najinblue3 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, StormGr είπε 30 ώρες έως τώρα και δηλώνω ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Κανένα τιπ για τον Ραθαλος? Όλα έβγαιναν σχεδόν με τη πρώτη έως τώρα. Και αυτός ήδη με έχει ρίξει 4 φορές αλλά έπρεπε να φύγω για δουλειά, οπότε το βράδυ πάλι. flash pods μας δειξανε και λιγο G Rank stuff Επεξ/σία 28 Μαΐου 2019 από najinblue3 1
StormGr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Χαμος θα γίνει. Ελπίζω να προλάβω μέχρι τότε να φτασω σε ικανοποιητικό σημείο με το gear μου. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις που ενώ αλλά παιχνίδια στις 50 + ώρες έχουν τελειώσει η φτάνουν στο τέλος τους, εδώ πέρα ακόμη είμαι στην αρχή. HR 13 φαρμαρω για να φάω nergigante.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, StormGr είπε Χαμος θα γίνει. Ελπίζω να προλάβω μέχρι τότε να φτασω σε ικανοποιητικό σημείο με το gear μου. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις που ενώ αλλά παιχνίδια στις 50 + ώρες έχουν τελειώσει η φτάνουν στο τέλος τους, εδώ πέρα ακόμη είμαι στην αρχή. HR 13 φαρμαρω για να φάω nergigante. Mια χαρα εισαι, ερχεται και σε ενα μηνα το summer fest με παρα πολλα πραματα να κανεις και να παρεις τα καλυτερα decorations. 50 ωρες στο MHW δεν ειναι τιποτα, γενικα σε ολα τα Monster Hunter η διαρκεια ειναι το μεγαλυτερο + 1
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 13 ώρες πριν, StormGr είπε Χαμος θα γίνει. Ελπίζω να προλάβω μέχρι τότε να φτασω σε ικανοποιητικό σημείο με το gear μου. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις που ενώ αλλά παιχνίδια στις 50 + ώρες έχουν τελειώσει η φτάνουν στο τέλος τους, εδώ πέρα ακόμη είμαι στην αρχή. HR 13 φαρμαρω για να φάω nergigante. Δεν έχει και πολύ νόημα να ξεκιστείς και πολύ στο farming αυτή τη στιγμή, με το iceborne να έρχεται σε λίγους μήνες θα έχουμε νέα meta weapons και νέα armor sets. Πήγαινέ hr 50-100, κάνε craft drachen ή kaiser gamma armor sets (εκτός αν παίζεις ranged και χρειάζεσαι xeno gear). Κάνε craft και 5-6 αξιοπρεπή όπλα από αυτά που παίζεις και γίνονται εύκολα craft πχ wyvern ignition από GS, diablos CB, fire and ice DBs, divine slasher LS, Dark Devourer HBG, Taroth Claw Lance κλπ (πάλι δεν έχει νόημα να κάτσεις να farmάρεις για kjarr weapons) και μετά περίμενε το expansion. Με αυτό το gear άνετα θα βγουν τα πρώτα missions λογικά.
StormGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Δεν έχει και πολύ νόημα να ξεκιστείς και πολύ στο farming αυτή τη στιγμή, με το iceborne να έρχεται σε λίγους μήνες θα έχουμε νέα meta weapons και νέα armor sets. Πήγαινέ hr 50-100, κάνε craft drachen ή kaiser gamma armor sets (εκτός αν παίζεις ranged και χρειάζεσαι xeno gear). Κάνε craft και 5-6 αξιοπρεπή όπλα από αυτά που παίζεις και γίνονται εύκολα craft πχ wyvern ignition από GS, diablos CB, fire and ice DBs, divine slasher LS, Dark Devourer HBG, Taroth Claw Lance κλπ (πάλι δεν έχει νόημα να κάτσεις να farmάρεις για kjarr weapons) και μετά περίμενε το expansion. Με αυτό το gear άνετα θα βγουν τα πρώτα missions λογικά. Hammer παίζω, αυτό μου έκατσε καλύτερα. Και προς το παρόν δεν έχω χρόνο για αλλά όπλα. Προτιμώ να μάθω αυτό καλά μέχρι να βαρεθώ και βλέπουμε. Με Σος μπαίνουν κάτι παλικάρια και με κουβαλάνε (Όπως σήμερα στον bezelguse, ζήτημα αν του έκανα και 500 σύνολο dmg). Απλά προσπαθώ να έχω μια ισορροπία στην σόλο προσπάθεια μου και στο κουβαλημα, ούτε να μείνω 20 ώρες σε ένα μονστερ αλλά ούτε να με κουβαλησουν σε όλα και να μην μάθω να παίζω. Πάω για diablo armor σαν πρώτο βήμα και ύστερα βλέπουμε. Είναι αρκετά μεγάλο σκαλοπάτι μεταξύ των πρώτων HR τεράτων και των τελευταίων. Φαντάζομαι αρκετά μεγαλύτερο ύστερα που θα έχει ancient κλπ.
ilos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Για hammer κάνεις craft ή το diablos και πας σε elementless build ή ακόμα και το deviljho αν θες dps. Πάντως εμένα το αγαπημένο μου από όλα τα crafted hammers είναι το barroth. Πολύ καλό raw damage, 3 augment slots και paralysis ailment για κερασάκι. Και εγώ μέχρι HR 30 2-3 weapon types είχα προλάβει να παίξω συνολικά (IG,Hammer,LS). Μην ανησυχείς το game έτσι και αποκτήσεις λίγο gear γίνεται υπερβολικά εύκολο μετέπειτα imo. Για αυτό και όταν βγαίνουν τα δύσκολα events (πχ extremoth) Βλέπεις πολύ κόσμο να κλαίγεται γιατί δεν έχουν μάθει να παίζουν σωστά το game και ομαδικά σαν party όπως απαιτείται και κουβαλιούνται μέχρι αυτό το σημείο από το gear τους.
najinblue3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) liveE3 οποιος θελει να δει Iceborne content πανε live σε λιγο gacha photo mode palico emotes xD shrieking legiana subspecies G Rank armor weaps απο ολα τα mons Mounts, new turf wars, TIGREX HYPE new mantles με slots Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από najinblue3
StormGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 21-6 με 24-6 iceborne beta για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ έχω ακόμη ψωμί στο κανονικό παιχνίδι οπότε δεν με πολυενδιαφερει να μπω να δω το expansion. 1
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αν πάτε twitch έχουν αρχίσει να δείχνουν streams. Ε ρε κάψιμο που προβλέπεται.🤣
StormGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Άρχισε σήμερα και για 1 βδομάδα kulve taroth. Αν δεν καταφέρω να βρω κανένα γκρουπ θα κανονίσει κάποιος να με βοηθήσει ε? 😀 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, StormGr είπε Άρχισε σήμερα και για 1 βδομάδα kulve taroth. Αν δεν καταφέρω να βρω κανένα γκρουπ θα κανονίσει κάποιος να με βοηθήσει ε? 😀 Στειλε οταν με δεις online, κατα πασα πιθανοτητα απο αυριο θα το λιωσω
StormGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Στειλε οταν με δεις online, κατα πασα πιθανοτητα απο αυριο θα το λιωσω Ωραία στείλε μου το psn id σου να σε βάλω. Έκανα πριν λίγο μερικές προσπάθειες με κάποιους που μάλλον ούτε αυτοί ήξεραν τι έκαναν και μόνο μια φορά πήγαμε 2ο phase. Περιεργο fight παρόλο που είδα βιντεάκια όταν μπήκα μέσα δεν είχα ιδέα τι κάνω
najinblue3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 14 λεπτά πριν, StormGr είπε Ωραία στείλε μου το psn id σου να σε βάλω. Έκανα πριν λίγο μερικές προσπάθειες με κάποιους που μάλλον ούτε αυτοί ήξεραν τι έκαναν και μόνο μια φορά πήγαμε 2ο phase. Περιεργο fight παρόλο που είδα βιντεάκια όταν μπήκα μέσα δεν είχα ιδέα τι κάνω Najinblue3 ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα