najinblue3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, ilos είπε Ok. i learned nothing.😍 Πάντως για τα όπλα που ρωτάτε πολλοί, όλα τα όπλα έχουν viable builds (έχω παίξει τα πάντα σε AT/behemoth εκτός από hunting horn και bow εώς τώρα). Εντάξει κάποια έχουν "ειδικές αποστολές" ή μπορεί να έχουν λίγο παραπάνω dps από όσο θα έπρεπε και να δείχνουν OP σε έμπειρα χέρια (diablo/taroth khjar ice CB, HBG glouton με spreads ή devourer με xeno set και cluster 3 spam, πολλά elementless όπλα όπως το wyvern ignition ή τα divine/taroth fire LS) αλλά αυτά ίσως διορθωθούν με τα νέα όπλα στο iceborne. Μια αλλαγή που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει είναι να buffαριστεί 5x το element/ailment στα αργά όπλα όπως το GS γιατί αυτή τη στιγμή είναι άχρηστα σε σχέση πχ με το wyvern ignition. Οι περισσότεροι που παίζουν elements/ailments πλέον είναι με DBs ή κάποιο bow/rapid fire LBG και πολύ πιο σπάνια IG, SnS και LS. Επίσης τα poison builds είναι για 1-2 τέρατα και το pink rathian armor set buff είναι της πλάκας σε σχέση με αυτά που θυσιάζεις φορώντας αυτό το σάπιο armor. Εμενα το μονο που με ενοχλει ειναι το αναγκαστικο farming σε KT. Πραγματικα το εχω σιχαθει και ακομα δεν μου επεσε το hbg pου ηθελα. Τα elements παντα ετισ δουλευαν afaik, στο MH4U 100%. Το element στα αργα οπλα δε μπορω να καταλαβω που χρειαζεται, εκει θες Raw και βαζεις το Release και εισαι αρχοντικος. To element δουλευει πολυ σωστα μονο σε rapid fire και οχι τοσο στα dbs. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από najinblue3 1
ilos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Πάντως μια χαρά για μένα είναι και στα DBs. Πχ το fire+ice είναι από τα αγαπημένα μου όπλα με 3 Teostra Pieces (masters touch), 2 Rathalos (critical element) 3 blast, 2 frost και apothecary mantle.🤩
najinblue3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ilos είπε Πάντως μια χαρά για μένα είναι και στα DBs. Πχ το fire+ice είναι από τα αγαπημένα μου όπλα με 3 Teostra Pieces (masters touch), 2 Rathalos (critical element) 3 blast, 2 frost και apothecary mantle.🤩 Ισχυει με αυτα αρχισα το endgame, αλλα πλεον της Ciri ειναι τα καλυτερα νομιζω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από najinblue3 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Θελω τα τροπαια με τα large crowns για να το κανω platinum.Ξερει κανεις τι αποστολες να κανω για να τα παρω;
ilos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Περισσότερες πιθανότητες είναι με συγκεκριμένα events. https://monsterhunterworld.wiki.fextralife.com/Event+Quests
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Θελω τα τροπαια με τα large crowns για να το κανω platinum.Ξερει κανεις τι αποστολες να κανω για να τα παρω; Καλη τυχη, εμενα μου λειπουν 3. Στα event του καθε φεστιβαλ καποια δινουν 100%, υπαρχει οδηγος στο ρεδδιτ και καθε φορα που ξεκιναει φεστιβαλ τα γραφουν αναλυτικα. Αν θες απο νορμαλ hunts και investigations, κανε τα 15λεπτα αυτα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να στα δωσουν. Εδω υπαρχει ενας αναλυτικος οδηγος. Θα κατσω και εγω σε καποια φαση να το κανω 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Καλη τυχη, εμενα μου λειπουν 3. Στα event του καθε φεστιβαλ καποια δινουν 100%, υπαρχει οδηγος στο ρεδδιτ και καθε φορα που ξεκιναει φεστιβαλ τα γραφουν αναλυτικα. Αν θες απο νορμαλ hunts και investigations, κανε τα 15λεπτα αυτα εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να στα δωσουν. Εδω υπαρχει ενας αναλυτικος οδηγος. Θα κατσω και εγω σε καποια φαση να το κανω Να σε καλα ρε σι.Για εξηγησε μου ομως κατι..τα crowns ειναι εντελως random να φανταστω και δεν παιζει ρολο ποσες φορες σκοτωσες καποιο τερας? Για παραδειγμα εχω χρυση κορωνα και μικρη και μεγαλη στον teostra που εχω παει 3-4 φορες και σε αλλα τερατα που εχω παει παραπανω δεν εχω τιποτα.Απ οτι εχω δει εχω 5 χρυσες μεγαλες χωρις να εχω παιξει event πολυ μη σου πω σχεδον καθολου.Γενικα δε τα παρατηρουσα αυτα με τα τροπαια απλα επειδη εχω φτασει σε ενα σημειο που τα εχω ολα σχεδον λεω ας κανω και το πρωτο platinum ετσι για το γαμωτο. Και επισης κατι αλλο..πρεπει σε ολα τα τερατα να το κανω αυτο ακομα και στο zorah magdaros η στον behemoth? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από FromDusk_TillDawn
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Να σε καλα ρε σι.Για εξηγησε μου ομως κατι..τα crowns ειναι εντελως random να φανταστω και δεν παιζει ρολο ποσες φορες σκοτωσες καποιο τερας? Για παραδειγμα εχω χρυση κορωνα και μικρη και μεγαλη στον teostra που εχω παει 3-4 φορες και σε αλλα τερατα που εχω παει παραπανω δεν εχω τιποτα.Απ οτι εχω δει εχω 5 χρυσες μεγαλες χωρις να εχω παιξει event πολυ μη σου πω σχεδον καθολου.Γενικα δε τα παρατηρουσα αυτα με τα τροπαια απλα επειδη εχω φτασει σε ενα σημειο που τα εχω ολα σχεδον λεω ας κανω και το πρωτο platinum ετσι για το γαμωτο. Και επισης κατι αλλο..πρεπει σε ολα τα τερατα να το κανω αυτο ακομα και στο zorah magdaros η στον behemoth? Ναι ειναι εντελως Random δυστηχως. Ουτε εγω ασχοληθηκα αν και με τοσες ωρες τα εκανα χωρις να τα καταλαβω. Δεν κυνηγαω και chievos ιδιαιτερα παρα σε 2-3 games, εδω λεω να τα κανω οπως στο God Eater 3. Απλα θελει χρονο. Σε ολα τα non-dlc τερατα, ο zorah εχει νομιζω και στο δινει σε ενα event, ετσι το πηρα. Περιμενε το spring festival να τα μασεις ολα μαζι 1
Greygore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 minute ago, najinblue3 said: Σε ολα τα non-dlc τερατα, ο zorah εχει νομιζω και στο δινει σε ενα event, ετσι το πηρα. Περιμενε το spring festival να τα μασεις ολα μαζι Απο όσο ξέρω, τα requirements είναι μόνο για τα base (όπως λες non-DLC) και non-boss elder dragons - δεν περιλαμβάνεται δηλαδή Zorah Magdaros ή Xeno'jiiva (καθώς απο όσο ξέρω δεν έχουν size variation όπως τα υπόλοιπα - αν δεις και στο wiki δεν έχουν size range, το Zorah είναι πάντα 25764.59m ενώ το Xeno είναι 4509.10m). Όσο για το randomness, ισχύει αν και υπάρχουν διάφορες θεωρίες (ορισμένες τεκμηριωμένες, άλλες όχι) πως η πιθανότητα να πετύχεις crown sizes εξαρτάται και απο κάποιους παράγοντες όπως τον αριθμό των τεράτων στο εκάστοτε hunt, το rank του quest, τα rewards και οι περιορισμοί που έχει το hunt σε περίπτωση που είναι investigation, κάποια events έχουν όπως αναφέρουν πιο πάνω μεγαλύτερη πιθανότητα για crowns (ορισμένα 100%, όπως αυτό με το γιγάντιο Great Jagras που έδινε decoration drops, άλλα τα οποία απλά ψηλώνει αρκετά το % chance και κάνεις hunt 4-5 monsters ταυτόχρονα) - γενικά είναι περισσότερο τύχη και υπομονή να πετύχεις κάποια συγκεκριμένα events για τα crown trophies. Αν δεν κάνω λάθος, όλα τα "κανονικά" τέρατα πλην του Black Diablos έχουν κάποιο event με το οποίο μεγαλώνει η πιθανότητα να πάρεις crown. Απο εκεί και πέρα το μεγάλο farm παίζει στα 5 elder dragons (Vaal Hazaak, Teostra, Kirin, Kushala Daora, Nergigante) και στον Black Diablos.
najinblue3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 @Greygore Ειμαι σιγουρος οτι εχω ενα του Zorah, μπορει να ειναι το Arch Tempered του μιας κ ειναι ψιλο-καινουργιο event. 1
Greygore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Αν είναι απο AT, πάω πάσο Προς το παρόν το γύρισα στο PC version, εκεί νομίζω θα τον δούμε μετά τις 22/03 αν δεν κάνω λάθος. Σίγουρα όμως τα regular versions δεν δίνουν crown (και λογικά δεν είναι απαραίτητο για trophy με την ίδια λογική που δεν περιλαμβάνονται 'Jho/Behemoth/Lunastra στα required crowns). 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εκανα σημερα 3 ωρες συνεχεια το event Rock N' Roll Recess και μαζεψα 3 μικρες χρυσες και 3 μεγαλες για τα 3 τερατα.Ο κερατας ο dodogama μονο ασημενια δινει. Αν πηγαινω και σκοτωνω μονο αυτον παιζει να δωσει χρυση και μετα να παταω return quest η πρεπει να το κανω complete. Βασικα χρειαζονται μονο χρυσες η και με μεγαλες ασημενιες γινεται να παρεις το trophie? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2019 από FromDusk_TillDawn
najinblue3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Αυριο new event, Fat Jaggy αυτη τη βδομαδα, Lavasioth την επομενη
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Monster Hunter World: Iceborne release date for PS4 and Xbox One confirmed for September 6, 2019. PC version coming this Winter. ❄️ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από najinblue3
StormGr Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Monster Hunter World: Iceborne release date for PS4 and Xbox One confirmed for September 6, 2019. PC version coming this Winter. ❄️ Τέλεια, σήμερα το αγόρασα. Οπότε θα έχω χρόνο να το συνηθίσω μέχρι τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα