Greygore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα armor στο Monster Hunter γενικά δεν είναι τόσο... "απόλυτα" όσο σε άλλα παιχνίδια. Σιγά-σιγά θα έχεις πολλαπλά set ανάλογα με τι όπλο/playstyle έχεις και τι τέρας πολεμάς. Ιδανικά, θα φοράς κάτι το οποίο δίνει resistance στα damage types των τεράτων που πολεμάς (τα αρχικά βγαίνουν γενικά εύκολα με οποιοδήποτε armor, αλλά αν π.χ. θες να σκοτώσεις Anjanath, είναι καλύτερα να έχεις ψηλό Fire resist) και πιο σημαντικά, που δίνει χρήσιμα για σένα skills (τα οποία βλέπεις πατώντας το touch pad στο PS4 controller, δεν είμαι σίγουρος στο X1 ποιό κουμπί είναι). Για παράδειγμα, προς το παρόν το "κύριο" μου όπλο είναι poison damage charge blade, οπότε τα ιδανικά armor για εμένα είναι αυτά που δίνου επιπλέον poison attack, καθώς και μεγαλύτερο charge duration στα phials του charge blade (μου επιτρέπει να κάνω συγκεκριμένες επιθέσεις χωρίς να χάνω χρόνο να "φορτίζω" το blade). Απο εκεί και πέρα, επειδή τα charge blade έχουν γενικά θέμα με το χαμηλό sharpness, τα armor με halve sharpness loss, handicraft (μεγαλώνει το αρχικό sharpness) ή speed sharpening (επιταχύνει το sharpen animation) είναι επιθυμητά για το build μου. Γενικά, καλό είναι να δεις όλες τις επιλογές σου σιγά-σιγά (ανοίγουν πολλά set μέχρι να τερματίσεις το story) και να κάνεις ένα mix-and-match αυτά που σε βοηθάνε περισσότερο σε κάθε περίπτωση. Edit: Εννοείται πως δεν είναι όλα τα armor/skills ισοδύναμα (κάποια skill όπως το Entomologist ή το Mushmancer είναι παραπάνω βοηθητικά ή για farming) αλλά το point μου είναι πως δεν είναι ανάγκη να "κλειδώσεις" ένα μόνο set, καθώς μέχρι Rarity 6-7 είναι σχετικά εύκολο να μαζέψεις materials και να πειραματιστείς Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Greygore 2
a_pascal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 @Greygore Σ΄ευχαριστώ για το input. Με dual blades είμαι, προς το παρόν. Μου αρέσει το fast attack τους... 1
Greygore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος (δεν έτυχε να δοκιμάσω Dual Blades... ακόμα ), απο όσο ξέρω τα συγκεκριμένα όπλα είναι πολύ χρήσιμα για να βάζουν abnormal status (poison/sleep/paralyze/blast/stun) λόγω της ψηλής ταχύτητας τους, οπότε ίσως θες να κινηθείς προς εκείνη την κατεύθυνση (το paralysis και το poison θεωρώ είναι τα καλύτερα για αρχή, το πρώτο επειδή σου επιτρέπει να ρίχνεις κάποια "free" hits όσο το τέρας είναι ακινητοποιημένο, το δεύτερο γιατί σου επιτρέπει να κάνεις passive damage κατά τη διάρκεια της μάχης). Επίσης, αν δεν κάνω λάθος το Demon/Archdemon mode των dual blade χρησιμοποιεί stamina για τα attacks του, οπότε ίσως θες να δεις κάτι με Marathon Runner / Constitution (μειώνουν την χρήση stamina σε συγκεκριμένες ενέργειες όπως dodge και run, οπότε μπορείς να μένεις σε demon mode για περισσότερη ώρα ) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Greygore
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιτελους εβγαλα και τα 2 tempered Bezelgeuse μετα απο αλλεπαληλες προσπαθειες ,ηταν καλο το παρτυ και μαλιστα τα καναμε capture και τα 2 . 49 rank πλεον στο επομενο cap πρεπει να σκοτωσω το tempered Kirin ...Eδω δεν μπορουμε να σκοτωσουμε το high rank . Eχω κολησει στα gems πλεον για να φτιαξω καποια οπλα και charms , αλλα και στο melting δεν μπορω να τα βγαλω μου λεει πως δεν εχω items να κανω melt . Aρα θελει λιωσιμο σε farming kai investigations με 2 χρυσα rewards. Eδω τα λεει αναλυτικα παιρνεις και απο τα limited bounties Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Fotis13 2
ileos10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, a_pascal είπε @Greygore Σ΄ευχαριστώ για το input. Με dual blades είμαι, προς το παρόν. Μου αρέσει το fast attack τους... Στα dual Blades πας για fire&ice..2πλο element ice and blust!!!Θεριζει 2
a_pascal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 @ileos μπερδεύομαι ακόμα με τα trees, τα steel και bone κλπ. αλλά πού θα πάει, θα καταλάβω τι παίζει... 1
a_pascal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 @ileos10 Αυτό φαντάζομαι το έχω σαν επιλογή αφού τελειώσω το campaign, σωστά? Επίσης, ποιο tree μου προτείνεις για τα dual blades. Το bone ή το steel?
ileos10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο Bone πας για τα Fire&Ice Στο ore tree πας για τα Decimation Claws Bone νομιζω ειναι καλυτερα Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από ileos10
a_pascal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 @ileos οπότε να σταματήσω ό,τι εξέλιξη έχω στο ore και να ξεκινήσω bone? μπορώ να πάρω ό,τι "επένδυσα" πίσω ή δεν χρειάζεται?
ileos10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ολα τα οπλα Καλα ειναι.τωρα οτι σε βολευει εσενα.Εγω απλα σου ειπα τα 2 καλυτερα Dual Blades κατα τη γνωμη μου.
Fotis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Dual blades θα ειναι το δευτερο μου build οταν και εαν αποφασισω να κανω .
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Οκ παει και το tempered Kirin μετα απο αρκετες προσπαθειες και αφου ειχα κραφταρει 2 part apo tobi kadachi gia to thunder resist kai to αντιστοιχο charm lv3. Ειμαι 59 lv . Ανοιξε και το augmenting τερματισα τα part της armor se defence απο αυτο και τωρα ειμαι στην φαση που πρεπει να βρισκω ιχνη να ξεκλειδωνω investigation για tempered monsters kai να φαρμαρω tempered elder dragons ωστε να βρω τα εξαιρετικα σπανια streastone gia to οπλο τα οποια τα θες διπλα γιατι στακαρουν . 1
Greygore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 @Fotis13 Πότε πρόλαβες και με πέρασες δεν ξέρω.... Έκανα πρώτη προσπάθεια τα 2x Bazelgeuse προχθές, ένα death ο co-op partner αλλά το βγάλαμε - τώρα είναι ένα μικρό farm για να φτάσω το HR49 και... Tempered Kirin, έ; Ακόμα ένα τέρας με το οποίο είχα πρόβλημα, τώρα να δούμε πως θα πάει...
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Greygore είπε @Fotis13 Πότε πρόλαβες και με πέρασες δεν ξέρω.... Έκανα πρώτη προσπάθεια τα 2x Bazelgeuse προχθές, ένα death ο co-op partner αλλά το βγάλαμε - τώρα είναι ένα μικρό farm για να φτάσω το HR49 και... Tempered Kirin, έ; Ακόμα ένα τέρας με το οποίο είχα πρόβλημα, τώρα να δούμε πως θα πάει... Ελιωσα ρε παντα σε παρτυ με 4 ατομα το progress ειναι γρηγορο παρολα τα fail .Eπισης ειχα αφιερωσει χρονο να φτιαξω πολυ δυνατα οπλa τερματιζοντας τα αντιστοιχα trees. Kαλα το tempered kirin ειναι το πιο δυσκολο απο ολα με διαφορα δεν το συζηταμε .Αν εισαι σε παρτυ με range weapons και καλο gear βγαινει ομως . Ειμαι ομως σε διλλημα δεν ξερω αν αξιζει απο εδω και περα να επενδυσω τον χρονο μου ( ειμαι ηδη στις 130 ωρες ) στην συνεχιση του end game και στο ατελειωτο farming καθως θεωρω πως δεν αξιζει το reward και εχω και το ghost recons wildlands που θελω να παιξω. Δεν μπορω να αποφασισω ακομα τι να κανω ... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από Fotis13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα