ikaruga24 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε ok αλλα το site που ειναι ? Εχεις δίκιο, το κανάλι ήθελα να πω στο youtube. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θαυμα αδερφια-κυνηγοι ! Eπεσε ο Anjanath και χωρις βοηθεια ,μαλλον κατα τυχη καθως υπηρξε σειρα συγκυριων και μεγαλης κωλοφαρδιας ... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 3
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Πατε για armor farm γενικα η yolorush το story?? Ειμαι ακομα με bone armor, μπορω να φαρμαρω λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω αν αξιζει το χρονο. Επισης οταν ποσταρω εγω quest δεν μπαινει ποτε κανεις παιζει κατι ? Μπορω να κανω join αλλα ανετα αλλα στο δικο μου δεν μπαινει ποτε κανεις..
Fotis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ADHD είπε Πατε για armor farm γενικα η yolorush το story?? Ειμαι ακομα με bone armor, μπορω να φαρμαρω λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω αν αξιζει το χρονο. Επισης οταν ποσταρω εγω quest δεν μπαινει ποτε κανεις παιζει κατι ? Μπορω να κανω join αλλα ανετα αλλα στο δικο μου δεν μπαινει ποτε κανεις.. Ε πως δεν παμε εγω το pukei set ηθελα να κανω για αρχη και το εχω αναβαθμισει σε +3 +4 plus οτι κουμπωσα οτι υπηρχε απο potion και εφαγα γευμα φουλ resist αλλα εκαν recruit me to palico kai ena jargas ,τον βαραγε και o rathalos σε καποια φαση ,πηρα και μερικα κωλοφαρδιστικα δυνατα hit sto κεφαλι του και μετα απο 40 λεπτα περιπου επεσε ... Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Fotis13 1
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Εγω τιποτα δεν εχω κανει, ειμαι 2 main quest μετα το pukei και ειμαι στην ουσια με starting gear.. Μονο ενα jargas chargeblade εκανα craft η καπως ετσι. 1
ilos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, ADHD είπε Πατε για armor farm γενικα η yolorush το story?? Ειμαι ακομα με bone armor, μπορω να φαρμαρω λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω αν αξιζει το χρονο. Επισης οταν ποσταρω εγω quest δεν μπαινει ποτε κανεις παιζει κατι ? Μπορω να κανω join αλλα ανετα αλλα στο δικο μου δεν μπαινει ποτε κανεις.. WTF πότε το αγόρασες και αυτό //εγώ θα περιμένω την glorious PCMR edition
ADHD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, ilos είπε WTF πότε το αγόρασες και αυτό //εγώ θα περιμένω την glorious PCMR edition Θα περιμενει πολυ η glorious pc delayed race edition.. 1 1
red1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Εντυπώσεις μετα απο 70 (!) ώρες παιχνίδιού : - Δεν εχω ιδεα πως επένδυσα ΗΔΗ ολες αυτές τις ώρες. - Grinding και άγιος ο Θεός - Τα διάφορα spikes στη δυσκολία ειναι οτι να'ναι. - Σε καμία περίπτωση "παρεϊστικο" παιχνίδι όπως πολλοί θα περίμεναν καθώς ο καθένας απο την παρέα έχει και τον δικό του "καημό" (βλέπε: συγκεκριμένα/διαφορετικά υλικά απο εσένα) οπότε και στο τέλος παίζει ο καθένας ξεχωριστά - το πανάθλιο online συστημα/μενού επίσης ΔΕΝ βοηθάει και είναι βγαλμένο απο online game 10ετίας και βάλε, δεν θα κάτσδω να αναλύσω το γεγονός οτι δεν μπορείς να παίξεις κατευθείαν τα story missions επειδή ο αλλος δεν εχει δει τα βίντεο ακόμα, το οτι μπορεις να δεις τους παικτες ΜΟΝΟ στο celestial hub/gatherin hall, το γεγονος οτι τα squads είναι κυριολεκτικά άχρηστα, το οτι άμα αρχίσεις να παίζεις με φίλους και θέλεις να γυρίσεις μαζί στην πολη σε ξανακοπανάει εκτος gatherin hall και δώσε πάλι loading, τα υπερβολικά και αχρείαστα seb-menus κτλπ κτλπ κτλπ. Το κανανε που το κανανε πιο βατό σε σχέση με τους προηγούμενους τιτλους, ε, φτιαξτε *** και την συνδεσμολογια μεταξυ των παικτών (την ευκολια αυτής) να ειναι πιο βατή, οχι να πηδας απο μενου σε μενού.Δινει την εντυπωση στο τελος πως απλώς παίζεις μπαινοντας απο lobby σε lobby... Ολοι γουσταρουμε να κραζουμε το Destiny πχ αλλα, για να παιξεις με τους φιλους σου εκει ηταν/ειναι πολύ εύκολο και μπορεις επισης να μενεις συνδεδεμενος μαζι τους και να βλεπεις πχ το customization που εχουν ριξει σε avatar και διαστημοπλοιο, σε αντιθεση, το mohun ειναι lobby-->lobby-->accept-->lobby. Κοιτάξτε, δεν λεω πως είναι "κακός" τίτλος ή οτιδήποτε αλλά κύριοι...το παιχνίδι είναι δίχως κάποιον σκοπό και υπάρχει μονο για να grind-άρεις πανοπλίες κτλπ. Δεν σέβεται τον χρόνο του πάιχτη, κοινώς, το κάνεις boot και την επόμενη φορά που ξανακοιτάς ρολόϊ έχουν περάσει ηδη 3-4 ώρες και για ποιον λόγο ? Επειδη προσπαθούσες να "αρμέξεις" dragon scale +, odogaron sinew+ ή οτιδήποτε άλλο...σου δίνεται η εντύπωση πως παίζεις...αέρα κοπανιστό - δεν ξέρω, γίνομαι αντιληπτός ? Παράδειγμα, τίτλοι μεγάλης διάρκειας οπως π.χ GTA/Red Dead/ Skyrim/Fallout/Witcher κτλπ, ναι μεν κολλάς και με εκεινα μπροστά στην οθόνη αλλά τουλάχιστον έχεις δει και 5-6 αξιοθέατα, έχεις κανει και 3-4 + quests και γενικά απολαμβάνεις το χρόνο τον οποίο και επενδύεις, στο Monster Hunter ? Το αντίθετο, οι ώρες περνάνε και το μονο που καταφέρνεις ειναι...να μαζέψεις γυαλιστερά μπιχλιμπίδια για να πας να φτιάξεις την επόμενη πανοπλία/όπλο και δώσε πάλι και ξαναδώσε απο την αρχή ad infinitum...και για ποιον λόγο ? Το game νοιώθει σαν ενα ατελείωτο grind, δεν έχει αλλο σκοπό, δεν εχει μια αρχή, μέση και τέλος (αν και αντιλαμβάνομαι πλήρως πως ΟΛΟ το παροιμιακό "ζουμί" σε τετοιους τίτλους ειναι το endgame περιεχόμενο). Η μόνη "χαρά" που άντλησα απο το παιχνίδι ηταν χθες που έβγαλα τον Nergigante solo μετα απο 1 μέρα πλήρους *** και ατελείωτων καντιλιών (εκείνο το *** το divebobmb που κάνει που έχει μιση οθόνη για hitbox) - μου θύμισε τις παλιές καλές κακές εποχές Ninja Gaiden σε master ninja όπου έπρεπε να μάθεις το moveset του boss απ'έξω και ανακατωτά για να επιζήσεις για να αποφύγεις τα εγκεφαλικά Καταλαβαίνω βέβαια την νέα μόδα των τελευταίων ετών με παιχνίδια τύπου "carrot on a stick" - o εθισμός που προκαλούν στους παίχτες για να πάνε να ξεκλειδώσουν το αμέσως επόμενο "***" όπλο/πανοπλία κτλπ, (βλέπε επίσης : Destiny, COD, Borderlands, The Division) , παιχνίδια "μαύρη τρύπα" όσων αφορά τον χρόνο που πρεπει να διαθέσεις και..για ποιον τελικό σκοπό ? Το timing/εποχη κυκλοφορίας πάντως εκατσε ταμάμ στο παιχνιδι , υπάρχει λογος που το game αυτο πουλούσε πιο πολύ Ιαπωνία και μεταξυ κύκλων καϊλων παικτών, τωρα που τα loot em' up εγιναν μόδα το timing κυκλοφορίας τετοιου παιχνιδιού δεν μπορούσε να ειναι καλύτερο. Ειναι περίεργο πάντως, οταν κατι δεν μου αρέσει το παρατώ και το δίνω, στην περίπτωση του mohun ομως, δεν ξερω, δεν το ευχαριστιέμαι σίγουρα αλλα ουτε και το μισώ, σιγουρα ομως είναι απίστευτα ΄'αψυχο" παιχνίδι χωρις καποια κινητηριο δύναμη απο πίσω (πλην του "καρότου"). Που να δοκίμαζα και κανα' Κορεάτικο MMO δηλαδή, μαλλον θα είχα πάει ηδη ψυχιατρείο λέμε 3 2
najinblue3 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 δε θα σου απαντουσα αλλα εγραψες 3 ώρες πριν, red1 είπε Παράδειγμα, τίτλοι μεγάλης διάρκειας οπως π.χ GTA/Red Dead/ Skyrim/Fallout/Witcher κτλπ, ναι μεν κολλάς και με εκεινα μπροστά στην οθόνη αλλά τουλάχιστον έχεις δει και 5-6 αξιοθέατα, έχεις κανει και 3-4 + quests και γενικά απολαμβάνεις το χρόνο τον οποίο και επενδύεις, στο Monster Hunter ? Το αντίθετο, οι ώρες περνάνε και το μονο που καταφέρνεις ειναι...να μαζέψεις γυαλιστερά μπιχλιμπίδια για να πας να φτιάξεις την επόμενη πανοπλία/όπλο και δώσε πάλι και ξαναδώσε απο την αρχή ad infinitum...και για ποιον λόγο ? Αν δεν ξερεις τι αγοραζεις και τι σκοπο εχει το παιχνιδι και γραφεις ενα κατεβατο επειδη δεν βρισκεις τον λογο να παιξεις, μη συνεχιζεις Τα mh δεν ειναι για ολους και προφανως οχι για σενα
..MementoMori.. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μηπως, λεω μηπως, να πει την γνωμη του ο ανθρωπος για ενα παιχνιδι που εχει αφιερωσει 70 ωρες? Μηπως να το κανει στο thread που υπαρχει για το συγκεκριμενο παιχνιδι? Μηπως θα βοηθησει καποιον που δεν εχει ιδεα απο MH, και ισως τον γλιτωσει 60 ευρω? Παρτε χαμπαρι οτι αυτα τα thread δεν ειναι μονο για να βλογάμε τα γενια του παιχνιδιου που μας αρεσει. Καλο θα ηταν να ακουγονται και τα αρνητικα. Ειδικα απο ατομα που εχουν αφιερωσει πολυ χρονο στο παιχνιδι, καθησαν και εγραψαν αρκετα αναλυτικα την δυσφορια τους, και δεν μπαινουν απλα γραφοντας ενα "lol κακο παιχνιδι". Υπαρχει και κοσμος εκει εξω που θελει να ακουει θετικα και αρνητικα για να παρει μια αποφαση. Το "Αν δεν ξερεις τι αγοραζεις και τι σκοπο εχει το παιχνιδι και γραφεις ενα κατεβατο επειδη δεν βρισκεις τον λογο να παιξεις, μη συνεχιζεις Τα mh δεν ειναι για ολους και προφανως οχι για σενα" ειναι εντελως ασοβαρο σχολιο. Τον κατηγορεις οτι δεν ηξερε που εμπλεκε, ταυτοχρονα τον κραζεις που προσπαθει να ενημερωσει αλλους υποψηφιους αγοραστες για το παθημα του, και καπακια του λες οτι το παιχνιδι δεν ειναι για ολους!!! Παρανοια. 5
TitanX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Ισα Ισα ο φιλος αγορασε το τιτλο επαιξε καποιες ωρες και εγραψε την αποψη του, και μαλιστα οπως λες ενα κατεβατο. Δεν βρισκω κατι κακο σε αυτο.
panther_512 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Αν η αρνητική κριτική αφορά την ουσία του gameplay ενός IP που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, τότε σίγουρα αυτός που αγόρασε το παιχνίδι απλά ανακάλυψε ότι η σειρά Monster Hunter δεν είναι για αυτόν. Είναι ίδια φάση όπως με τα Dark Souls. 1 1
NEKROMA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μονο gothic witcher elex και dai τα υπολοιπα ειναι απλα σκουπιδια απλα και κατανοητά και οτιδηποτε με japanila
keropi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Tο ELEX δε μου άρεσε αν και fan της Piranha Bytes από το 1ο Gothic - αυτό που λές σκουπίδια το οτιδήποτε με japanila δεν ισχύει όμως με την καμοία. Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το art-style και το βρίσκω απλά τραγικό τις περισσότερες φορές ΑΛΛΑ παιχνίδια σαν το Nier Automata ας πούμε βγαίνουν μια φορά την 10ετία. Επίσης μιας και έπιασες τα rpg να δεις το Dragon's Dogma, άλλο ένα κορυφαίο παιχνίδι. Γούστα είναι αλλά δε μπορείς να ακυρώνεις έτσι τα πάντα. Για το Monster Hunter World κατάντησα να το βλέπω σε playthrough από τον Prod γιατί ο τύπος έχει humor, για να το αγοράσω όμως δεν παίζει - δεν είναι για μένα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από keropi
Fotis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Η αποψη του ηταν εμπεριστατωμενη και για αυτο σεβαστη και ας μην συμφωνουμε .Οπως ειπε ο πανθηρας δεν ειναι το παιχνιδι για αυτον . Φαρμαρα τον anjanath με αλλους παιχτες και εφταιξα full set armor και to great sword me fire πολυ δυνατο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα