Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα το δευτερο ναι, το πρώτο είναι πιο εύκολο θέλει μόνο tenderizer/challenger jewels (δεν εχω κανενα ουτε ξερω ποσο σπανια ειναι αλλα w/e :P) για το sheath οκ δεν με νοιαζει και τοσο να σου πω ετσι και αλλιως εχει πολυ blue sharpness το purgation.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πόσο φαρμάρατε για το Zorah gem?

Έκανε δύο assigned quests, μπήκα και 4 φορές σε SOS flares άλλων και τίποτα. Υπάρχει κανένα κόλπο?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, a_pascal είπε

Ρε παιδιά, πόσο φαρμάρατε για το Zorah gem?

Έκανε δύο assigned quests, μπήκα και 4 φορές σε SOS flares άλλων και τίποτα. Υπάρχει κανένα κόλπο?

Εγω πρεπει να εκανα πανω απο 10 αν θυμαμαι καλα ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή ψήνομαι να το αγοράσω, αλλά ακριβώς δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Έχει ουσιαστικά μια main mission αλλά το παιχνίδι βασίζεται σε coop farming. Και όπως έγραψε ένας συμφορουμιτης αν φας όλα τα τέρατα μετά  τι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φάς όλα τα τέρατα????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το παιχνίδι είναι όπως το κυνήγι στην πραγματική ζωή. Αν σου αρέσει, δεν έχει τέλος.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό βασικά, είναι κυρίως να σου αρέσει το combat system και ο πειραματισμός, με τόσα όπλα και builds έχει πολύ πράμα να δοκιμάσεις. Έτσι και αλλιώς απο "story" είναι πολύ lite εξ'αρχής και δεν αυτό δεν αλλάζει μέχρι τον τερματισμό του :P (στην πράξη, το όλο "story" είναι απλά ένας μηχανισμός προετοιμασίας του παίκτη για τα high rank hunts).

Στα δικά μου, ακόμα το παλεύω για HR49, κόλλησα τις τελευταίες 4-5 μέρες στα 40-κάτι λόγω ξαφνικής ασθένειας και με "τρώει" να τερματίσω τα limited bounties αυτής της βδομάδας (λείπουν ακόμα 2 Val Hazzak kills). Τουλάχιστον τέλειωσε επιτέλους το farm για το Dear Hecatelia, οπότε μπορώ να αρχίσω να κοιτάζω προς νέα set/builds - σκέφτομαι να κοιτάξω λίγο τα Hunting Horns μια και η όλη ιδέα του buffing είναι αρκετά καλή στα co-op hunts (ίσως με κάποιο set που δίνει Mushroomancer και το άλλο με τα AoE item effects, για να το πάω τέρμα support/healer :P ).

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panther_512 είπε

Να φάς όλα τα τέρατα????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το παιχνίδι είναι όπως το κυνήγι στην πραγματική ζωή. Αν σου αρέσει, δεν έχει τέλος.

Πανθηρα τι rank εισαι ?

Εκανα και το ενα armor build  απο αυτα που εδειξες  ADHD ,χαλασα ομως   σχεδον ολα τα armored sphere και  ξεπαραδιαστηκα αχχα.

Τελειωσα και με ολα τα υπολοιπα  palico  gadgets   και συνεχιζω το grinding se  tempered  monster .

Eξακολουθω να πιστευω ομως πως σε αυτο το σημειο το game  ειναι αδικο διοτι  η ανταμοιβη απο το grinding που ειναι δυσαναλογα πολυ   ειναι μικρη .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Πανθηρα τι rank εισαι ?

Είμαι rank :"Περιμένω το παιχνίδι στο PC" :P:P:P

Αν αντέξω μέχρι τότε δηλαδή, γιατί τα MH τα λατρεύω.

Δημοσ.

Έλα έλα, πάρτο στο PS4 προς το παρόν και θα'χεις δικαιολογία για "alts" και λοιπά για όταν βγεί στο PC (πέρα απο την πλάκα, με βλέπω να το τσιμπάω όταν βγει σε PC ξανά - αν δεν έρθει στις 200~ ώρες burn out - καθώς ξέρω αρκετά άτομα που περιμένουν το PC port :P).

• Like 2
Δημοσ.

Χτες σχεδον ολο το βραδυ επαιζα teostra με random 4αδα, εφαγα κανα 3ωρο και τιποτα ολο wipes, μπήκα σήμερα και τη σολαρα μόνος μου.. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, ADHD είπε

Ποιο εκανες? nergi/dober/eyepatch mixed?? Αν ναι ειναι end game δεν πηγαν χαμενα.. :P 

Ναι αυτο ,φυσικα δεν εχω τα  deco  που ειχε  ουτε καν .Χτες μου επεσε  το πρωτο "καλο " ενα crit dmg lv 2  και ενα earplug lv3 .

In other news το εκαψα χτες  πηγα 72 rank αλλα  gems που θελω για να τερματισω το body armor sto augment , για το purgation's  που εχω  και να φτιαξω και το leviathan fury  δεν πεφτουν  με την καμμια ομως .Eιδα και εναν ομως που ηταν 324 rank δλδ σοβαρα τωρα? Τι κανει το robot  axxaxa?

Επισης να κανετε τα limited bounties  tα gold tickets (η' οπως λεγονται  που δινεις ) ανταλλασονται στο melding pot   με  τα πολυτιμα και σπανια gems .

Aναλυτικα οι αλλαγες που θα ερθουν με το update:

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτο παλευω να κανω και εγω τωρα, τελειωσα το story επιτελους και με πεταξε κατευθειαν 29 rank, ελεγα να παω για το purgation πρωτα αλλα τελικα αποφασισα να κανω craft τα armors για να αντεχω και περισσότερο οποτε θα την παλεψω με οτι gs εχω atm (εχω fire/ice/thunder/water αλλα κανενα high end).

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Αυτο παλευω να κανω και εγω τωρα, τελειωσα το story επιτελους και με πεταξε κατευθειαν 29 rank, ελεγα να παω για το purgation πρωτα αλλα τελικα αποφασισα να κανω craft τα armors για να αντεχω και περισσότερο οποτε θα την παλεψω με οτι gs εχω atm (εχω fire/ice/thunder/water αλλα κανενα high end).

Ta armors επειγουν  συμφωνω ,εινaι θεμα επιβιωσης γιατι το game   εχεις spikes δυσκολιας εκει που εισαι εσυ τωρα και αργοτερα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...