Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το πρόβλημα δεν είναι το RNG, αλλά το ποσοστό % που έχει το αντικείμενο που θέλεις. Αν δεν κάνω λάθος αυτό που θές είναι στο 2%-3% ?

1 ώρα πριν, ADHD είπε

Ενα tenderizer jewel θελω για το deviljho GS build και δεν πεφτει με τίποτα, ούτε απο ritual, δεν εχω πρόβλημα με το grind αλλα το rng του παιχνιδιου ειναι για κλάματα οποτε στην ουσια γινεται χωρις νόημα, αρχιζω να βαριέμαι και δεν θελω να κανω τα κολπακια με τα saves.. Εχω ριξει καμιά 50αρια Vaal Hazak/Nergi και τιποτα ολο τις ιδιες χαζομάρες vitality και earplugs jewels..

Επεξ/σία από panther_512
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θυμάμαι που στο MHU 4 στο 3DS έβαλα στόχο να φτιάξω την Gore Magala πανοπλία και το αντίστοιχο charge blade.

Μία μάχη που τις πρώτες φορές ήταν ο ορισμός του έπους όταν με νύχια και με δόντια πάλευα να μήν πεθάνω, και κάπου από την 50ή φορά και μετά νικούσα το τέρας σε autopilot mode.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει lbg αλλα μου εβγαλε τη παναγια, πραγματικα αγανακτησα  

Το γυρισα σε db με συνοπτικες διαδικασιες και το παιχνιδι εγινε 1000% πιο ευχαριστο, περα που σαν combat ειναι και πολυ πιο καλο, και οι χρονοι εχουν πεσει δραματικα per hunt, ισως ξεκινησα σαν εντελως αμπαλος με το lbg κατι που ισχυει xD

Εχω επικεντρωθει κυριως σε αυτα τα 2 weaps, τα dual blades με +thunder atk πραγματικα κουβαλανε μεχρι τελος, απιστευτο dps, σχεδον ολα ειναι weak και με exploit βλεπω τρελα νουμερα :D

Ειμαι κοντα στο karma lbg που νομιζω ειναι το καλυτερο atm, και για db μαλλον θα παω για fire-ice

Το παιχνιδι ειναι πραγματικη αρρωστια, εχω ηδη αρκετες ωρες και δε βλεπω να παιζω κατι αλλο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπω να κανω το event που δινει το Wyvern ignition και θα ξαναβγω! Επειδη μου αρεσαν τα effect  που κανει και δειχνει με το upgrade  του καλο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Εχω σταματησει το progress και απλα φαρμαρω parts και δοκιμαζω οπλα, εχω παθει πλακα με το gunlance, περα απο το mobility ξαπλωνει τα παντα αν μαθεις το quick-step

Εχει δοκιμασει κανεις? Εκανα το royal burst, και το combo ειναι απλα απολαυση

Δημοσ.

Εγω μονο gs/ls παιζω, βασικα 99.9% gs απλα εκανα craft και το divine slasher για να εχω και ενα αλλο build :P Θα μπω να παρω το mega man armor αλλα γενικα οπως ειπα και πριν εφτασα στο σημειο που μου περιεγραφαν αρκετοι, ατελειωτο grinding χωρις να παρεις τιποτα απο αυτα που θέλεις η έστω κάτι χρήσιμο. Πλεον να μπω να κανω μερικα hunts και αν πεσει τιποτα επεσε δεν ασχολούμαι αλλο για minmax build τα βολευω οπως μπορω με αυτα που εχω και τελος.

Δημοσ.

Και εγω μονο gs  επαιξα δεν ασχοληθηκα με αλλο οπλο αν και μερικα μου κινησαν το ενδιαφερον .Εφτιαξα το Wyvern  ignition Κατα τα αλλα  το εχω παρατησει  δεν μου δινει επαρκη κινητρα να το συνεχιζω εστω σε για λιγες ωρες καθε εβδομαδα .

Eχω και  τιτλους που περιμενουν να παιξω εχω και  και το God of war   μολις βγει ,δεν ξερω αν θα ξανασχοληθω με το game ,ισως σε καποιο μεγαλο update.

Δημοσ.

Και εμενα καπως ετσι με βλεπω, btw το wyvern με elementless build ειναι BiS και μολις ειχα κανει affinity augment το deviljho.. :angry:

• Like 1
Δημοσ.

Εσεις οι παλεουρες, απο το event μιας και τελειωνει εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κανω? Τελειωσα megaman, aloy bow + armor, palico watcher, ειναι κατι αλλο must ? Για πειτε για πειτε ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Εσεις οι παλεουρες, απο το event μιας και τελειωνει εχετε να προτεινετε κατι αλλο να κανω? Τελειωσα megaman, aloy bow + armor, palico watcher, ειναι κατι αλλο must ? Για πειτε για πειτε ^_^

Να παιξεις κατι αλλο??

Επεξ/σία από ileos10
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ileos10 είπε

Να παιξεις κατι αλλο??

axxaxa  αστον ρε  ,αφου το ξεκινησε πιο μετα απο  εμας το ζει ακομα ,ειναι λογικο .

• Like 1
Δημοσ.

Εντομεταξυ εσεις εχετε 200 ωρες + και εγω με τις 70 να παιξω κατι αλλο :P Ισα ισα εχω χρονο μονο για ενα παιχνιδι και δεν υπαρχει κατι στον οριζοντα να με απασχολει. God of war μπορει αλλα πολυ αργοτερα, δεν εχω δει τιποτα ακομα απο το mhw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...