Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια 

Βρεθηκε στα χερια μου ενα hp probook 6560b το οποιο δεν ειχε εικονα ,βαζοντας το σε εξωτερικη οθονη με vga βλεπω πως ερχεται κανονικα εικονα οποτε αποκλειω το προβλημα της καρτας γραφικων.

Μετα απο μια υποδειξη που μου εκαναν, παρηγγειλα μια καλωδιοταινια η οποια οταν ηρθε ειδα πως ηταν ελαφρως διαφορετικη 

Παρολα αυτα, την περασα με αποτελεσμα να ερχεται η εικονα αλλα να ειναι πολυ αχνη (δηλαδη για inverter )

Εχει κανεις καμια γνωμη?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
θα πρεπει να δεις φιλε μου τι display εχεις.
Αναλογα με το display παει και καλωδιοταινια , πιθανα αν ειναι λαθος να μην δουλευει σωστα.
Εκτος και κατα τον ελεγχο που εκανες να μην ειδες οτι απο πισω ειχε αχνη εικονα , τοτε μιλας για το ιδιο το display.
Αν θυμαμαι καλα το inverter ειναι πανω στο display και οχι χωριστα.
For use in HP ProBook 6560b models with HD displays 646969-001
For use in HP ProBook 6560b models with HD+ displays 646970-001
Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Την πρωτη φορα δεν ειχε εικονα καθολου διοτι το δοκιμασα αρκετες φορες ενω το κοιταξα απο πολλες διαφορετικες γωνιες ωστε να δω αν αχνοφαίνεται

Οποτε παμε για οθονη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, tasoylos είπε

Την πρωτη φορα δεν ειχε εικονα καθολου διοτι το δοκιμασα αρκετες φορες ενω το κοιταξα απο πολλες διαφορετικες γωνιες ωστε να δω αν αχνοφαίνεται

Οποτε παμε για οθονη;

Αναλογα με το display παει και η καλωδιοταινια , πιθανα αν ειναι λαθος να μην δουλευει σωστα.

H καλωδιοταινια που εβγαλες ειχε εναν κωδικο πανω της σε ενα αυτοκολλητο , πρεπει να δεις αν ειναι ιδια με την νεα που εβαλες

Αν ειναι λαθος μπορει να σου κανει προβλημα και το display να ειναι μια χαρα

For use in HP ProBook 6560b models with HD displays 646969-001
For use in HP ProBook 6560b models with HD+ displays 646970-001

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...