panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά το πρόβλημα δεν είναι το RNG, αλλά το ποσοστό % που έχει το αντικείμενο που θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος αυτό που θές είναι στο 2%-3% ? 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ενα tenderizer jewel θελω για το deviljho GS build και δεν πεφτει με τίποτα, ούτε απο ritual, δεν εχω πρόβλημα με το grind αλλα το rng του παιχνιδιου ειναι για κλάματα οποτε στην ουσια γινεται χωρις νόημα, αρχιζω να βαριέμαι και δεν θελω να κανω τα κολπακια με τα saves.. Εχω ριξει καμιά 50αρια Vaal Hazak/Nergi και τιποτα ολο τις ιδιες χαζομάρες vitality και earplugs jewels.. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από panther_512
ADHD Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δεν ξερω ποσο % drop rate εχει αλλα οτι build ψαχνω τωρα εχει tenderizer x2-x3.. legit.
panther_512 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Θυμάμαι που στο MHU 4 στο 3DS έβαλα στόχο να φτιάξω την Gore Magala πανοπλία και το αντίστοιχο charge blade. Μία μάχη που τις πρώτες φορές ήταν ο ορισμός του έπους όταν με νύχια και με δόντια πάλευα να μήν πεθάνω, και κάπου από την 50ή φορά και μετά νικούσα το τέρας σε autopilot mode. 2
najinblue3 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει lbg αλλα μου εβγαλε τη παναγια, πραγματικα αγανακτησα Το γυρισα σε db με συνοπτικες διαδικασιες και το παιχνιδι εγινε 1000% πιο ευχαριστο, περα που σαν combat ειναι και πολυ πιο καλο, και οι χρονοι εχουν πεσει δραματικα per hunt, ισως ξεκινησα σαν εντελως αμπαλος με το lbg κατι που ισχυει xD Εχω επικεντρωθει κυριως σε αυτα τα 2 weaps, τα dual blades με +thunder atk πραγματικα κουβαλανε μεχρι τελος, απιστευτο dps, σχεδον ολα ειναι weak και με exploit βλεπω τρελα νουμερα Ειμαι κοντα στο karma lbg που νομιζω ειναι το καλυτερο atm, και για db μαλλον θα παω για fire-ice Το παιχνιδι ειναι πραγματικη αρρωστια, εχω ηδη αρκετες ωρες και δε βλεπω να παιζω κατι αλλο
Fotis13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μπω να κανω το event που δινει το Wyvern ignition και θα ξαναβγω! Επειδη μου αρεσαν τα effect που κανει και δειχνει με το upgrade του καλο . Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Fotis13
najinblue3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Εχω σταματησει το progress και απλα φαρμαρω parts και δοκιμαζω οπλα, εχω παθει πλακα με το gunlance, περα απο το mobility ξαπλωνει τα παντα αν μαθεις το quick-step Εχει δοκιμασει κανεις? Εκανα το royal burst, και το combo ειναι απλα απολαυση
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Εγω μονο gs/ls παιζω, βασικα 99.9% gs απλα εκανα craft και το divine slasher για να εχω και ενα αλλο build Θα μπω να παρω το mega man armor αλλα γενικα οπως ειπα και πριν εφτασα στο σημειο που μου περιεγραφαν αρκετοι, ατελειωτο grinding χωρις να παρεις τιποτα απο αυτα που θέλεις η έστω κάτι χρήσιμο. Πλεον να μπω να κανω μερικα hunts και αν πεσει τιποτα επεσε δεν ασχολούμαι αλλο για minmax build τα βολευω οπως μπορω με αυτα που εχω και τελος.
Fotis13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Και εγω μονο gs επαιξα δεν ασχοληθηκα με αλλο οπλο αν και μερικα μου κινησαν το ενδιαφερον .Εφτιαξα το Wyvern ignition Κατα τα αλλα το εχω παρατησει δεν μου δινει επαρκη κινητρα να το συνεχιζω εστω σε για λιγες ωρες καθε εβδομαδα . Eχω και τιτλους που περιμενουν να παιξω εχω και και το God of war μολις βγει ,δεν ξερω αν θα ξανασχοληθω με το game ,ισως σε καποιο μεγαλο update.
ADHD Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Και εμενα καπως ετσι με βλεπω, btw το wyvern με elementless build ειναι BiS και μολις ειχα κανει affinity augment το deviljho.. 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εσεις οι παλεουρες, απο το event μιας και τελειωνει εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κανω? Τελειωσα megaman, aloy bow + armor, palico watcher, ειναι κατι αλλο must ? Για πειτε για πειτε
ileos10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εσεις οι παλεουρες, απο το event μιας και τελειωνει εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κανω? Τελειωσα megaman, aloy bow + armor, palico watcher, ειναι κατι αλλο must ? Για πειτε για πειτε Να παιξεις κατι αλλο?? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από ileos10 1
Fotis13 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ileos10 είπε Να παιξεις κατι αλλο?? axxaxa αστον ρε ,αφου το ξεκινησε πιο μετα απο εμας το ζει ακομα ,ειναι λογικο . 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εντομεταξυ εσεις εχετε 200 ωρες + και εγω με τις 70 να παιξω κατι αλλο Ισα ισα εχω χρονο μονο για ενα παιχνιδι και δεν υπαρχει κατι στον οριζοντα να με απασχολει. God of war μπορει αλλα πολυ αργοτερα, δεν εχω δει τιποτα ακομα απο το mhw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα