Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 @najinblue3 Ακομα παιζεις MH ?Ποσες ωρες εχει γραψει συνολικα ?
Masma Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στη παρέα. Δεν εχω παιξει το game και σκέφτομαι να το αγοράσω για ps4. Καταρχάς το single player αξίζει? Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολλά online γενικά αλλα στο συγκεκριμένο το σκέφτομαι. Απλά δεν έχω άπλετο χρονο οπότε το πολύ κάψιο δεν παίζει. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από Masma
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Masma είπε Καλησπέρα στη παρέα. Δεν εχω παιξει το game και σκέφτομαι να το αγοράσω για ps4. Καταρχάς το single player αξίζει? Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολλά online γενικά αλλα στο συγκεκριμένο το σκέφτομαι. Απλά δεν έχω άπλετο χρονο οπότε το πολύ κάψιο δεν παίζει. Μωρε αξιζει μια χαρα απλα απο ενα σημειο και μετα θελει πολυ grinding το game δλδ πρεπει να καψεις πολλες ωρες για να εισαι updated με το gear .
Masma Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μωρε αξιζει μια χαρα απλα απο ενα σημειο και μετα θελει πολυ grinding το game δλδ πρεπει να καψεις πολλες ωρες για να εισαι updated με το gear . θα το τσιμπήσω οπότε θα παίξω την αρχή το single player και μετά βλεπουμε για το online. Τωρα το βρήκα ενα 20αρικο στο σκρουτζ 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Fotis13 είπε @najinblue3 Ακομα παιζεις MH ?Ποσες ωρες εχει γραψει συνολικα ? παιζω ναι αλλα εφτασα σε σημειο να μην εχω τι να κανω στο παιχνιδι και δε μπαινω τοσο συχνα, με speedrunning ασχολουμαι μονο πλεον και προσπαθω να κατεβασω τους χρονους μου Το ρολοι γραφει 670 2
StormGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, Masma είπε θα το τσιμπήσω οπότε θα παίξω την αρχή το single player και μετά βλεπουμε για το online. Τωρα το βρήκα ενα 20αρικο στο σκρουτζ Και εγώ το έψαχνα μια εβδομάδα μεταχειρισμένο αλλά δεν πουλάει κάνεις. Οπότε το αγόρασα από σκρουτζ 19.50 με τα μεταφορικά. Το κακό είναι ότι δεν έχω χρόνο να παίξω και εχω μείνει να το σκέφτομαι μόνο. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Masma είπε Καλησπέρα στη παρέα. Δεν εχω παιξει το game και σκέφτομαι να το αγοράσω για ps4. Καταρχάς το single player αξίζει? Η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω πολλά online γενικά αλλα στο συγκεκριμένο το σκέφτομαι. Απλά δεν έχω άπλετο χρονο οπότε το πολύ κάψιο δεν παίζει. αξιζει 100% μεχρι τελεταιας δεκαρας, το βασικο game ας το πουμε ειναι solo μεχρι ενα σημειο γτ πρεπει να ξεκλειδωσεις τα monsters και μετα μπορεις να παιξεις co-op. To online του ειναι ολο το ζουμι αλλα το παιχνιδι θα το ευχαριστηθεις και solo. Εγω πλεον παιζω περισσοτερο solo μιας και οσο περισσοτερος λαος μεσα τοσο πιο πολυ αργει να πεσει το Mon. Οσον αφορα με το χρονο δε σε κυνηγαει κανεις γτ δεν ειναι competitive το παιχνιδι εκτος απο τα speedruns 1
Masma Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, najinblue3 είπε αξιζει 100% μεχρι τελεταιας δεκαρας, το βασικο game ας το πουμε ειναι solo μεχρι ενα σημειο γτ πρεπει να ξεκλειδωσεις τα monsters και μετα μπορεις να παιξεις co-op. To online του ειναι ολο το ζουμι αλλα το παιχνιδι θα το ευχαριστηθεις και solo. Εγω πλεον παιζω περισσοτερο solo μιας και οσο περισσοτερος λαος μεσα τοσο πιο πολυ αργει να πεσει το Mon. Οσον αφορα με το χρονο δε σε κυνηγαει κανεις γτ δεν ειναι competitive το παιχνιδι εκτος απο τα speedruns Με πείσατε και το παράγγειλα μολις :D. Ελπ'ιζω να το απολαύσω. Αφού τελειώσω το single player θα δω μήπως παίξω και online. Θα σας ρωτάω για κάνα tip 😛 . Κόσμο έχει στο multiplayer? Μια εποχή είχα δεί ότι είχε πολύ.
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 11 λεπτά πριν, Masma είπε Κόσμο έχει στο multiplayer? Μια εποχή είχα δεί ότι είχε πολύ. Παρα πολυ κοσμο εχει στο ps4. Σε ποια πλατφορμα θα παιξεις ps4/xbox? 1
jokul7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 To XBOX το έχει free με το game pass (το έβαλα να κατεβαίνει να δω τι λέει το ΣΚ. Με ψήσατε!) 2
Masma Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε Παρα πολυ κοσμο εχει στο ps4. Σε ποια πλατφορμα θα παιξεις ps4/xbox? Ps4 εχω . Καλο αυτο αντε γιατι τωρα που τελειωσα το rdd2 και το gow δεν μπορουσα να αποφασισω τι να παιξω. 😋 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Masma
ilos Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 https://www.eurogamer.net/articles/2019-05-11-monster-hunter-world-gets-a-free-trial-on-ps4
StormGr Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 Δημοσ. 28 Μαΐου 2019 30 ώρες έως τώρα και δηλώνω ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Κανένα τιπ για τον Ραθαλος? Όλα έβγαιναν σχεδόν με τη πρώτη έως τώρα. Και αυτός ήδη με έχει ρίξει 4 φορές αλλά έπρεπε να φύγω για δουλειά, οπότε το βράδυ πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα