ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα το δευτερο ναι, το πρώτο είναι πιο εύκολο θέλει μόνο tenderizer/challenger jewels (δεν εχω κανενα ουτε ξερω ποσο σπανια ειναι αλλα w/e :P) για το sheath οκ δεν με νοιαζει και τοσο να σου πω ετσι και αλλιως εχει πολυ blue sharpness το purgation. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από ADHD 1
a_pascal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά, πόσο φαρμάρατε για το Zorah gem? Έκανε δύο assigned quests, μπήκα και 4 φορές σε SOS flares άλλων και τίποτα. Υπάρχει κανένα κόλπο?
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, a_pascal είπε Ρε παιδιά, πόσο φαρμάρατε για το Zorah gem? Έκανε δύο assigned quests, μπήκα και 4 φορές σε SOS flares άλλων και τίποτα. Υπάρχει κανένα κόλπο? Εγω πρεπει να εκανα πανω απο 10 αν θυμαμαι καλα ...
TitanX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά επειδή ψήνομαι να το αγοράσω, αλλά ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Έχει ουσιαστικά μια main mission αλλά το παιχνίδι βασίζεται σε coop farming. Και όπως έγραψε ένας συμφορουμιτης αν φας όλα τα τέρατα μετά τι?
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να φάς όλα τα τέρατα???? Το παιχνίδι είναι όπως το κυνήγι στην πραγματική ζωή. Αν σου αρέσει, δεν έχει τέλος. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από panther_512 2
Greygore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Αυτό βασικά, είναι κυρίως να σου αρέσει το combat system και ο πειραματισμός, με τόσα όπλα και builds έχει πολύ πράμα να δοκιμάσεις. Έτσι και αλλιώς απο "story" είναι πολύ lite εξ'αρχής και δεν αυτό δεν αλλάζει μέχρι τον τερματισμό του (στην πράξη, το όλο "story" είναι απλά ένας μηχανισμός προετοιμασίας του παίκτη για τα high rank hunts). Στα δικά μου, ακόμα το παλεύω για HR49, κόλλησα τις τελευταίες 4-5 μέρες στα 40-κάτι λόγω ξαφνικής ασθένειας και με "τρώει" να τερματίσω τα limited bounties αυτής της βδομάδας (λείπουν ακόμα 2 Val Hazzak kills). Τουλάχιστον τέλειωσε επιτέλους το farm για το Dear Hecatelia, οπότε μπορώ να αρχίσω να κοιτάζω προς νέα set/builds - σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο τα Hunting Horns μια και η όλη ιδέα του buffing είναι αρκετά καλή στα co-op hunts (ίσως με κάποιο set που δίνει Mushroomancer και το άλλο με τα AoE item effects, για να το πάω τέρμα support/healer ). 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, panther_512 είπε Να φάς όλα τα τέρατα???? Το παιχνίδι είναι όπως το κυνήγι στην πραγματική ζωή. Αν σου αρέσει, δεν έχει τέλος. Πανθηρα τι rank εισαι ? Εκανα και το ενα armor build απο αυτα που εδειξες ADHD ,χαλασα ομως σχεδον ολα τα armored sphere και ξεπαραδιαστηκα αχχα. Τελειωσα και με ολα τα υπολοιπα palico gadgets και συνεχιζω το grinding se tempered monster . Eξακολουθω να πιστευω ομως πως σε αυτο το σημειο το game ειναι αδικο διοτι η ανταμοιβη απο το grinding που ειναι δυσαναλογα πολυ ειναι μικρη . 1
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ποιο εκανες? nergi/dober/eyepatch mixed?? Αν ναι ειναι end game δεν πηγαν χαμενα..
panther_512 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Πανθηρα τι rank εισαι ? Είμαι rank :"Περιμένω το παιχνίδι στο PC" Αν αντέξω μέχρι τότε δηλαδή, γιατί τα MH τα λατρεύω.
Greygore Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Έλα έλα, πάρτο στο PS4 προς το παρόν και θα'χεις δικαιολογία για "alts" και λοιπά για όταν βγεί στο PC (πέρα απο την πλάκα, με βλέπω να το τσιμπάω όταν βγει σε PC ξανά - αν δεν έρθει στις 200~ ώρες burn out - καθώς ξέρω αρκετά άτομα που περιμένουν το PC port ). 2
ADHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Χτες σχεδον ολο το βραδυ επαιζα teostra με random 4αδα, εφαγα κανα 3ωρο και τιποτα ολο wipes, μπήκα σήμερα και τη σολαρα μόνος μου..
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, ADHD είπε Ποιο εκανες? nergi/dober/eyepatch mixed?? Αν ναι ειναι end game δεν πηγαν χαμενα.. Ναι αυτο ,φυσικα δεν εχω τα deco που ειχε ουτε καν .Χτες μου επεσε το πρωτο "καλο " ενα crit dmg lv 2 και ενα earplug lv3 . In other news το εκαψα χτες πηγα 72 rank αλλα gems που θελω για να τερματισω το body armor sto augment , για το purgation's που εχω και να φτιαξω και το leviathan fury δεν πεφτουν με την καμμια ομως .Eιδα και εναν ομως που ηταν 324 rank δλδ σοβαρα τωρα? Τι κανει το robot axxaxa? Επισης να κανετε τα limited bounties tα gold tickets (η' οπως λεγονται που δινεις ) ανταλλασονται στο melding pot με τα πολυτιμα και σπανια gems . Aναλυτικα οι αλλαγες που θα ερθουν με το update: Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2 1
ADHD Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Αυτο παλευω να κανω και εγω τωρα, τελειωσα το story επιτελους και με πεταξε κατευθειαν 29 rank, ελεγα να παω για το purgation πρωτα αλλα τελικα αποφασισα να κανω craft τα armors για να αντεχω και περισσότερο οποτε θα την παλεψω με οτι gs εχω atm (εχω fire/ice/thunder/water αλλα κανενα high end). 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, ADHD είπε Αυτο παλευω να κανω και εγω τωρα, τελειωσα το story επιτελους και με πεταξε κατευθειαν 29 rank, ελεγα να παω για το purgation πρωτα αλλα τελικα αποφασισα να κανω craft τα armors για να αντεχω και περισσότερο οποτε θα την παλεψω με οτι gs εχω atm (εχω fire/ice/thunder/water αλλα κανενα high end). Ta armors επειγουν συμφωνω ,εινaι θεμα επιβιωσης γιατι το game εχεις spikes δυσκολιας εκει που εισαι εσυ τωρα και αργοτερα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα