Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To update ειναι live για οποιον ενδιαφερεται, οποιος θα παιξει να στειλει friend req να το γλεντησουμε παρεα

για να ανοιξει το  siege, copy paste απο reddit

1 - go explore at ancient Forrest. (There's a gold pile in area 1. Collect it)

2 - return to base and talk to admiral 

3 - go gathering up. You're ready to go.

Υπ οψιν το quest ειναι για 16 ατομα, δε ξερω τι φαση, μαλλον με 4 διαφορετικα instances

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Πολυ ξηρασια, καλα ολοι παιζετε god of war? Anyway, πλεον 49 και Kirin, αφου επαιξα με παρα πολλα weaps αποφασισα το gunlance ειναι οτι πιο fun, πραγματικα δεν υπαρχει, με Artilery 3 ειναι μουρλια. Το damage ειναι σε τρελα επιπεδα αν και παιζω με offensive build παρα def. Nergi και τα υπολοιπα elders βγαινουν σε 3 4 λεπτα. Πεφτει κ αλλο ο χρονος αλλα δεν εχω τα decorations <_<

Oποιος ξαναρχισει να μου στειλει για καμια arena :P

Δημοσ.

Ναι εγω i'm done ,οριστικα .

220 ωρες ειναι υπεραρκετες ,οτι ηταν να δωσει το game μου το εδωσε .Πολυ καλος τιτλος αξιζε τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο ευρω .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ναι εγω i'm done ,οριστικα .

220 ωρες ειναι υπεραρκετες ,οτι ηταν να δωσει το game μου το εδωσε .Πολυ καλος τιτλος αξιζε τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο ευρω .

Εγω στις 110 ειμαι ακομα, Φωτη δωσε το psn id να κανω add, ειμαι πλοκ :P 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκε το dmc event, οποιος θελει να φαρμαρει τον Dante 

εχει πολυ μεγαλο chance για crowns, οποιος μαζευε για achievs ειναι ευκαιρια, σε 2 hunts με πεταξε 3 για rathalos, odogaron, anjanath

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/4/2018 στις 2:34 ΜΜ, najinblue3 είπε

Πολυ ξηρασια, καλα ολοι παιζετε god of war? Anyway, πλεον 49 και Kirin, αφου επαιξα με παρα πολλα weaps αποφασισα το gunlance ειναι οτι πιο fun, πραγματικα δεν υπαρχει, με Artilery 3 ειναι μουρλια. Το damage ειναι σε τρελα επιπεδα αν και παιζω με offensive build παρα def. Nergi και τα υπολοιπα elders βγαινουν σε 3 4 λεπτα. Πεφτει κ αλλο ο χρονος αλλα δεν εχω τα decorations <_<

Oποιος ξαναρχισει να μου στειλει για καμια arena :P

Σκέφτομαι να το πάρω, τι παίζει με την διαφορά του lvl και εξοπλισμού; Θα μπορούμε να παίξουμε παρέα;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, vfragos είπε

Σκέφτομαι να το πάρω, τι παίζει με την διαφορά του lvl και εξοπλισμού; Θα μπορούμε να παίξουμε παρέα;

αν σου αρεσει το ειδος, προχωρα με κλειστα ματια, οπως εχω ξαναγραψει ειναι τρομερη εμπειρια, και για παρα πολλες ωρες

εννοειται, απλα δεν θα μπορεις αρχικα να κανεις τα high rank quests. Καποια επισης πρεπει να τα δεις μεχρι ενα συγκεκριμενο cutscene και μετα μπορεις κανονικα να παιξεις με φιλους η αγνωστους

Ο εξοπλισμος δεν εχει καμια τρελη διαφορα, μολις μπεις high rank µπορεις να κραφταρεις τα ιδια που εχω και εγω, το θεμα ειναι τα decorations που ειναι πολυ rng και αυτα κανουν τη διαφορα στον εξοπλισμο, και αυτα θα φαρμαρεις κυριως

Οτι αλλη πληροφορια θες, στειλε !

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σημερα τελειωσα το campaign μετα απο τόσο καιρό, το έπιασα με hammer και μου καλάρεσε. το μόνο ουσιαστικό ζόρι που έφαγα ήταν ο diablos, μανίκι. τώρα λογικά αρχίζει το endgame ε. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fernandes είπε

Σημερα τελειωσα το campaign μετα απο τόσο καιρό, το έπιασα με hammer και μου καλάρεσε. το μόνο ουσιαστικό ζόρι που έφαγα ήταν ο diablos, μανίκι. τώρα λογικά αρχίζει το endgame ε. 

αν εννοεις το decoration hunting yep :P

Δημοσ.

Μετα απο ενα 4ωρο farming στο Deviljho, ειπα να δοκιμασω το gunlance του

πραγματικα απαισια overpowered, τρομερο damage αλλα δυστηχως δε μπορεις να παιξεις με shelling, και αν παιξεις χανεις σε dps

οποιος παιζει ακομα προτεινω να το δοκιμασει, νομιζω μου αρεσει περισσοτερο απο το royal burst που εκλεισα 50 ωρες μαζι του, αλλα ειναι και εντελως διαφορετικο playstyle

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανακοινωθηκε οτι σκαει μυτη ο Behemoth απο ff14 ! και ο Rathalos παει στο ff14 lmaooo ❤️

Επεξ/σία από najinblue3
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες σκεφτομαι να παρω το Monster Hunter για το ΟΝΕ γενικα ειχα χρονια να ασχοληθω με Rpg απο εποχες neverwinter nights dungeon Siege κλπ σε pc .Tωρα ξανα αρχισα δειλα δειλα σε κονσολα επαιξα το καταπληκτικο Tales of Vesperia και λεω να παω σε κατι πιο συγχρονο οπως το Ηunter θα τα βγαλω περα ή ειναι δυσκολο για beginner?Aλλιως να παω στο FFXV που ειναι πιο arcade απο οτι ακουγεται?

Επεξ/σία από KRIKON

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...