tasoylos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα παιδια Βρεθηκε στα χερια μου ενα hp probook 6560b το οποιο δεν ειχε εικονα ,βαζοντας το σε εξωτερικη οθονη με vga βλεπω πως ερχεται κανονικα εικονα οποτε αποκλειω το προβλημα της καρτας γραφικων. Μετα απο μια υποδειξη που μου εκαναν, παρηγγειλα μια καλωδιοταινια η οποια οταν ηρθε ειδα πως ηταν ελαφρως διαφορετικη Παρολα αυτα, την περασα με αποτελεσμα να ερχεται η εικονα αλλα να ειναι πολυ αχνη (δηλαδη για inverter ) Εχει κανεις καμια γνωμη? Ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) θα πρεπει να δεις φιλε μου τι display εχεις. Αναλογα με το display παει και καλωδιοταινια , πιθανα αν ειναι λαθος να μην δουλευει σωστα. Εκτος και κατα τον ελεγχο που εκανες να μην ειδες οτι απο πισω ειχε αχνη εικονα , τοτε μιλας για το ιδιο το display. Αν θυμαμαι καλα το inverter ειναι πανω στο display και οχι χωριστα. For use in HP ProBook 6560b models with HD displays 646969-001 For use in HP ProBook 6560b models with HD+ displays 646970-001 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
tasoylos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Την πρωτη φορα δεν ειχε εικονα καθολου διοτι το δοκιμασα αρκετες φορες ενω το κοιταξα απο πολλες διαφορετικες γωνιες ωστε να δω αν αχνοφαίνεται Οποτε παμε για οθονη;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, tasoylos είπε Την πρωτη φορα δεν ειχε εικονα καθολου διοτι το δοκιμασα αρκετες φορες ενω το κοιταξα απο πολλες διαφορετικες γωνιες ωστε να δω αν αχνοφαίνεται Οποτε παμε για οθονη; Αναλογα με το display παει και η καλωδιοταινια , πιθανα αν ειναι λαθος να μην δουλευει σωστα. H καλωδιοταινια που εβγαλες ειχε εναν κωδικο πανω της σε ενα αυτοκολλητο , πρεπει να δεις αν ειναι ιδια με την νεα που εβαλες Αν ειναι λαθος μπορει να σου κανει προβλημα και το display να ειναι μια χαρα For use in HP ProBook 6560b models with HD displays 646969-001 For use in HP ProBook 6560b models with HD+ displays 646970-001 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα