a_pascal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Kανένας σε PS4 να μπουκάρουμε μαζί? arathorngr το PSN ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ DESTINY 2 ΚΑΙ THE DIVISION ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ (μόνο το Persona 5 αντιστέκεται)
ileos10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ελιωσα ρε παντα σε παρτυ με 4 ατομα το progress ειναι γρηγορο παρολα τα fail .Eπισης ειχα αφιερωσει χρονο να φτιαξω πολυ δυνατα οπλa τερματιζοντας τα αντιστοιχα trees. Kαλα το tempered kirin ειναι το πιο δυσκολο απο ολα με διαφορα δεν το συζηταμε .Αν εισαι σε παρτυ με range weapons και καλο gear βγαινει ομως . Ειμαι ομως σε διλλημα δεν ξερω αν αξιζει απο εδω και περα να επενδυσω τον χρονο μου ( ειμαι ηδη στις 130 ωρες ) στην συνεχιση του end game και στο ατελειωτο farming καθως θεωρω πως δεν αξιζει το reward και εχω και το ghost recons wildlands που θελω να παιξω. Δεν μπορω να αποφασισω ακομα τι να κανω ... Εγω φωτη μετα το kirin το παρατησα.Πολυ grinding Θα περιμενω κανενα DLC και θα ξανασχοληθω Το ghost recon wildlands co op ειναι πολυ καλο
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγω στο quest για το negrigante ειμαι atm(ψαχνω τα trails), φανταζομαι θα ειναι δυσκολο αν και ο pink rathian εφυγε με τη μια solo με jagras hack 1 και zorah set μονο. Τωρα λογικα τα κανω rush αυτα του story και ασχολουμαι με end-game weapons/armors σωστα? Δεν εχει νοημα πχ να κανω grind thunder blade μονο και μονο για negrigante επειδη ειναι weak σε lighting πχ.? Επισης ειτε optional quest κανω ειτε event ειτε οτιδήποτε αλλο hunter rank δεν ανεβάζω ουτε βλεπω τη μπαρα να ανεβαινει πουθενά, εχω κολλησει στο 12 και οι περισοτεροι λενε καντε οτι optional quests σας εχουν μεινει κτλπ, κανω high rank και τιποτα, με εχει μπερδεψει πραγματικά αυτο.. 2
ileos10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 στο game υπαρχουν level caps.Νομιζω το 1ο ειναι στα 12 το 2ο στα 29 το 3ο στα 49
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Οταν λες level caps αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πρεπει να φαω negri η w/e για να περασω το 12 η δεν το επιασα?
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 17 minutes ago, ADHD said: Επισης ειτε optional quest κανω ειτε event ειτε οτιδήποτε αλλο hunter rank δεν ανεβάζω ουτε βλεπω τη μπαρα να ανεβαινει πουθενά, εχω κολλησει στο 12 και οι περισοτεροι λενε καντε οτι optional quests σας εχουν μεινει κτλπ, κανω high rank και τιποτα, με εχει μπερδεψει πραγματικά αυτο.. Το παιχνίδι μέχρι να πολεμήσεις το final boss σε ανεβάζει μόνο με Assignments (main quests δηλαδή). Απο εκεί και πέρα, οτι έχεις κάνεις απο investigation, kills, optionals, events αθροίζει μέχρι το 29 (όπου σε ξανακλειδώνει μέχρι να σκοτώσεις σε assignment 2x Tempered Bazelgeuse) και μετά στο 49 (όπου σε κλειδώνει 3η φορά μέχρι να σκοτώσεις Tempered Kirin). Το σημαντικό είναι πως οτι progress έχεις ήδη κάνει δεν χάνεται - αν π.χ. μάζεψες ήδη αρκετό rank για να πάς 55 (με optionals, hunts κ.τ.λ.) το παιχνίδι τα "θυμάται", οπότε όταν σκοτώσεις το final boss θα σε ανεβάσει απο 16 αυτόματα 29. αν στο καπάκι σκοτώσεις τα Bazelgeuse θα σε ανεβάσει αμέσως μέχρι 49, και αν αμέσως μετά σκοτώσεις το Kirin θα πάς στο 55. 2
ADHD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Α οκ τωρα καταλαβα ακριβως thnx, παντως yt που ειδα δεν το λενε ξεκάθαρα οτι video εχω δει ειναι καντε το x και το y για ez rank up, δεν εξηγει κανείς αυτό που ειπες και μπερδεύτηκα αρκετά. 2
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ναι, είναι λίγο μπέρδεμα το gating που έχει η σειρά γενικά (εμένα μου τα εξήγησε φίλος που το'χε λιώσει στο MH4U στο 3DS, αλλιώς σιγά μην τα ήξερα )
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ileos10 είπε Εγω φωτη μετα το kirin το παρατησα.Πολυ grinding Θα περιμενω κανενα DLC και θα ξανασχοληθω Το ghost recon wildlands co op ειναι πολυ καλο Αυτος ακριβως ειναι ο ενδοιασμος μου και εμενα . Αντε και ελιωσα να παρω τα streamstone η'οπως λεγονται για sword ε και τι εγινε μετα? Αφου δεν εχει αλλα δυσκολοτερα monsters . Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2
Greygore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εκτός απο τα Tempered elder dragons, ακούγεται πως θα έχει νέο τέρας σε free DLC μέσα στον μήνα (Deviljho, το οποίο επιστρέφει απο παλιότερα παιχνίδια της σειράς). Απο οτι μου λένε, είναι κάπως όπως το Bazelgeuse σε επίπεδο επιθετικότητας και γενικά αρκετά δύσκολο fight, αλλά... θα δούμε
Fotis13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για οσους ειναι στο σημειο που ψαχνουν tracks ωστε να ξεκλειδωσουν τα αντιστοιχα investigations gia tempered monsters εδω μια μεθοδος: και εδω για αυτο που ελεγες Grey . Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Εριξα Van Hazaak χτες με 4αδα μετα απο 6-7 προσπαθειες, οι τυποι πέθαιναν συνέχεια, πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι κανουν join σε quest που δεν εχουν δεν ειναι prepared w/e. Εγω αντίστοιχα πηγαινα πρωτη φορα και πεθανα 1-2 φορες συνολικα (η μια βεβαια ηταν κρισιμη γιατι ηταν προς το τελος με 1 continue left ειχα φαει miasma και πηγα για greed attack αλλα οκ.. :P) οι τελευταιοι παντως ηταν top το εριξαν σε ελαχιστο χρονο με κατι bows.. Τωρα μενουν αλλα 2 elder dragons για τα assigned και λογικα παω 16 και ξεκλειδωνω τα παντα (14 atm). Κανενα καλο build για greatsword με mixed armor εχετε? εχω δει ενα με focus αλλα δεν ξερω και παλι ειναι hit or miss προτιμω να εχω καλυτερο dmg στο hit n run (στο πρωτο hit δηλαδη) αφου σπανια εχω την ευκαιρια για καλο charge και γενικα να μη βασιζομαι τοσο στο πετυχημένο charge. Λεω να δω για nergigante gs με dragon eyepatch και mixed nerg set που βλεπω παιζει πολυ αλλα δεν ξερω εχετε τίποτα καλύτερο? Αυτη τη στιγμη εχω full odogaron alpha 1 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ADHD είπε Εριξα Van Hazaak χτες με 4αδα μετα απο 6-7 προσπαθειες, οι τυποι πέθαιναν συνέχεια, πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι κανουν join σε quest που δεν εχουν δεν ειναι prepared w/e. Εγω αντίστοιχα πηγαινα πρωτη φορα και πεθανα 1-2 φορες συνολικα (η μια βεβαια ηταν κρισιμη γιατι ηταν προς το τελος με 1 continue left ειχα φαει miasma και πηγα για greed attack αλλα οκ.. :P) οι τελευταιοι παντως ηταν top το εριξαν σε ελαχιστο χρονο με κατι bows.. Τωρα μενουν αλλα 2 elder dragons για τα assigned και λογικα παω 16 και ξεκλειδωνω τα παντα (14 atm). Κανενα καλο build για greatsword με mixed armor εχετε? εχω δει ενα με focus αλλα δεν ξερω και παλι ειναι hit or miss προτιμω να εχω καλυτερο dmg στο hit n run (στο πρωτο hit δηλαδη) αφου σπανια εχω την ευκαιρια για καλο charge και γενικα να μη βασιζομαι τοσο στο πετυχημένο charge. Λεω να δω για nergigante gs με dragon eyepatch και mixed nerg set που βλεπω παιζει πολυ αλλα δεν ξερω εχετε τίποτα καλύτερο? Αυτη τη στιγμη εχω full odogaron alpha Ισχυει αυτο που λες ειναι γενικοτερο το χαλι . Κοιτα εγω εχω mixed armor αυτο eimai 67 lv : Στο οποιο εναλλασω τα γαντια με kaiser vambraces a η΄ negrigante a .Γενικοτερα δεν εχω καταληξει στον combo armor νομιζω πως δεν υπαρχει ιδανικο κατι κερδιζεις και κατι χανεις .Την εχω ολη augmented τερμα για p.def και το blessing charm lv3 ειναι πολυ καλο 50% μειωση στο damage χωρις cool down .Επισης απο charms εχω lv3 και attack kai crit dmg kai defence Ayto μου την σπαει εμενα ειναι οτι πολλες φορες κανω joint se quest se καποιο investigations gia tempered και πολλες φορες δεν με κανει accept βγαζει error μηνυμα λες και bugarei ... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2
ADHD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Κοιτα οτι build εχω δει παντως θελει αρκετα decorations για να δουλεψει σωστα, ειδικα αυτο με leviathan fury, το nergi το βλεπω πιο βατο γενικα και σε αυτο θα παω μαλλον πρωτα. Γιατι δεν δοκιμαζεις κατι τετοιο αφου παιζεις purgation?? Θα εχεις attack 7, weakness exploit 3 (το οποιο ειναι φοβερο για gs), agitator 5 και δεν σε ενδιαφερει handicraft κτλπ. Εδω για leviathan αλλα τα decorations που εχει ειναι top.. Τα 2 video που τα ειδα ειναι αυτα για οποιον θελει: https://www.youtube.com/watch?v=s3dTfE3sTOM https://www.youtube.com/watch?v=z3-vr68zPhU&index=9&list=PL7RtZMiaOk8g6nfporumLGJkX70q8idDA 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Το weakness exploit 3 το πιανω με τα kaiser ειναι καλο οντως . Επισης πολυ καλα builds αλλα εχουν κορυφαια decorations ειδικα το δευτερο .Εγω προς το παρον στην φαση που ειμαι εχω σκουπιδια deco ειναι πολυ σπανια τα καλα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα