από Κίνα ή πρέπει να είναι από ελληνικό μαγαζί;

Μπορείς, το θέμα είναι να βρεις κάποιον που δεν το έχει ως προϋπόθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Billator είπε

Μπορείς, το θέμα είναι να βρεις κάποιον που δεν το έχει ως προϋπόθεση.

Αυτό εννοώ, δεν τίθεται θεωρητικά η δυνατότητα ασφάλισης ως ερώτημα...

Επεξ/σία από vgiozo

9 ώρες πριν, vgiozo είπε

Ξέρετε, μπορεί να ασφαλίσει κανείς κινητό αγορασμένο από Κίνα ή πρέπει να είναι από ελληνικό μαγαζί;

Η Revolut προσφέρει ασφάλιση συσκευής. Έριξα μια ματιά και δεν βρηκα κάπου να αναγράφει ψιλά γράμματα... για το αν θελει αποδειξη, αν εχει προτιμηση στην χώρα αποδειξης κλπ.... εχει απλά μια απαλλαγη των 30 ευρώ στην κάλυψη. Θα μπορουσες να το ρισκάρεις και να δοκιμάσεις... δεν κοστιζει πολλα.

Ακριβή μου είχε φανεί όταν την είχα δει, εξάλλου και του Ξηρογιαννόπουλου πχ έχει παγκόσμια κάλυψη...γενική ήταν η απορία μου, αν μπορούν να ασφαλιστούν τα αγορασμένα από Κίνα ή υπάρχει κάποιος περιορισμός.

Έχω ασφαλίσει ήδη ένα Honor 8 αγορασμένο στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι να είχα δει κάποια σχετική υποσημείωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...