ileos10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Η αποψη του ηταν εμπεριστατωμενη και για αυτο σεβαστη και ας μην συμφωνουμε .Οπως ειπε ο πανθηρας δεν ειναι το παιχνιδι για αυτον . Φαρμαρα τον anjanath με αλλους παιχτες και εφταιξα full set armor και to great sword me fire πολυ δυνατο . Fotis που εισαι φιλε.σε εκανα Request.Xαμος γινεται,βαραμε αβερτα σε high Rank.τρελη πωρωση το hunting στο HR 1
Fotis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, ileos10 είπε Fotis που εισαι φιλε.σε εκανα Request.Xαμος γινεται,βαραμε αβερτα σε high Rank.τρελη πωρωση το hunting στο HR Ελα ρε συ ελειπα σουκου δεν μπηκα καθολου σημερα απο το απογευμα και μετα θα το λιωσω .
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Legiana full armor set που για να πεσει το plate το φαρμαρα 4-5 φορες και flammenzahn ολα αυτα σε 8 rank . 2
ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω φαρμαρω Anjanath προς το παρον για το full set πριν συνεχίσω, ενα δίλημμα που εχω ειναι αν θα συνεχισω με charge blade η θα το γυρισω σε κανα κλασσικό greatsword, ειναι πολυ καλο το cb αλλα μεχρι να μαθω να μην κανω mess up τα combos και γενικα τα mechanics του παιζει να εχει φαει nerf.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από ADHD 1
Fotis13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, ADHD είπε Εγω φαρμαρω Anjanath προς το παρον για το full set πριν συνεχίσω, ενα δίλημμα που εχω ειναι αν θα συνεχισω με charge blade η θα το γυρισω σε κανα κλασσικό greatsword, ειναι πολυ καλο το cb αλλα μεχρι να μαθω να μην κανω mess up τα combos και γενικα τα mechanics του παιζει να εχει φαει nerf.. Σta low ranks που ειμαι προς το παρον ειναι μια χαρα το great sword ,μου φαινεται πως ειναι και OP ,αλλα μπορει να κανω και λαθος .
ADHD Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Το cb εχει σχεδον το dmg του gs, καλυτερο mobility και το δευτερο καλυτερο shield στο παιχνιδι(το οποιο μπορει να κανει και dmg ) οποτε ναι ειναι καπως OP αν ξερεις να παιζεις καλα cb..
Greygore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ADHD said: Το cb εχει σχεδον το dmg του gs, καλυτερο mobility και το δευτερο καλυτερο shield στο παιχνιδι(το οποιο μπορει να κανει και dmg ) οποτε ναι ειναι καπως OP αν ξερεις να παιζεις καλα cb.. Αυτό είναι το θέμα όμως, στην πολλή δράση και τον πανικό να μην πέσει fail με τα combos Ουκ ολίγες φορές π.χ. έτυχε να τα χάσω για 1-2 δευτερόλεπτα στα "δύσκολα" fights (ειδικά αν τύχει να μπει στο πανηγύρι και 2ο/3ο monster - βλ. Bazelgeuse /shake fist) και να προσπαθώ να κάνω charge τα vials με την κίνηση που το ξεδιπλώνει... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από Greygore 2
Fotis13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μπηκα για λιγο το βραδυ Eριξα και Diablo xτες με αλλα 3 ατομα respond se sos flare ,βεβαια ημουν οριακα ,πεθανα και μια φορα .Αλλα οκ το πηραμε το loot μας αχχαχ. 2
ADHD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 17 ώρες πριν, Greygore είπε Αυτό είναι το θέμα όμως, στην πολλή δράση και τον πανικό να μην πέσει fail με τα combos Ουκ ολίγες φορές π.χ. έτυχε να τα χάσω για 1-2 δευτερόλεπτα στα "δύσκολα" fights (ειδικά αν τύχει να μπει στο πανηγύρι και 2ο/3ο monster - βλ. Bazelgeuse /shake fist) και να προσπαθώ να κάνω charge τα vials με την κίνηση που το ξεδιπλώνει... Ακριβως, για αυτο πηγα σε κατι πιο "αξιοπιστο" μπορει να γυρισω σε cb οταν μαθω καλα το game. Εκανα craft ολο το anja set και το gs, μου τη σπαει που εχει -30% affinity αλλα για αρχη εχει καλο dmg, παντως το fang δεν επεφτε με τιποτα μου εσπασε τα νευρα. Τωρα farming ξανα σε κατι αρκετα καλυτερο. 2
Greygore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι ακριβώς spoiler, αλλά μην τρελαίνεστε και πολύ με το farm στα αρχικά HR (~1-10), σε κάποια φάση μετά το 2o quest του Zorah Magdaros ανοίγει 2η κατηγορία περιοχών/αποστολών/gear που ονομάζονται high-rank, και όπου πέφτει ακόμα περισσότερο farm/ψάξιμο (καθώς τα gear γίνονται πιο specialized/customizable, τα τέρατα πιο aggressive/δυνατά και κάποια material είναι πολύ πιο σπάνια - βλ. gem διαφόρων ειδών που έχουν μονο 1⋆ drop rate). Edit: Εννοείται ο καθένας παίζει όπως γουστάρει, απλά επειδή το low-rank κομμάτι είναι εισαγωγικό more or less και δεν είναι ξεκάθαρο στο παιχνίδι (απο πλευράς story/structure/design), το γράφω κυρίως προς αποφυγή απογοήτευσης . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από Greygore 3
ADHD Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Το ξερω οτι μετα πεφτει το grind απλα ηθελα κατι καλο σχετικα early, τωρα δεν ξερω αν θα με πιασει το ocd και οτι φαινεται ωραιο θα φαρμαρω το φουλ σετ.. 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, ADHD είπε Το ξερω οτι μετα πεφτει το grind απλα ηθελα κατι καλο σχετικα early, τωρα δεν ξερω αν θα με πιασει το ocd και οτι φαινεται ωραιο θα φαρμαρω το φουλ σετ.. Kαι εγω ακριβως το ιδιο παθαινω . Ειμαι στην φαση του main questline που πρεπει να σκοτωσω Rathalos kai diablo πηγα μια φορα στον πρωτο και 3 στον δευτερο με τελειως κουλα ατομα στο παρτυ με αποτελεσμα να κανουμε fail .Που θα παει ομως θα πεσουν .
najinblue3 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Monster Hunter: World is actually closing in on 3 million copies in Japan alone ρε παιδες για πειτε, ειχα πει θα αργησω να το ξεκινησω αλλα με πορωσανε τα κωλο-twitch, dual sword η sword-shield γι αρχη? Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από najinblue3 1
Greygore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 5 hours ago, najinblue3 said: Monster Hunter: World is actually closing in on 3 million copies in Japan alone ρε παιδες για πειτε, ειχα πει θα αργησω να το ξεκινησω αλλα με πορωσανε τα κωλο-twitch, dual sword η sword-shield γι αρχη? Το καλύτερο θα ήταν να τα δοκιμάσεις (στο Training Room ή ακόμα καλύτερα σε ένα γρήγορο expedition), καθώς σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται απο το playstyle σου το πόσο καλό/εύκολο είναι ένα όπλο. Το παιχνίδι anyway σου δίνει όλα τα αρχικά όπλα (14) εξ'αρχής, οπότε βλέπεις και αποφασίζεις. Προσωπικά προτιμώ τα dual daggers, καθώς έχουν αρκετά μεγάλο mobility και είναι αρκετά καλά στο να κάνουν status build-up (π.χ. poison/sleep/paralyze) λόγω της ταχύτητας τους. Υπ'όψιν όμως οτι για multiplayer ίσως είναι "προβληματικά", αφού όταν έχεις ενεργοποιημένο το demon mode (ειδικό ability το οποίο αυξάνει το damage που κάνουν), κάνεις interrupt τα animation άλλων παικτών αν τους χτυπήσεις. Στα δικά μου, αισίως έφτασα στις 80 ώρες και το "endgame" του παιχνιδιού, άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους τα tempered τέρατα και επιτέλους ολοκλήρωσα το poison set που προσπαθούσα να φτιάξω (λόγω κυρίως των Rathian Spike+ που δεν έλεγαν να πέσουν :P). To Nergigante πάντως μου φάνηκε σχετικά "εύκολο" (με κάποια προετοιμασία), απο την άλλη κάτι Pink Rathian/Azure Rathalos με δυσκολεύουν πάρα πολύ... To poison damage πάντως είναι απίστευτα χρήσιμο (εφ'όσον δεν παίζει immunity), άρχισα τώρα να ετοιμάζω και ένα σετ για paralysis με το charge blade του Great Girros, και απο εκεί και πέρα χαλαρό hunting και ίσως καμιά αρένα... 1 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Εγω πηγα rank 11 (ελειπα το τριημερο και δεν επαιξα) και επιτελους ειδα τα High ranks,εφτιαξα παλι full set pukei kai to antistoixo poison great sword για τα high ranks , πηρα decorations slots n και γενικα ενας χαμος απο καινουρια πραγματα . Απο οτι καταλαβα τωρα ξεκινα το game 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα