Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Greygore είπε

H γραμμή είναι καλωδιακή 50/5 DL/UL, αν και οι ρυθμίσεις αν δεν κάνω λάθος είναι για 2500kbps (μια και δεν είμαι partner, οι viewers δεν έχουν μόνιμα επιλογή για quality οπότε θεώρησα σωστό να βάλω όσο πιο χαμηλή γίνεται για να μην δημιουργώ προβλήματα) . Έχεις δίκιο, δεν είναι κατ'ευθείαν απο PS4, χρησιμοποιώ εξωτερική capture card που περνάει μέσω PC (με το πρόγραμμα XSplit για επεξεργασία και webcam/overlay) πριν γίνει broadcast.

Edit: Νομίζω αναφέρθηκε και απο κάποιο συμφορουμίτη πιο παλιά αυτό το περί σκοπού, βασικά πιστεύω είναι περισσότερο το πόσο σου αρέσει το combat/habitat system που έφτιαξαν παρά να έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο (story/armors-weapons/νέα fights). Προς το παρόν είμαι ένα κλίκ κάτω απο τις 100 ώρες, αρχίζω να πιστεύω οτι εφ'όσον τερματίσω κάποια σετ που θέλω να δοκιμάσω, το παιχνίδι θα γυρίσει περισσότερο στο "μπαίνω για κανένα μισάωρο 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνω πλάκα με τα εφφετζίδικα fights" παρά κάποιο πιο "σοβαρό" progress (ξέρω το hunter rank μετά απο κάποια φάση πλέον δεν έχει απτά πλεονεκτήματα, οπότε δεν βλέπω κάποια άμεση ανάγκη να το ανεβάσω πέρα απο τα όποια optionals/events με αφήνει να κάνω).

Στην συνδεση σε εχω 100/10 χχαχαχαχα .

Προσπαθω να φτιαξω το purgation atrocity  GS  που ειναι high elderseal  αλλα θελει πολλα materials apo negrigante  εχω λιωσει να την φαρμαρω εχει και απειρα fail με κατι κουλους που μπαινουν κατα καιρους, τα  horns μου λειπουν και το εφτιαξα .Konta stis 100 ωρες ειμαι και εγω και νιωθω πως τωρα ξεκινησα .

Απο την εμπερια μου το κοβω να γραφω 500+ ευκολα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα ακόμα με αντικείμενα του Nergigante αλλά αν είναι παρόμοιο drop rate και μέθοδος με το Xeno'jiiva, τότε μάλλον horns θα δείς μόνο αν του σπάσεις συγκεκριμένα κομμάτια (Xeno horn είναι αυτό που με παιδεύει για να ολοκληρώσω το 3άρι set bonus του Xeno'jiiva armor) :P

Παρόμοια πίκρα είναι και τα Rathian Spike+ που Δεν. Λενε. Να. Πεσουν με τίποτα (και έκοψα πάμπολλες ουρές)  Q_Q

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Greygore είπε

Δεν ασχολήθηκα ακόμα με αντικείμενα του Nergigante αλλά αν είναι παρόμοιο drop rate και μέθοδος με το Xeno'jiiva, τότε μάλλον horns θα δείς μόνο αν του σπάσεις συγκεκριμένα κομμάτια (Xeno horn είναι αυτό που με παιδεύει για να ολοκληρώσω το 3άρι set bonus του Xeno'jiiva armor) :P

Παρόμοια πίκρα είναι και τα Rathian Spike+ που Δεν. Λενε. Να. Πεσουν με τίποτα (και έκοψα πάμπολλες ουρές)  Q_Q

Ναι πρεπει να του σπασω τα κερατα good luck with that ...Kαι το δινει και ως reward σε investigation .

Κοινως θα πηξω μεχρι τα  μαζεψω.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες επειδή το κοίταγα λίγο στο twitch εχθές και ψήθηκα , τι λέει το παιχνίδι απο loading times?

Αξίζει να το πάρω στο xbox ή να περιμένω να βγεί στο pc? (λόγω ssd περισσότερο)

Υ.Γ. Δεν έχω παίξει ποτέ MH game , οπότε δεν ξέρω αν μου κάνει , το καλό με το xbox είναι ότι μπορείς να πουλήσεις το game αν δεν σου κάνει , στο pc αγοράζω μόνο απο steam

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Παίδες επειδή το κοίταγα λίγο στο twitch εχθές και ψήθηκα , τι λέει το παιχνίδι απο loading times?

Αξίζει να το πάρω στο xbox ή να περιμένω να βγεί στο pc? (λόγω ssd περισσότερο)

Υ.Γ. Δεν έχω παίξει ποτέ MH game , οπότε δεν ξέρω αν μου κάνει , το καλό με το xbox είναι ότι μπορείς να πουλήσεις το game αν δεν σου κάνει , στο pc αγοράζω μόνο απο steam

Kοιτα επειδη εχει πολλες φορες που πας και ερχεσαι στα κεντρικα hubs η  αληθεια ειναι πως εμενα με κουραζουν τα loadings times   και εχω το Pro .

Tωρα για το pc  αν εχεις την υπομονη να περιμενεις αλλα και παλι ποιος μπορει να σου εγγυηθει πως το port  θα ειναι καλο ?Ειναι λιγο ρισκο .

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Kοιτα επειδη εχει πολλες φορες που πας και ερχεσαι στα κεντρικα hubs η  αληθεια ειναι πως εμενα με κουραζουν τα loadings times   και εχω το Pro .

Tωρα για το pc  αν εχεις την υπομονη να περιμενεις αλλα και παλι ποιος μπορει να σου εγγυηθει πως το port  θα ειναι καλο ?Ειναι λιγο ρισκο .

Ναι σωστό και αυτό με το port στο pc, απλά ο λόγος που έχω παραμερίσει το xbox είναι το loading time. Αν μάθεις σε ssd είναι δύσκολο να κάθεσαι να περιμένεις 30s και πάνω για να φορτώσει ένα game

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω για την X1 version, αλλά στο PS4 είναι αρκετά μεγάλα τα loading times, όπως λέει και ο Fotis13 πιο πάνω - είναι λίγο πιο υποφερτό αν παίζεις arenas λόγω του μικρότερου map, αλλά στις κύριες περιοχές έχω δει μέχρι και 40 δευτερόλεπτα loading (και επιπρόσθετα κάπου στα 20-25 όταν επιστρέφεις στην πόλη).

• Thanks 1
Δημοσ.

Το τερματισα και εγω και μπηκα στα high(ναι παω με το πασο μου :P), εκανα craft το zorah a set (δεν εχω decorations οποτε πηγα για τα περισσοτερα skills) και το οπλο. 2 πραγματα δεν εχω καταλαβει και εχω δει αρκετα yt videos αλλα κανενα αρκετα κατατοπιστικο 1. πως ανεβαζω HR level? ολοι λενε για tempered monsters αλλα δεν εχω κανενα ουτε trails βρισκω, επισης κανω hunts high level monsters (πχ jagras που ειναι ευκολο) παιρνω  τα +version materials αλλα δεν ανεβαζω καθολου HR εχω κολλησει στο 11.., 2. τι στο καλο πρεπει να κανω απο δω και περα? ποια ειναι η φυσικη ροη του παιχνιδιού? googlarw απλα τα rathian tracks?? γιατι αλλιως δεν βρισκω τιποτα η ξερω γω ενα μετα απο ποσο ψαξιμο..Εχω σκαλωσει και με το HR, βλπεω κατι 160+ και εγω εχω κολλησει στο 11 χωρις να ανεβαινει η μπαρα οτι και να κανω. :P 

Με εχει μπερδεψει λιγο το end-game και οτι video εχω δει δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο.

• Like 1
Δημοσ.

Για να ανεβεις high ranks  αφου τελειωσες το βασικο stotyline σου βγαζει πανω αριστερα εκει που σου εβγαζε παντα τα main quest και σου λεει να σκοτωσεις 2 tempered τερατα den θυμαμαι ονοματα .Επισης οσα Q sta optional kai sta investigations  ειναι τα  εικονιδια των τερατων σε ενα μωβ πλαισιο einai  tempered.

Eγω δεν τα εχω κανει αυτα και ειμαι ακομα 29 lv καθως ασχολουμαι με βελτιωση του gear  και κανω ολα τα optional που μου εχουν μεινει .

Γιατι εχεις κολησει ομως στο 11 ?15-14  δεν επρεπε να ησουν αφου τελειωσες την βασικη ιστορια?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα level σταματανε σε καποιο σημειο του story.πρεπει να κανεις καποιες main missions.Νομιζω ενα mission ειναι στο level 11,το επομενο ειναι στα 29 level και το επομενο στα 49.οτιHP περνεις ενδιαμεσα μετραει.δλδ εκει που εισαι level 11 και κανεις το main mission μετα θα σε παει level 17 κατευθειαν αναλογα με το hp που μαζεψες ενδιαμεσα

Επεξ/σία από ileos10
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι να σου πω δεν εχω κανενα story quest για tempered :P Το μονο που εχω ειναι για follow κατι Rathian ??? tracks τα οποια παω σε expedition και βρισκω 1 πχ, τιποτα αλλο οτι quest/hunt κανω δεν ανεβαζει HR, 11 ειμαι γιατι μαλλον εκανα rush το story. :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, ADHD said:

1. πως ανεβαζω HR level? ολοι λενε για tempered monsters αλλα δεν εχω κανενα ουτε trails βρισκω, επισης κανω hunts high level monsters (πχ jagras που ειναι ευκολο) παιρνω  τα +version materials αλλα δεν ανεβαζω καθολου HR εχω κολλησει στο 11..,

2. τι στο καλο πρεπει να κανω απο δω και περα? ποια ειναι η φυσικη ροη του παιχνιδιού? googlarw απλα τα rathian tracks?? γιατι αλλιως δεν βρισκω τιποτα η ξερω γω ενα μετα απο ποσο ψαξιμο..Εχω σκαλωσει και με το HR, βλπεω κατι 160+ και εγω εχω κολλησει στο 11 χωρις να ανεβαινει η μπαρα οτι και να κανω. :P 

Με εχει μπερδεψει λιγο το end-game και οτι video εχω δει δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο.

Κατ'αρχήν, το high rank δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού (ακόμα). Μετά την αποστολή με τον Zorah Magdaros, σου ζητάει να βρεις tracks για το "νέο" Rathian subspecies (μαζεύεις tracks απο διάφορες περιοχές μέχρι να γεμίσει το research, και μετά μπορείς να πάρεις το επόμενο assignment απο τον Chief Ecologist). Απο εκεί και πέρα θα σου έχει κάποια ακόμα research/assignment μέχρι να πολεμήσεις το "true" final boss.

Edit: Τα ??? Rathian tracks τα βρίσκεις τυχαία σε όλες τις περιοχές, αν κάνεις μια γύρα στην περιοχή και δεν βρεις, δοκίμασε να πας σε άλλη ή πίσω στην πόλη για να κάνει reset.

Για το HR, τα πιο πάνω θα σε πάνε μέχρι ~16, απο εκεί και πέρα μετράει πόσα optional/investigation/events/captures/kills έχεις κάνει και αθροίζει (περίπου σαν exp.) στο rank σου. Στα rank 29 θα σε cap-άρει, μέχρι να τελειώσεις το quest που αναφέρει ο Fotis πιο πάνω (2x Tempered Bazelgeuse), και απο όσο ξέρω, μετά έχει ξανά cap στο HR49.

Τα tempered γενικά είναι τυχαίο πότε θα σου ανοίξουν, είναι κυρίως random chance όταν βρίσκεις tempered tracks (έχουν μπλέ λάμψη τα scoutflies, όπως αν έβρισκες elder dragon tracks) να σου ανοίξει investigation με tempered monster (θα το καταλάβεις μια και τα icons τους έχουν μωβ περίγραμμα).

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Greygore είπε

Κατ'αρχήν, το high rank δεν είναι το τέλος του παιχνιδιού (ακόμα). Μετά την αποστολή με τον Zorah Magdaros, σου ζητάει να βρεις tracks για το "νέο" Rathian subspecies (μαζεύεις tracks απο διάφορες περιοχές μέχρι να γεμίσει το research, και μετά μπορείς να πάρεις το επόμενο assignment απο τον Chief Ecologist). Απο εκεί και πέρα θα σου έχει κάποια ακόμα research/assignment μέχρι να πολεμήσεις το "true" final boss.

Για το HR, τα πιο πάνω θα σε πάνε μέχρι ~16, απο εκεί και πέρα μετράει πόσα optional/investigation/events/captures/kills έχεις κάνει και αθροίζει (περίπου σαν exp.) στο rank σου. Στα rank 29 θα σε cap-άρει, μέχρι να τελειώσεις το quest που αναφέρει ο Fotis πιο πάνω (2x Tempered Bazelgeuse), και απο όσο ξέρω, μετά έχει ξανά cap στο HR49.

Τα tempered γενικά είναι τυχαίο πότε θα σου ανοίξουν, είναι κυρίως random chance όταν βρίσκεις tempered tracks (έχουν μπλέ λάμψη τα scoutflies, όπως αν έβρισκες elder dragon tracks) να σου ανοίξει investigation με tempered monster (θα το καταλάβεις μια και τα icons τους έχουν μωβ περίγραμμα).

Νομιζα οτι μετα το τελος του game ειναι ολα unlocked και ειμαι free να κανω οτι θελω και απλα το νεο Rathian subspecies ειναι optional αλλα οπως καταλαβα πρεπει να το κανω αμεσως για να συνεχισω στο "true" final boss και απο κει και περα εχουμε τα tempered και το end-game σωστα?

Μετα απο αυτο κανω optional investigations-tempered για να παω HR 49.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, ADHD said:

Νομιζα οτι μετα το τελος του game ειναι ολα unlocked και ειμαι free να κανω οτι θελω και απλα το νεο Rathian subspecies ειναι optional αλλα οπως καταλαβα πρεπει να το κανω αμεσως για να συνεχισω στο "true" final boss και απο κει και περα εχουμε τα tempered και το end-game σωστα?

Μετα απο αυτο κανω optional investigations-tempered για να παω HR 49.

Βασικά αν θυμάμαι σωστά πάει: 

??? Rathian -> κάποια άλλα assignments για high-rank versions τεράτων που πολέμησες -> Nergigante -> 3 elder dragons -> final boss -> cap HR29.

Απο εκεί έχει ένα assignment με 2x Tempered Bazelgeuse, και μετά πάει cap HR49 (όπου δεν έχω φτάσει για να ξέρω τι κάνεις για να το "σπάσεις"). Τα tempered γενικά νομίζω αρχίζεις απο τώρα να βρίσκεις tracks, αλλά το chance να σου "ανοίξουν" αντίστοιχο investigation ανεβαίνει με το HR σου.

Το earliest tempered investigation που είχα ήταν για HR13, Hunt Tempered Paolumu και κανονικό (high rank) Odogaron, νομίζω είχε ανοίξει λίγο μετά που τέλειωσα το assignment με τον ??? Rathian.

Edit: Συγνώμη αν είναι λίγο vague το quote, απλά μετά τον ??? Rathian είχα σταματήσει λίγο τα "main" assignments και έκανα πλάκα για 2-3 μέρες με τα expeditions και material farming οπότε δεν θυμάμαι 100% ποιά απο αυτά που σκότωνα ήταν για story :P

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέος εδώ,  καμιά 15ριά ώρες στο παιχνίδι. 

Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδιακασία να φαρμάρω για πανοπλία. Ποια να επιλέξω για πρώτο φαρμάρισμα? 

ΥΓ, Το παιχνίδι τα σπάει. Τελεία και παύλα

Επεξ/σία από a_pascal
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...