Mpiftekis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Θα μάθει πως να συμπεριφερετε στον δρόμο. Μετά ας πάρει ένα 250cc.ο άνθρωπος λέει δεν έχει ιδέα εσείς του λέτε πάρε ninja 250 για αρχή όλα καλά. Άραγε εσείς με το που ανεβήκατε σε μηχανή πήρατε με την μια 250 ninja;δεν νομίζω. Όλοι με κανένα παλιό παπί ξεκινήσαμε φάγαμε τα μούτρα μας και τώρα ξέρουμε έστω λίγο να μην κάνουμε αυτά που κάναμε και σαβουριαζομασταν. τώρα για σκούτερ εγώ λέω κάτι σε 250 η 300cc με abs πάντα. Εγώ δηλαδή που άρχισα με ΤΑ700 χωρίς προϋπηρεσία ούτε καν σε παπί, τι να του πώ; Για μένα πέρνα μια βόλτα από εδώ να ρωτήσεις σε ειδικό φορουμ. Από εμπειρία, το 300αρι σκουτερ πάει παντού και αξιοπρεπώς. Βέβαια οι μηχανές έχουν άλλη χάρη. Προσωπική μου άποψη, πήγαινε πάρε ένα μεταχειρισμένο Vstrom 650 με το μυαλό μες στο κεφάλι σου. Σιγά σιγά στην αρχή μέχρι να μάθεις και μετά ακόμα πιο σιγά γιατί θα νομίζεις ότι έχεις μάθει. Καλές βόλτες!! Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Mpiftekis
NickTG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, mp123 said: Άραγε εσείς με το που ανεβήκατε σε μηχανή πήρατε με την μια 250 ninja; Ναι. Εύκολη στην οδήγηση, χωρίς δύναμη που να τρομάζει και όπως ήδη είπαμε με συμπεριφορά μηχανής. Τι το ιδιαίτερο έχει για να μην ξεκινήσει κάποιος με αυτή?
webparts Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε Εγώ δηλαδή που άρχισα με ΤΑ700 χωρίς προϋπηρεσία ούτε καν σε παπί, τι να του πώ; Λαθος ηταν και εισαι τυχερος που δεν το πληρωσες. Εγω οδηγουσα πολυ καιρο παπακι και ενιοτε δοκιμαζα μηχανες,ειτε στην πιστα ειτε εξω. Τελικα ξεκινησα με ενα cb1 στα 24 μου,αλλα δεν προχωρησα σε αγορα αλλης καθως δεν θα μου χρησιμευε πραγματικα,οσο και να την ηθελα. Προτιμησα να παρω ενα RM250 για να προπονουμαι μεσα στην πιστα..Μεγαλος ψυχολογος..
mp123 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ναι. Εύκολη στην οδήγηση, χωρίς δύναμη που να τρομάζει και όπως ήδη είπαμε με συμπεριφορά μηχανής. Τι το ιδιαίτερο έχει για να μην ξεκινήσει κάποιος με αυτή? Τι να πω. Εγώ την φοβήθηκα. Το z250 sl ήταν να πάρω κούτα πριν κάνα μήνα αλλά......... πήρα τώρα την παππουδιερα και μετά θα πάρω κανονική μηχανή. Το ninja είναι πολύ σκυφτό που το είδα. Το z250 μου καθησε καλύτερα. Αλλά πριν κάνα μήνα που έκανα έρευνα αγοράς και είδα όλα τα μηχανάκια το vstrom 250 το καινούργιο είναι ωραίο για αρχή. Αυτό μάλιστα αν δεν θέλει σκούτερ και έχει την θέληση να ξεκινήσει με μηχανή πρώτα.
NickTG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν είναι τόσο σκυφτή η θέση οδήγησης. Είναι ελαφριά ενώ είναι αρκετά χαμηλή ώστε να πατάς και τα 2 πόδια κάτω για μεγαλύτερη σιγουριά για κάποιον που ξεκινάει τώρα. 1
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ολες ωραίες είναι οι μηχανές. Άλλη αίσθηση. Προσοχή μόνο στον δρομο. Ότι μηχανή ευχαριστεί τον καθένα να πάρει. Τουλάχιστον να έχει abs που είναι μεγάλη ασφάλεια.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 επειδή σε παρόμοια κατάσταση θα βρεθώ και εγώ του χρόνου λέω για xmax 250 με abs. είναι καλή επιλογή για σχετικά αρχάριο? γενικά είναι αξιόπιστο μηχανάκι? για καμία 30αριά χμ. σε περιφερειακό μια στο τόσο θα με καλύπτει? μου αρέσει και το v-strom 250, αλλά το βρίσκω ακριβό. μέχρι του χρόνου βέβαια θα το βρίσκω και φθηνότερα, αλλά και αυτό είναι καλή εναλλακτική? με ενδιαφέρει και το θέμα χώρου και κόστους συντήρησης...
dimpa16 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 10:20 ΠΜ, Dominic είπε Καλησπερα φιλοι μου, Οδηγαω αυτοκινητο 7 χρονια και εχω διπλωμα για μιχανη αλλα τοσα αλλα ποτε δεν οδηγησα. Ηθελα να δω λιγο πως οδηγανε οι μηχανες απο την οπτικη του αυτοκινητου για να ξερω τι να αποφευγω να κανω και τι με εκνευριζει εμενα που κανουν. Οπως και να εχει πλεον ηθελα να αγορασω μια καθως παντα μου αρεσαν και θα βολευε πολυ με τη δουλεια μου αυτη τη στιγμη. Λοιπον η χρηση του θα ειναι κυριως μικρες αποστασεις, εντος της αθηνας, οχι τοσο σε ωρες αιχμης. Θα μου αρεσε να μπορω να κανω ανετα ενα μικρο ταξιδι, τυπου μεχρι το λουτρακι ή την επιδαυρο. Παντα ειχα μια ελξη προς τις Honda και συγκεκριμενα τις CBF 250cc. Κυβικα σιγουρα πανω απο 250. Σαν δευτερη (και πιο ακριβη) επιλογη ειχα το Kawasaki Ninja 250 το οποιο και προσωπικα θεωρω την καλυτερη επιλογη σε αυτα τα κυβικα. Φυσικα και οποιαδηποτε διαφορετικη προταση εκ των δυο ειναι δεκτη αρκει να μου εξηγειτε και το γιατι το προτεινετε. Ξαναλεω πως θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,θα μαθω σε αυτην και το βασικοτερο θα ειναι (πιθανοτατα αν και το σκεφτομαι ακομα) μεταχειρισμενη Ευχαριστω για το χρονο σας V-STROM 650. Άνετη,δυνατούλα για 2,απολαυστική σε εξορμήσεις. 1
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 44 λεπτά πριν, ZAFIRIOSNT είπε επειδή σε παρόμοια κατάσταση θα βρεθώ και εγώ του χρόνου λέω για xmax 250 με abs. είναι καλή επιλογή για σχετικά αρχάριο? γενικά είναι αξιόπιστο μηχανάκι? για καμία 30αριά χμ. σε περιφερειακό μια στο τόσο θα με καλύπτει? μου αρέσει και το v-strom 250, αλλά το βρίσκω ακριβό. μέχρι του χρόνου βέβαια θα το βρίσκω και φθηνότερα, αλλά και αυτό είναι καλή εναλλακτική? με ενδιαφέρει και το θέμα χώρου και κόστους συντήρησης... Ίδια τιμή έχουν σχεδόν κούτα πάντα. Ότι να πάρεις είναι κορυφή για αρχή. Εγώ σε Suzuki έμαθα, Suzuki πήρα, Suzuki θα παίρνω. Ότι εταιρια συνήθησεις στην αρχή μετά δύσκολα αλλάζεις πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα