Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν το μεταξύ, έχω μια απορία για εσάς που το'χετε προχωρήσει πέρα απο τις 100-βάλε ώρες - πόσα gold crowns για size έχετε βρει μέχρι τώρα; Έριξα μια ματιά στο hunting log μου χθες και πραγματικά παραξενεύομαι που έχω βρει μόνο 3-4 χρυσές και άλλες τόσες ασημένιες. 

(Υπάρχει trophy για να μαζέψεις όλες τις χρυσές - μικρές και μεγάλες - σε όλα τα τέρατα εκτός Zorah Magdaros, γι'αυτό το κοίταζα :P )

For the record, crown σου δίνει το παιχνίδι δίπλα απο το smallest και largest size που έχετε σκοτώσει/κάνει capture για κάθε τέρας αν αυτό το μέγεθος είναι κάποιο % μικρότερο/μεγαλύτερο απο το average του τέρατος - νομίζω 10-20% διαφορά δίνει ασημένιο crown, 25%+ δίνει χρυσό.

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greygore είπε

Εν το μεταξύ, έχω μια απορία για εσάς που το'χετε προχωρήσει πέρα απο τις 100-βάλε ώρες - πόσα gold crowns για size έχετε βρει μέχρι τώρα; Έριξα μια ματιά στο hunting log μου χθες και πραγματικά παραξενεύομαι που έχω βρει μόνο 3-4 χρυσές και άλλες τόσες ασημένιες. 

(Υπάρχει trophy για να μαζέψεις όλες τις χρυσές - μικρές και μεγάλες - σε όλα τα τέρατα εκτός Zorah Magdaros, γι'αυτό το κοίταζα :P )

For the record, crown σου δίνει το παιχνίδι δίπλα απο το smallest και largest size που έχετε σκοτώσει/κάνει capture για κάθε τέρας αν αυτό το μέγεθος είναι κάποιο % μικρότερο/μεγαλύτερο απο το average του τέρατος - νομίζω 10-20% διαφορά δίνει ασημένιο crown, 25%+ δίνει χρυσό.

Mια φορα νομιζω εγω μου εβγαλε crown και δεν εδωσα πολυ  σημασια ,τωρα που το αναφερες  το προσεξα .

Σουκου ελειπα δεν  επαιξα καθολου .Σημερα ομως θα γινει χαμος :Θα τελειωσω το limited  της εβδομαδας να  to αλλαξω με κανα gem  γιατι αλλιως προκοπη δεν βλεπω .

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο

Εγώ απορώ πώς πολλοί κατάφεραν και έφτασαν στο end game σε 50-60 ώρες

Εγώ είμαι στο 50ωρο και νομίζω δεν είμαι καν στη μέση του story...

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω επιτελους σημερα, δειλα δειλα εγραψα ενα 3ωρο με τα βασικα, μεχρι το great Jargras που εριξα flare να δω πως δουλευει, απιστευτα γρηγορο matchmaking και λογικο με τοσο κοσμο

Πολυ πραμα να μαθω, ξεκινησα με light bowgun <3 και πρεπει να δω πως κανουν synergy τα shots

• Like 2
Δημοσ.

Ναι το mm ειναι γρηγορο, ειδικα στα tempered investigations δεν προλαβαίνεις να μπεις και εχει γεμίσει αμέσως οποτε αν δεις 3 rewards και πάνω μπες instant μη δεις καν τα monsters κλτπ. :P 

Επεσε και δευτερο earplugs 3 jewel οποτε παιζω αυτο το variation αυτη τη στιγμη χωρις τα stun resist/vitality jewels, αρκετοι λενε οτι δεν χρειάζονται earplugs στους gs users λογο tackle αλλα διαφωνω, ακομα και πολυ καλος να εισαι στο timing καποιο θα χασεις σε καποιο true charge θα σε κοψει κτλπ και μπορει να ειναι κρίσιμο. Με τα earplugs δεν σε απασχολεί καν = moar dps για εμενα προσωπικά. Γενικα βλεπω αρκετους που στεκονται σε pure dmg και αγνοουν οτι ενας που θα φαει stun/roar/paralysis w/e θα εχει downtime στο dps του, καποιος που εχει resist σε αυτες τις χαζομαρες θα βγαζει πιο consistent dps. Τουλαχιστον εγω προς τα εκει το παω το build και βλεπουμε.

lOeg69l.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω και εγω με το earplugs  δεν υπαρχει πιο σπαστικο πανω που εχεις chargarei να σου κοβει το attack to monster με τα ουρλιαχτα του .Ξενερωνω απιστευτα .

Χτες εφτιαξα και το leviathan  fury  και  το jargas gs,τερματισα και το  main armor  me ta augment και τωρα ψαχνω  να κανω μικροαλλαγες  sto gear  και   σπανια καλα decorations .75lv

Δημοσ.

Εγω αποφασισα να φτιαξω το great wyvern jawblade γιατι επεσε elementless jewel και τα elements στο gs δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι λειτουργουν και πολυ καλα, αλλα οπως βλεπω θελει αρκετο λιώσιμο στην arena για να το φτιαξεις δεν ειναι μπαινω 4αδα και αραζω να κανουν ολη τη δουλεια.. :P Το jagras hacker iii ειναι καλυτερο στα σημεια για αυτο το build που σκεφτομαι οπως λενε  αλλα ειναι πολυ ασχημο εμφανισιακά οποτε δεν. :P  Για το leviathans δεν το δοκιμαζω αν δεν πεσουν τα καλα decorations, ειμαι 48 lv νομιζω και πλησιάζω σε tempered kirin οποτε ηδη στακαρω lighting resist/paralysis jewels και θα παω να παρω και το lighting mantle.

Ναι γενικα ενα "no bullshit" gs build θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για αρχαριους/μετριους gs users αυτη τη στιγμη, ok αν ο αλλος ειναι master στα tackles και στα evades ας φτιαξει minmax dps build αλλα και παλι πιστευω καποια fails θα τα κανει την ωρα που εσυ δινεις consistent dps.

Δημοσ.

Υπαρχει κανενας αλλος που τον χαλαει το running animation? Ειναι λες και εχει χεστει πανω του ο κεντρικος χαρακτηρας,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καναν ετσι.

Το παιχνιδι δεν το εχω,αγορασει,αλλα απτα διαφορα βιντεο που βλεπω μπας και με ψησουν,παντα με χαλαει το συγκεκριμενο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα το πρωτο expedition με Kulu-Ya, γενικα κρατανε τοσο αυτα? Επος το παιχνιδι τι να λεμε τωρα

Γενικα ειναι πολυ νωρις, αλλα με τις starter armor τι παιζει, ξερω το def κοιταω αρχικα αλλα παιζουν καποιο ρολο τοσο νωρις? Εφτιαξα την hunter armor for the looks :P

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εκανα το πρωτο expedition με Kulu-Ya, γενικα κρατανε τοσο αυτα? Επος το παιχνιδι τι να λεμε τωρα

Γενικα ειναι πολυ νωρις, αλλα με τις starter armor τι παιζει, ξερω το def κοιταω αρχικα αλλα παιζουν καποιο ρολο τοσο νωρις? Εφτιαξα την hunter armor for the looks :P

μεχρι να πας high rank μην ασχολεισαι με τα armor.ειναι useless

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

Υπαρχει κανενας αλλος που τον χαλαει το running animation? Ειναι λες και εχει χεστει πανω του ο κεντρικος χαρακτηρας,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καναν ετσι.

Το παιχνιδι δεν το εχω,αγορασει,αλλα απτα διαφορα βιντεο που βλεπω μπας και με ψησουν,παντα με χαλαει το συγκεκριμενο 

To movement και τα controls γενικα δεν τα λες smooth αλλα "it grows on you" :P 

11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Δεν εχει και πολυ νοημα, legiana armor πχ(την εκανα craft για τα extra rewards μεχρι τοτε bone) θα σε παει μεχρι να ξεκλειδωσεις τα high rank ανετα, μετα φτιαξε zorah να αντεχεις το πρωτο difficulty spike και απο κει και περα μια medium armor (πχ odogaron αν και δεν ξερω τι παιζεις οποτε παει αναλογα) να σε βγαλει μεχρι να αρχισεις να φαρμαρει το end game set σου.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1
Δημοσ.

Fashion hunter εννοείται, και εγω για τα looks θα κανω το giant wyvern αλλιως την εβγαζα απλα με jagras.. :P 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ισχυει η εμφανιση ειναι το πιο σημαντικο ,πρεπει να το ζουμε τον χαρακτηρα .

Για αυτο παντα μου αρεσαν τα games που ειχαν armor  sets ,εδω μας τα χαλαει λιγο γιατι πρεπει να κανουμε combo armor λογω των  skills .

• Like 3
Δημοσ.

Βασικα επρεπε να ειχε transmogrify το παιχνιδι και ας ηταν με materials/rare drops w/e οποτε να μπορεις να βαλεις οτι θελεις εμφανισιακά η extract τα skills πχ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...