Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alastor192 είπε

ψηνομαι πολυ να το ξεκινησω σε καποια φαση,τωρα που βγηκε και το expansion. Αλλα οι χαρακτηρες και το story πρεπει να ναι πολυ cringe. Αυτη την ιαπωνιλλα να μην ειχε. Επισης ενα nitpick ακομα,αλλα το movement animation φαινετε πολυ περιεργο

Ποιο story dude, u kill shit and craft their shit only to get stronger to kill stronger shit to craft stronger shit then repeat.😂

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ilos είπε

https://www.metacritic.com/game/playstation-4/monster-hunter-world---iceborne

9.1 user score σε κονσόλα με sub 30 fps. Προβλέπεται έπος στο pc πάλι.

το καλυτερο παιχνιδι του 2019 εγω αυτο βλεπω, το expansion εχει περισσοτερο content απο το base game

Τι σχεση εχουν τα fps ομως? η πλειοψηφια παιζει στο ps4, και δεν ψηφιζουν με βαση το performance. 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

το καλυτερο παιχνιδι του 2019 εγω αυτο βλεπω, το expansion εχει περισσοτερο content απο το base game

Τι σχεση εχουν τα fps ομως? η πλειοψηφια παιζει στο ps4, και δεν ψηφιζουν με βαση το performance. 

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, κάθε πλατφόρμα έχει τα +/-. Το ps4 έχει το time exclusivity, 0 hackers (σχεδόν) και πολύ περισσότερο κόσμο. Το pc έχει το performance, τα HD textures, τα mods και 0 συνδρομή για online. Απλά για μένα επειδή έχω συνηθίσει 1440p/75 ακατέβατα με HD textures θα μου κακοφανεί να το πάρω για ps4 (i can wait).😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, κάθε πλατφόρμα έχει τα +/-. Το ps4 έχει το time exclusivity, 0 hackers (σχεδόν) και πολύ περισσότερο κόσμο. Το pc έχει το performance, τα HD textures, τα mods και 0 συνδρομή για online. Απλά για μένα επειδή έχω συνηθίσει 1440p/75 ακατέβατα με HD textures θα μου κακοφανεί να το πάρω για ps4 (i can wait).😁

βολεψου με streamakia :P Προτεινω cantaperme αν θες να δεις σοβαρο skilled hunter

Δημοσ.
Μόλις τώρα, najinblue3 είπε

βολεψου με streamakia :P Προτεινω cantaperme αν θες να δεις σοβαρο skilled hunter

Θα παίζουν το story τώρα όλοι, εκτός αν είναι από τους λίγους που τους έδωσε η capcom κλειδάκια και τώρα ανεβαίνουν MR. Παλιά κυρίως speedrunners έβλεπα SDShepard κλπ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Zombie Black Veil Val Hazak 😂

Πόσα post DLC έχουν βγάλει? Βγάλαν πρώτα εκείνο το πιθίκι και τώρα αυτόν τον Vaal?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ilos είπε

Πόσα post DLC έχουν βγάλει? Βγάλαν πρώτα εκείνο το πιθίκι και τώρα αυτόν τον Vaal?

πιθικι ο rajang? Απο τα πιο γαμηστερα της σειρας ειναι, περιμενω να βαλουν apex rajang, το δυσκολοτερο monster που εχω δει ποτε 😛

O val δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, εχει νομιζω γυρω του zombies και πρεπει να τα κανεις cure. Σημερα ξεκιναει το event θα το δω το πρωι. Δινει απιστευτο charge blade και wyvern ignition upgrade!

Kαι 22 εχουμε horizon zero event με Alloy lbg!

Δημοσ.

@ilos τελικα δε κανεις cure zombies, γινεσαι zombie 😂Τοσο απολαυση αυτο το event σημερα το φαρμαρα 4 ωρες non-stop. Το umbrella pendant ειναι επικο

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ilos είπε

@najinblue3

DAFUQ βαλτός είσαι να με ψήσεις να το πάρω 2 μήνες πριν βγει pc?😁

Μπα θέλει πολύ δουλειά από την αρχή και χωρίς decos δε θα στο πρότεινα ποτέ, παίξε ότι backlog έχεις να είσαι έτοιμος για απόλυτο κάψιμο. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@najinblue3 Δωσε και απο εδω τα φωτα σου, εχω γυρω στις 300 ωρες στο pc με ντεκος κλπ, αλλα εχει αρχισει να πεθαινει το pc και θα αγορασω πσ4 προ τις επομενες μερες, τσιμπαω monster hunter μαζι με το εξπανσιον ή θα ειναι πολυ εκνευριστικο χωρις ντεκος; υπαρχει καποιος τροπος στο iceborne να φαρμαρεις ανθρωπινα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...