panther_512 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δεν είναι RPG το Monster Hunter World. Καμία σχέση με τα άλλα παιχνίδια που ανέφερες. Το παιχνίδι είναι όνομα και πράγμα : Κυνήγι τεράτων. 2 ώρες πριν, KRIKON είπε Παιδες σκεφτομαι να παρω το Monster Hunter για το ΟΝΕ γενικα ειχα χρονια να ασχοληθω με Rpg απο εποχες neverwinter nights dungeon Siege κλπ σε pc .Tωρα ξανα αρχισα δειλα δειλα σε κονσολα επαιξα το καταπληκτικο Tales of Vesperia και λεω να παω σε κατι πιο συγχρονο οπως το Ηunter θα τα βγαλω περα ή ειναι δυσκολο για beginner?Aλλιως να παω στο FFXV που ειναι πιο arcade απο οτι ακουγεται?
ilos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, KRIKON είπε Παιδες σκεφτομαι να παρω το Monster Hunter για το ΟΝΕ γενικα ειχα χρονια να ασχοληθω με Rpg απο εποχες neverwinter nights dungeon Siege κλπ σε pc .Tωρα ξανα αρχισα δειλα δειλα σε κονσολα επαιξα το καταπληκτικο Tales of Vesperia και λεω να παω σε κατι πιο συγχρονο οπως το Ηunter θα τα βγαλω περα ή ειναι δυσκολο για beginner?Aλλιως να παω στο FFXV που ειναι πιο arcade απο οτι ακουγεται? Όπως σου γράφει και ο Πάνθηρας δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε είδος, το παιχνίδι είναι one of a kind. Τα μόνα παρόμοια με τo world είναι τα προηγούμενα MH για τα Nintendo αν και αυτά ήταν πολύ πιο hardcore σαν φάση. Φαντάσου το σαν ένα πολύ πιο chillout dark souls χωρίς character progression (δεν είναι rpg) και με μόνο στόχο την αναβάθμιση συνεχώς του εξοπλισμού του χαρακτήρα σου σκοτώνοντας όλο και δυνατότερα τέρατα. Αν σιχαίνεσαι λοιπόν το grinding μακριά, γιατί το παιχνίδι είναι χειρότερο και από Diablo. Κάποια events όπως το Kulve Taroth τώρα δανείζονται και κάποια στοιχεία από MMO (υπάρχει ομαδικό progress στο lobby σε pursuit level και reward level). Αυτό που δίνει ΑΠΕΙΡΟ replayability είναι η εξοικοίωση με τα διαφορετικά όπλα. Το καθένα έχει εντελώς διαφορετικό gameplay και mechanics σε σημείο να νομίζεις ότι παίζεις διαφορετικό game! Τα πρώτα 50 Hunter Rank levels πχ μπορεί να έχεις προλάβει να εξοικειωθείς μόνο με κάνα 2 από αυτά. Άλλα όπλα είναι πανεύκολα για αρχάριους (γκουχ γκουχ long sword), άλλα χρειάζονται τρομερή εμπειρία για να τα κάνεις master όπως πχ το charged blade ή και το great sword αν παίζεις solo και δε περιμένεις από κάποιο CC συμπαίκτη να στο φέρει στο πιάτο. Πχ εγώ ξεκίνησα με hammer/insect glaive και στην πορεία τώρα παίζω αρκετά πραγματάκια ακόμα και σε tempered elders (long sword, great sword, light bowgun κλπ).
Alastor192 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα 19,50€ το Steelbook Edition του Monster Hunter World για X1 στο mediamarkt https://www.mediamarkt.gr/el/product/_monster-hunter-world-stellbook-edition-xbox-one-1204580.html Οπως και στα 22,90€ το Standard Edition για PS4 https://www.mediamarkt.gr/el/product/_monster-hunter-world-playstation-4-1203969.html Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Alastor192 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To best RPG 2018 και για μενα GOTY μολις ανακοινωσε το μελλον του παιχνιδιου AT KT, Witcher 3 event με τους ιδιους voice-actors, new fest, AT Nergigante, free updates Iceborne Autumn 2019 expansion DLC, new quests, mons, equipment, new storyline, G-RANK BABYYYYY !!! free trial για το παιχνιδι up to rank 3, με διαθεσιμο το online Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2018 από najinblue3
Fotis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Eχουμε μεγαλο εxpansion kai τον ερχομο του Geralt ! 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Πατωσανε οι πωλήσεις και πετάνε κάνα DLC ε ; Πόσο θα τον πληρώσουμε τον Geralt και κάνα καινούργιο χάρτη .... Ε ρε capcom 1
ilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πατωσανε οι πωλήσεις και πετάνε κάνα DLC ε ; Πόσο θα τον πληρώσουμε τον Geralt και κάνα καινούργιο χάρτη .... Ε ρε capcom Τρολάρεις τώρα έτσι? Γιατί δεν γίνεται να τα γράφεις αυτά στα σοβαρα για το MHW.🤩 https://www.pcgamesn.com/monster-hunter-world/monster-hunter-world-best-selling-capcom-game-player-count Όσο για τον Geralt seasonal event/special assignment θα είναι και όπως πάντα free of charge όπως και τα υπόλοιπα μέχρι στιγμής. Το μόνο που θα πληρώσεις extra είναι το expansion που ανακοινώθηκε και τα διάφορα MTs που είναι μόνο cosmetics και κανείς δε δίνει δεκάρα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2018 από ilos
najinblue3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πατωσανε οι πωλήσεις και πετάνε κάνα DLC ε ; Πόσο θα τον πληρώσουμε τον Geralt και κάνα καινούργιο χάρτη .... Ε ρε capcom Ναι πατωσε, πως το καταλαβες? Το μοναδικο παιχνιδι με συνεχομενα free dlc, και ΓΕΜΑΤΟ κοσμο, τουλαχιστον στο ps4.
firepc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Πατωσανε οι πωλήσεις και πετάνε κάνα DLC ε ; Πόσο θα τον πληρώσουμε τον Geralt και κάνα καινούργιο χάρτη .... Ε ρε capcom What? To game κοντευει τις 14Μ πωλησεις και ειναι το δευτερο πιο επιτυχημενο game της capcom ever
gatakos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Παιδες εγω το ξεκινησα τωρα το παιχνιδι σε xbox. Πρεπει απαραίτητα να βρω παρεα για να παιζω? Πρεπει κατι να προσεξω απο την αρχη? Κανενα tip γενικοτερα?
najinblue3 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, gatakos είπε Παιδες εγω το ξεκινησα τωρα το παιχνιδι σε xbox. Πρεπει απαραίτητα να βρω παρεα για να παιζω? Πρεπει κατι να προσεξω απο την αρχη? Κανενα tip γενικοτερα? Χμμμ, καλη διασκεδαση και καλο λιωσιμο. Δε χρειαζεσαι παρεα για να κανεις το questline, που θα σου παρει 50 ωρες περιπου. Μετα ομως ξεκλειδωνεις δυσκολοτερα hunts και με παρεα εχει φαση, αν και γινεται δυσκολοτερο. Υπαρχει επισης και ενα siege hunt, 16 ατομων που δινει σχεδον το καλυτερο gear. Να προσεξεις κατι, οχι ιδιαιτερα, μαζευε τα παντα απο resources, τα παντα ομως. Μαθε πως να κανεις capture τα mons αντι να τα σκοτωνεις γτ δινουν καλυτερα rewards με το capture. Υπαρχει ενα side quest που σου εξηγει τι και πως. Και κανε τα οptional quests οταν αυτα εμφανιζονται. Δινουν τα καλυτερα rewards. Δοκιμασε ολα τα οπλα και ξεκινα με οποιο σου αρεσει περισσοτερο. 3 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους.Σκεφτομαι να ξεκινησω το MHW αλλα ματαια προσπαθω να πεισω τους δικους μου να παρατησουν το Black ops. Η ερωτηση μου ειναι,μπορω να ξεκινησω απο αρχη με καποιο παρτι με αλλους παιχτες η πρεπει να ειμαι μονος μου αναγκαστηκα στα πρωτα σταδια; Υπαρχει καποιο συστημα που να σου βρισκει το παιχνιδι συμπαικτες αγνωστους σε αρχικα quest που να εχετε την ιδια αποστολη οπως π.χ στο destiny η αυτο γινεται μονο σε συννενοηση με δικους σου φιλους μονο; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από FromDusk_TillDawn
Fotis13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Nαι γινεται matchmaking και μπορεις να παιξεις και μονος σου προχωρα αφοβα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και εθιστικο . 4 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Καλημερα σε ολους.Σκεφτομαι να ξεκινησω το MHW αλλα ματαια προσπαθω να πεισω τους δικους μου να παρατησουν το Black ops. Η ερωτηση μου ειναι,μπορω να ξεκινησω απο αρχη με καποιο παρτι με αλλους παιχτες η πρεπει να ειμαι μονος μου αναγκαστηκα στα πρωτα σταδια; Υπαρχει καποιο συστημα που να σου βρισκει το παιχνιδι συμπαικτες αγνωστους σε αρχικα quest που να εχετε την ιδια αποστολη οπως π.χ στο destiny η αυτο γινεται μονο σε συννενοηση με δικους σου φιλους μονο; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα