papadakispaul1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα σας Μετακομισα προσφατα και περιμενω μια vdsl γραμμη αλλα θελει 25 μερες. Εμας γειτονας μου εδωσε τους κωδικους του να κανω την δουλεια μου μεχρι να γινει αυτο αλλα το σημα πιανει ακριβως στην πορτα του σπιτιου μου...δυο μετρα εξω απο την πορτα σερφαρω κανομικα.Ερωτηση.υπαρχει αναμεταδοτης σχετικα οικονομικος μεγαλης εμβελειας ο οποιος θα παιρνει το wifi απο εξω μετα θα μου μοιρασει wifi στο σπιτι μου;;το χρειαζομαι αμεσα καθως δουλεω μεσω ιντερνετ. Ευχαριστω
kormos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, papadakispaul1 είπε Καλημερα σας Μετακομισα προσφατα και περιμενω μια vdsl γραμμη αλλα θελει 25 μερες. Εμας γειτονας μου εδωσε τους κωδικους του να κανω την δουλεια μου μεχρι να γινει αυτο αλλα το σημα πιανει ακριβως στην πορτα του σπιτιου μου...δυο μετρα εξω απο την πορτα σερφαρω κανομικα.Ερωτηση.υπαρχει αναμεταδοτης σχετικα οικονομικος μεγαλης εμβελειας ο οποιος θα παιρνει το wifi απο εξω μετα θα μου μοιρασει wifi στο σπιτι μου;;το χρειαζομαι αμεσα καθως δουλεω μεσω ιντερνετ. Ευχαριστω Επειδή αναφέρεσαι για κάτι προσωρινό πάρε ένα >> TL-WA850RE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα