RedAlert539 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, najinblue3 είπε GG Γνωριζουμε ποσο καιρο θα κρατησει και αν χρειαζεσαι καποιο HR και ανω για να συμμετεχεις;
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, RedAlert539 είπε Γνωριζουμε ποσο καιρο θα κρατησει και αν χρειαζεσαι καποιο HR και ανω για να συμμετεχεις; Ηr16+ 2 εβδομαδες νομιζω, γενικα ολα τα events επανερχονται μετα απο καιρο οποτε δε χανεις κατι αν δεν το κανεις τη 1η φορα. Το παιχνιδι παντως μπηκα το πρωι μετα απο 1 μηνα και σφιζει απο κοσμο 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι λογικο να κανω damage με τα dual 3-5?Τωρα αρχισα ειμαι στα πρωτα τερατα. Μου αρεσει το παιχνιδι αλλα ειμαι στα χαμενα πολλες πληροφοριες παρα πολλες. Αν μου ελεγε καποιος 2-3 πραγματα χοντρικα για αρχη θα του ημουν ευγνωμων. π.χ Καλυτερο οπλο για αρχη,να ακολουθησω μονο στορι για αρχη η να παιζω μπαλα και στα αλλά quest? Γενικα θελω ενα χαρακτηρα σχετικα γρηγορο με ενα αξιοπρεπες damage και αντοχη,δε θελω να ειναι πολυ αργος αλλα ουτε και υπερβολικα γρηγορος γιατι συνηθως ταχυτητα με damage δε πανε μαζι. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από FromDusk_TillDawn
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 20 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Ειναι λογικο να κανω damage με τα dual 3-5?Τωρα αρχισα ειμαι στα πρωτα τερατα. Μου αρεσει το παιχνιδι αλλα ειμαι στα χαμενα πολλες πληροφοριες παρα πολλες. Αν μου ελεγε καποιος 2-3 πραγματα χοντρικα για αρχη θα του ημουν ευγνωμων. π.χ Καλυτερο οπλο για αρχη,να ακολουθησω μονο στορι για αρχη η να παιζω μπαλα και στα αλλά quest? Γενικα θελω ενα χαρακτηρα σχετικα γρηγορο με ενα αξιοπρεπες damage και αντοχη,δε θελω να ειναι πολυ αργος αλλα ουτε και υπερβολικα γρηγορος γιατι συνηθως ταχυτητα με damage δε πανε μαζι. Αν δεν βαρας weak point λογικο μου ακουγεται. Ανοιξε το journal και τσεκαρε για καθε monster τα weak points. Τι θελεις να μαθεις συγκεκριμενα? Ετσι κουτουρου δε μπορω να σε απαντησω. Καλυτερο οπλο δεν υπαρχει, ειναι τι στυλ σου αρεσει. Εγω ξεκινησα με gunlance, που ηταν το main μου για 300ωρες και τωρα ροκαρω heavy bowgun και εκλεισα αλλες τοσες. Σου αρεσει ranged, melee ? Γενικα ολα τα οπλα ειναι fun to play, που ειναι το πιο σημαντικο. Το longsword ειναι αρκετα καλο αν ασχολεισαι 1η φορα με τη σειρα. Και τα dual blades ειναι αρκετα καλα, αλλα πρεπει να μαθεις το combo demon/arch demon. Κανε ολα τα main story quests, και ολα τα deliveries για αρχη, για να ξεκλειδωσεις materials. Θα σου προτεινα να βγαλεις ολα τα monsters solo για αρχη, μεχρι να μαθεις το combat και τις κινησεις των monster. Αν θες να μαθεις κατι συγκεκριμενο ρωτα με 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 Εχω πανω μου 20 πραγματα και απο αυτα χρησιμοποιω μονο potion τι ειναι απαραιτητο περισσοτερο για να μη τα κουβαλαω ολα. 2 Υπαρχει καπου να διαβασω σχετικα με τις αναβαθμισεις τον οπλων και τον αρμορ η οτι ανοιγει το βαζουμε?Οσο και να εψαξα δεν βρηκα μεσα στο παιχνιδι εξηγηση πανω στις αναβαθμισεις. Αυτα τα 2 για αρχη και βλεπουμε
najinblue3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε 1 Εχω πανω μου 20 πραγματα και απο αυτα χρησιμοποιω μονο potion τι ειναι απαραιτητο περισσοτερο για να μη τα κουβαλαω ολα. 2 Υπαρχει καπου να διαβασω σχετικα με τις αναβαθμισεις τον οπλων και τον αρμορ η οτι ανοιγει το βαζουμε?Οσο και να εψαξα δεν βρηκα μεσα στο παιχνιδι εξηγηση πανω στις αναβαθμισεις. Αυτα τα 2 για αρχη και βλεπουμε Τα παντα xD τωρα σοβαρα τα παντα, ολα τα αντικειμενα ειναι χρησιμα, pods για τα flying monsters, mega barrel bombs για οταν κοιταμαι να το ξυπνας με το max Dps, nutrients, shock traps. Επειδη ειναι παρα πολλα και σου παραθετω ενα απο τα καλυτερο βιντεο που εξηγει τα πιο χρησιμα, και εγω απο εδω τα ειχα μαθει νομιζω γενικα οι αναβαθμισεις ειναι straight forward, αναλογα και το οπλο. Αφου εισαι με dual blades -> O τυπος εχει ενα γενικο guide για καθε οπλο που σε ενδιαφερει, οπως και armor για καθε οπλο. Σορρυ που σε ποσταρω βιντεος, αλλα να στα γραψω ολα αυτα θελω μιση ωρα xD 2
RedAlert539 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτες εντυπώσεις κι από μένα που το ξεκίνησα πριν μία εβδομάδα περίπου και θα μιλήσω σαν κάποιος που δεν έχει ξαναπαίξει ΜΗ στην ζωή του. Το παιχνιδάκι σε γενικές γραμμές μαμάει. Αν και έχει αρκετό learning curve μόλις ξεπεράσεις αυτό το στάδιο γίνεται αρκετά εθιστικό και σε καθηλώνει. Σε καμία περίπτωση δεν έχω μάθει ΄΄γενικώς΄΄ πως πάιζεται καθώς ακόμα είμαι σε φάση που ανακαλύπτω που χρησιμέυουν όλα αυτά που μαζέυω και πως να τα συνδυάζω φτιάχνοντας δίαφορα buffs, coatings, ammo κτλ. Έχει αρκετό farming, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμενα έχοντας ψιλο-ενημερωθεί για το τι περι τίνος πρόκειται. Το θετικό είναι ότι οι μάχες με τα τέρατα είναι ευχάριστες με αρκετή δυσκολία και τεχνική έτσι ώστε να σε κρατάνε στην τσίτα αλλά χωρίς να σου σπάνε και τα νέυρα. Τουλάχιστον στα επίπεδα που βρίσκομαι τώρα(HR 9) χωρίς να ξέρω τι γίνεται πιο μετά. Και όσο μαθαίνω πως να χρησιμοποιώ και νέα items που βοηθούν στο κυνήγι γίνονται όλο και πιο ενδιαφέρουσες. Και απ'οτι βλέπω, όρεξη και χρόνο να έχεις για κυνήγι τεράτων και έχει άπειρες πανοπλίες και όπλα να κραφτάρεις, κάτι που μου αρέσει. Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά, ειδικά για τα 30 ευρώ που έδωσα(50% έκπτωση) αλλά νομίζω ότι αξίζει και την φουλ τιμή του. Αυτά προς το παρόν. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539 1
najinblue3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Eπεστρεψα και εγω να κανω temp Lavasioth, ριχνει 20+ gems per run. Μετα απο 7 hunts ουτε ενα worthy 😣 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατεληξα σε lance και σε sword and shield μεχρι στιγμης,το τοξο αν και γρηγορο δε μου γεμισε το ματι και τα αλλα 2 δυνατα οπλα αλλα κατι παιζει με το reload κατι κανω λαθος και δε μπορω να κανω reload με αποτελεσμα πανω στη προσπαθεια μου να ξαναγεμισω να μου τη πεφτει το τερας. Kαλο παιχνιδακι παντως,θα ηθελα λιγο πιο γρηγορο να ηταν γιατι ειναι ενα πραγμα "βαστα τουρκο να γεμισω" αλλα οκ.Επισης θα μπορουσα να βαλουν και ενα lock πανω στο τερας που βαραμε. Γενικα μου αρεσει η σολο κατασταση σε πολλα παιχνιδια ειδικα souls αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει με παρεα δε ξερω γιατι.Οποιος θελει να κανουμε κανα παρτακι να μου στειλει εδω pm. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από FromDusk_TillDawn
najinblue3 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Κατεληξα σε lance και σε sword and shield μεχρι στιγμης,το τοξο αν και γρηγορο δε μου γεμισε το ματι και τα αλλα 2 δυνατα οπλα αλλα κατι παιζει με το reload κατι κανω λαθος και δε μπορω να κανω reload με αποτελεσμα πανω στη προσπαθεια μου να ξαναγεμισω να μου τη πεφτει το τερας. Kαλο παιχνιδακι παντως,θα ηθελα λιγο πιο γρηγορο να ηταν γιατι ειναι ενα πραγμα "βαστα τουρκο να γεμισω" αλλα οκ.Επισης θα μπορουσα να βαλουν και ενα lock πανω στο τερας που βαραμε. Γενικα μου αρεσει η σολο κατασταση σε πολλα παιχνιδια ειδικα souls αλλα το συγκεκριμενο μου αρεσει με παρεα δε ξερω γιατι.Οποιος θελει να κανουμε κανα παρτακι να μου στειλει εδω pm. Με παρεα ειναι απολαυση, δεν εχεις δει τπτ ακομη. Γρηγορο ειναι, πρεπει να μαθεις ομως πως να παιζεις γρηγορα, και ολα τα οπλα δεν κανουν γι αυτο. Το lance ηταν το main μου, το πιο op weap imho, κατεβαζει τα παντα για πλακα, απλα πρεπει να μαθεις λιγο positioning/evade. Κανε αντ στο psn 1
RedAlert539 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε "βαστα τουρκο να γεμισω" Περίμενε να πάιξεις και με heavy bowgun 😅 Πάντως έχει να κάνεις lock στα τέρατα, με το R3. Αν και δεν μου φάνηκε και πολύ αξιόπιστο και η κάμερα πάει λίγο βάρκα γιαλό οπότε και σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από RedAlert539
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω παρατηρησει ενα bugaki στα graves των armor.Ενω ολα τα κομματια άλλαζουν κανονικα οι μποτες παραμενουν οι ιδιες και ας εχω κανει equip φυσικα. Δε ξερω αν κανω κατι λαθος αλλα ποσο λαθος να κανω σε ενα απλο equip To βιντεακι το εβαλα πριν λιγο Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από FromDusk_TillDawn
ilos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, najinblue3 είπε Ok. i learned nothing.😍 Πάντως για τα όπλα που ρωτάτε πολλοί, όλα τα όπλα έχουν viable builds (έχω παίξει τα πάντα σε AT/behemoth εκτός από hunting horn και bow εώς τώρα). Εντάξει κάποια έχουν "ειδικές αποστολές" ή μπορεί να έχουν λίγο παραπάνω dps από όσο θα έπρεπε και να δείχνουν OP σε έμπειρα χέρια (diablo/taroth khjar ice CB, HBG glouton με spreads ή devourer με xeno set και cluster 3 spam, πολλά elementless όπλα όπως το wyvern ignition ή τα divine/taroth fire LS) αλλά αυτά ίσως διορθωθούν με τα νέα όπλα στο iceborne. Μια αλλαγή που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει είναι να buffαριστεί 5x το element/ailment στα αργά όπλα όπως το GS γιατί αυτή τη στιγμή είναι άχρηστα σε σχέση πχ με το wyvern ignition. Οι περισσότεροι που παίζουν elements/ailments πλέον είναι με DBs ή κάποιο bow/rapid fire LBG και πολύ πιο σπάνια IG, SnS και LS. Επίσης τα poison builds είναι για 1-2 τέρατα και το pink rathian armor set buff είναι της πλάκας σε σχέση με αυτά που θυσιάζεις φορώντας αυτό το σάπιο armor. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από ilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα