Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Αυτα τα vespoid inner wing με εχουν σκασει δεν πεφτουν με την καμμια ... 1
Greygore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, Fotis13 said: Αυτα τα vespoid inner wing με εχουν σκασει δεν πεφτουν με την καμμια ... Η καλύτερη περιοχή που βρήκα για αυτό είναι στο high rank Elder's Recess, έχει 2-3 περιοχές όπου είναι μαζεμένα αρκετά και βολεύει για farming. Αν σου περισσεύουν materials, δες ποιά armor δίνουν Entomologist, μειώνει αρκετά την πιθανότητα να "σπάσει" το Vespoid όταν το σκοτώσεις (οπότε και δεν αφήνει corpse για να κάνεις carve). 1
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για το tip ,θα ασχοληθω σημερα που εχω χρονο . Kαι armor kai charm entomologist θα κανω αρκει πεσει το material ,γιατι ειναι το μονο υλικο που μου λειπει για να προχωρησω σε ενα crafting που θελω . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 1
Greygore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ιδανικά, με charm + decoration είσαι καλυμμένος χωρίς να πρέπει να φτιάξεις armor, εμένα at least το decoration πέφτει αρκετά συχνά (έχουν φύγει πολλά απο αυτά προς melder ) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από Greygore 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ ετσι ειναι οπως τα ειπες τα φαρμαρα για χαβαλε με αυτο τον τροπο. Τελειωσα και το story line στις 84 ωρες πανε ολοι οι elders dragons το παιχνιδι απλα τα σπαει .Τωρα θα προχωρησω τελειοποιωντας εξοπλισμο παντα με το great sword και πρωτη προτεραιοτητα ειναι να ριξω το B52 για να παρω το recipe για τα armor talons απλα δεν εχω λεφτα και πρεπει να βρω ενα τροπο να μαζεψω. Νομιζω αν φαρμαρω τον jargas που πεφτει γρηγορα και πουλαω τα drops κατι γινεται ,εχεις να προτεινεις κατι αλλο ? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1
Greygore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κοίτα, γενικά απο zenny "πονάμε" όλοι στο endgame, κάτι 50-100k για να φτιάξεις όπλο σου σκοτώνουν το bank balance για πλάκα Προσωπικά προσπαθώ να κρατάω investigations που δίνουν πολλά rewards και/ή έχουν τέρατα τα οποία μπορώ να σκοτώσω γρήγορα σε solo (είχα σε κάποια φάση π.χ. rank 9 investigation με Tempered Paolumu + high-rank Odogaron να δίνει κάπου 28,000 zenny και το οποίο τέλειωνα σε κανένα τέταρτο με το Charge Blade poison build που χρησιμοποιώ). Απο εκεί και πέρα κάνω χρήση των daily coupon αν το investigation έχει και materials που χρειάζομαι (μια και επίσης δίνει x2 zenny rewards), καθώς και χρήση του Bandit Mantle (όσο το φοράς τα τέρατα ρίχνουν trade-in items τα οποία πουλάς για περίπου 500-2000z.), ενώ έχω παράλληλα και τον Argosy να φέρνει 2x trade-in items, 1x materials (καμιά φορά αυτά που φέρνει πουλάνε για 2000-3000z., μπορεί και πιο πολύ αν είσαι τυχερός - έχω δει δύο φορές αντικείμενο να αξίζει 5000z. και ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη). Edit: Τώρα "έπιασα" το αστείο για τον B52 (Bazelgeuse), πραγματικά 10/10 μέσα έπεσες Είναι απο τα πιο ενοχλητικά τέρατα για εμένα, 2-3 φορές που κατάφερα να το σκοτώσω χαροπάλευα στο μισό fight και είχα και 1-2 faints... Μια και αναφερείς talons, να ενημερώσω αν κανένας τυχόν δεν το είδε, απο κάποιο σημείο και μετά στο story (νομίζω μόλις ανοίξουν τα high-rank missions στο rank 6) ο vendor στην Astera πουλάει τα αντικείμενα Powercharm και Armorcharm, τα οποία ανεβάζουν Attack και Defense αντίστοιχα, αρκεί να τα έχετε στο inventory (δεν χρειάζεται δηλαδή equip, απλά να είναι στο item pouch όταν φύγετε για assignment/hunt/investigation). Τα συγκεκριμένα γίνονται επίσης upgrade με Bazelgeuse Talons σε Powertalon και Armortalon αντίστοιχα, για περαιτέρω αύξηση των bonus (έβλεπα online πως γίνονται και stack με τα -charm για ακόμα πιο μεγάλο bonus, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα). Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Greygore 1
ileos10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Powercharm Armorcharm και Powertalon Armortalon τα κουβαλαω παντα μαζι μου. +15% defence and +15 offence 2
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ εφτιαξα και τα armor- power talons εκανα και dragon eyepatch ,τωρα θελω να βρω ενα καλυτερο armor set up gia greatsword και να μαζεψω υλικα . Atm εχω odogaron σετ που λενε πως ειναι πολυ καλο για to GS. Επισης το poison se oplo θεωρειται elemental η' οχι? Τα ranks pleon γιατι εχω κολησει στα 29 ανεβαινουν μονο με τα assigments γιατι ειμαι στην φαση που πρεπει να σκοτωσω τα 2 Β52 και σε οσα party εχω μπει σε 5-6 δλδ εχει γινει fail ... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Fotis13 1
Greygore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν κάνω λάθος, για να "ξεκολλήσει" απο rank 29 πρέπει να κάνεις εκείνο με τα 2 Tempered Bazelgeuse. Το'χω και εγώ και κάθεται, γενικά το Bazelgeuse είναι δύσκολο fight για μένα και να πρέπει να πολεμήσεις 2 που είναι και tempered... άστα να πάνε. Όσο για το poison, αν δεν κάνω λάθος, elemental damage θεωρούνται μόνο τα Fire/Ice/Water/Thunder/Dragon, τα υπόλοιπα (Poison/Paralysis/Sleep/Blast/Stun) είναι άλλη κατηγορία που νομίζω ονομάζονται abnormal status. Για GS δεν ξέρω πολλά, more or less μόνο με Charge Blade έχω παίξει εξ'αρχής αλλά απο φίλους που παίζουν GS ακούω πως το Draw Attack και τα skills που το δυναμώνουν είναι πολύ σημαντικά, οπότε λογικά το Odogaron 2-set bonus είναι πολύ καλό. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Greygore 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Greygore είπε Όσο για το poison, αν δεν κάνω λάθος, elemental damage θεωρούνται μόνο τα Fire/Ice/Water/Thunder/Dragon, τα υπόλοιπα (Poison/Paralysis/Sleep/Blast/Stun) είναι άλλη κατηγορία που νομίζω ονομάζονται abnormal status. Ακριβως το ιδιο πιστευω και εγω ειναι 5 τα element μονο . θα επικεντρωθω στα οπλα τοτε και θα μαξαρω την armor apo upgrade . 1
Greygore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εν το μεταξύ, ξέρει κανένας αν στα elder dragons παίρνεις περισσότερα carves αν δεν κόψεις ουρές/σπάσεις φτερά κ.τ.λ.; Παραθέτω highlight απο το χθεσινό μου stream όπου μου έδωσε 6 carve (στο 23:30 περίπου) και δεν έχω ιδέα γιατί (δεν είχα palico skill τελικά). https://www.twitch.tv/videos/234306257 1
red1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Greygore είπε Εν το μεταξύ, ξέρει κανένας αν στα elder dragons παίρνεις περισσότερα carves αν δεν κόψεις ουρές/σπάσεις φτερά κ.τ.λ.; Παραθέτω highlight απο το χθεσινό μου stream όπου μου έδωσε 6 carve (στο 23:30 περίπου) και δεν έχω ιδέα γιατί (δεν είχα palico skill τελικά). Απόκρυψη περιεχομένων https://www.twitch.tv/videos/234306257 Gore, ερώτηση φίλε : Τι γραμμή έχεις ? Σε τι ποιότητα stream-άρεις και πως ? Μου φαίνεται αρκετά καλή για να ειναι κατευθείαν απο το PS4... Τhanks YΓ : 120 ώρες πλεον στο παιχνίδι και μάλλον τέλος για εμένα...Πολύ περιεχόμενο και VFM παιχνίδι απλά εξακολουθώ να μην βλέπω κάποιον συγκεκριμένο σκοπό + το οτι δεν μπορώ να επενδύω ολο αυτόν τον χρόνο που απαιτεί, Hunter rank 39, 4-5 high-rank πανοπλίες και όπλα που ήθελα καθώς και full armor sets απο τα events (Ryu, Alloy + τόξο). Καλή συνέχεια παιδιά ! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από red1 1
Greygore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, red1 said: Gore, ερώτηση φίλε : Τι γραμμή έχεις ? Σε τι ποιότητα stream-άρεις και πως ? Μου φαίνεται αρκετά καλή για να ειναι κατευθείαν απο το PS4... Τhanks H γραμμή είναι καλωδιακή 50/5 DL/UL, αν και οι ρυθμίσεις αν δεν κάνω λάθος είναι για 2500kbps (μια και δεν είμαι partner, οι viewers δεν έχουν μόνιμα επιλογή για quality οπότε θεώρησα σωστό να βάλω όσο πιο χαμηλή γίνεται για να μην δημιουργώ προβλήματα) . Έχεις δίκιο, δεν είναι κατ'ευθείαν απο PS4, χρησιμοποιώ εξωτερική capture card που περνάει μέσω PC (με το πρόγραμμα XSplit για επεξεργασία και webcam/overlay) πριν γίνει broadcast. Edit: Νομίζω αναφέρθηκε και απο κάποιο συμφορουμίτη πιο παλιά αυτό το περί σκοπού, βασικά πιστεύω είναι περισσότερο το πόσο σου αρέσει το combat/habitat system που έφτιαξαν παρά να έχεις κάποιο συγκεκριμένο στόχο (story/armors-weapons/νέα fights). Προς το παρόν είμαι ένα κλίκ κάτω απο τις 100 ώρες, αρχίζω να πιστεύω οτι εφ'όσον τερματίσω κάποια σετ που θέλω να δοκιμάσω, το παιχνίδι θα γυρίσει περισσότερο στο "μπαίνω για κανένα μισάωρο 2-3 φορές την εβδομάδα να κάνω πλάκα με τα εφφετζίδικα fights" παρά κάποιο πιο "σοβαρό" progress (ξέρω το hunter rank μετά απο κάποια φάση πλέον δεν έχει απτά πλεονεκτήματα, οπότε δεν βλέπω κάποια άμεση ανάγκη να το ανεβάσω πέρα απο τα όποια optionals/events με αφήνει να κάνω). Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Greygore 2
red1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Greygore είπε H γραμμή είναι καλωδιακή 50/5 DL/UL, αν και οι ρυθμίσεις αν δεν κάνω λάθος είναι για 2500kbps (μια και δεν είμαι partner, οι viewers δεν έχουν μόνιμα επιλογή για quality οπότε θεώρησα σωστό να βάλω όσο πιο χαμηλή γίνεται για να μην δημιουργώ προβλήματα) . Έχεις δίκιο, δεν είναι κατ'ευθείαν απο PS4, χρησιμοποιώ εξωτερική capture card που περνάει μέσω PC (με το πρόγραμμα XSplit για επεξεργασία και webcam/overlay) πριν γίνει broadcast. Σ'ωραίος φίλε, με κάλυψες πλήρως YΓ : Με streaming δεν ασχολούμαι, απλά, όσες φορές δοκίμασα κατευθείαν απο το PS4 (και Pro)σε youtube, και ιδίως σε 60fps παιχνίδια, η ποιότητα ειναι τίγκα στο macroblock, 50down/3up είμαι εγω οπότε, δεν ξέρω... 1
Greygore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Νομίζω το upload παίζει περισσότερο παρά το DL, με 3mbps είσαι νομίζω στο όριο των recommended για Twitch. Επίσης γενικά το PS4 απο όσο είδα έχει ένα "θέμα" με τα streaming services (ίσως απο μεριά OS/firmware), καθώς ακόμα και το να δεις streams έχει κολλήματα/θέματα (ενωμένο με ethernet πάντα, με wireless σύνδεση τα πάει ακόμα χειρότερα). Άσε που το built-in streaming είναι υπερβολικά απλοποιημένο (το είχα δει λίγο, το μόνο που θυμάμαι πως προσφέρει είναι η επιλογή chat on/off και PS Camera/μικρόφωνο στο controller). Χάνεις δηλαδή αρκετά features (custom overlays, webcams, filters, ήχους και notifications και πάει λέγοντας). Αν έχεις στο PC Windows 10 και ένα functional home network, μπορείς να δεις την εφαρμογή PS4 Remote Play (επίσημη απο την Sony), κάνει stream εικόνα και ήχο απο το PS4 στο PC, και απο εκεί μπορεις να χρησιμοποιήσεις OBS/XSplit/Bebo (προγράμματα για streaming) για να κάνεις stream προς YT/Twitch. Σίγουρα δεν θα είναι 100% καθαρή εικόνα (μια και κάνεις stream με 2 συσκευές ταυτόχρονα, PS4 -> PC και PC -> Online) αλλά ίσως έχει καλύτερα αποτελέσματα απο το direct broadcast. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα