Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

30 δυσκολα αλλα δε το βλεπω μεχρι 60αρι, το παιχνιδι εχει το κοινο του στις κονσολες απο παντα, δε νομιζω καποιος που παιζει monster hunter να περιμενει να βγει στο pc, και αυτο φαινεται και απο ποσο καλα πουλησε, αν το κανουν πολυ καλο optimize μεγαλη μαγκια αλλα δε το βλεπω, και στο pc δε νομιζω να εχει πολυ κοσμο που θελει να παιξει mh

Προχωρησα λιγο σημερα το main quest, φαρμαρα λιγο dragonite ores, με τρομερο low rate, ειναι εκρινευριστικα χαμηλο ομως, εφτιαξα thunder blitz, και επιτελους κανω ενα σημαντικο ποσο dps :P

Aπο armor οτι φορουσα αρχικα, με λιγο attack boost και afiinity, το παιχνιδι μαζι με Nioh, bloodborne συμπληρωνει την τριαδα των αγαπημενων που εχω παιξει αυτη τη γεννια 

Και εγω παιζω mhw, εχω γραψει πανω απο 200h ειμαι end game αλλα θελω να το παιξω και στο pc σε 60(ιδανικά 144/unlocked frame rate :P) 

Τι να σου πω αν ηταν απλα να βγαλουν ενα port κλειδωμένο εφοσον περιμενουν χαμηλες πωλησεις γιατι δεν το εβγαζαν ταυτόχρονα η 1-2 μηνες μετα?? Η τοσο μεγαλη καθυστέρηση αν δεν ειναι για το "console exclusive" του ολου θεματος καλυτερα να συνοδεύεται με πολυ καλό optimization.

Φανταζομαι 144hz με gsync και ULMB στις μαχες θα ειναι ονειρο πραγματικα. B)  #hope 

Εγω παντως εριξα και deviljho, φαρμαρω elder dragons για decorations και εχω φτασει σε ενα σημειο που μου λειπουν key decorations για καποια builds, θα σταματουσα αλλα ειναι εθιστικα τα hunts οποτε παω και αν πεσει τιποτα καλο επεσε αλλιως w/e ειναι fun και παλι. :P 

• Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μακαρι παιδια να βγει και να ναι τελειο, δεν ειμαι σε καμια περιπτωση αντιθετος, ισα ισα που αν το κανουν καλο θα πουλησει ακομα περισσοτερο με οτι αυτο συνεπαγεται

Δημοσ.

Κοιτα η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω κατα ποσο το pc community νοιάζεται για το mhw, αλλα σιγουρα ενα καλο port το οποιο θα τρεχει αψογα και θα παρει καλες κριτικές στον τεχνικο τομεα θα βοηθησει πολυ στις αρχικες πωλήσεις απο οτι ενα κακο port μονο και μονο απο τους διάφορους reviewers/df κτλπ. Τωρα κατα ποσο θα ασχοληθούν ειναι αλλη ιστορία, και εγω παντως δεν πιστεύω οτι θα μαζεψει πολυ κόσμο αναλογικά με τις κονσόλες παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς αποφυγή παρεξήγησης, εγώ δεν το πήρα το game στο PS4. Ξέρω τον εαυτό μου, θα κλειδώσω καμιά 300αριά ώρες μαζί του και μετά από το κάψιμο θα το παρατήσω.

Έχω παίξει άπειρες ώρες στο 3DS (Monster Hunter 4/Generations), ενώ παίζω και το God Eater στο PC (Monster Hunter story driven wannabe ).

Απλά, όπως εξήγησα και σε παλιότερο πόστ, το μέγα παράπονό μου στο 3DS ήταν το framerate, το οποίο παραδόξως είναι και ελαφρώς καλύτερο από αυτό του PS4 Pro με το Monster Hunter World.

Έχω μάθει να κάνω υπομονή. Για την ώρα θα σας βλέπω που παίζετε και θα ζηλεύω. ^_^

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ.

Απο όσο έχω δει πάντως, απο θέμα performance δεν θυμάμαι να είχε ποτέ πρόβλημα η CAPCOM στις μεταφορές των console game σε PC (χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνουν τέλεια ports, απλά συνήθως τρέχουν decently).

Αυτό που φοβάμαι όμως είναι πως σε όσα multiplatfrom παιχνίδια τους έχω παίξει, το online κομμάτι είναι συνήθως για πέταμα - απο τα απαράδεκτα bugs που έχει το Terror is Reality του Dead Rising 2 μέχρι τα συνεχή desync/disconnect των RE5 και RE6 σε co-op mode (και επίσης θυμάμαι για λίγο καιρό στην αρχή είχαν "θέματα" με το netcode του Street Fighter V, το οποίο δεν έχω παίξει οπότε ίσως να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα εκεί), πραγματικά ελπίζω να μην συνεχιστούν και στο MHW καθώς απο κάποιο σημείο και μετά το παιχνίδι "ζεί" γύρω απο το co-op/online του.

@panther_512 Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ με εσάς του MH4U είναι πως την παλέψατε με το control scheme, έχω κολλητό που έριξε πάνω απο 500 ώρες πλέον στο συγκεκριμένο και εγώ στις 10-15 το παράτησα γιατί ένιωθα ότι τα fights ήταν κυρίως εναντίον των controls παρά των τεράτων :P (μέχρι και Circle Pad Pro είχα πάρει μπας και "φτιάξει" η κατάσταση, αλλά στην τελική δεν είδα ιδιαίτερη βελτίωση).

• Like 1
Δημοσ.

Με το κανονικό 3DS ο χειρισμός δεν παλευόταν. Χρειαζόταν οπωσδήποτε 2ο αναλογικό.

Με το New 3DS όμως και το 2ο μοχλάκι, ο χειρισμός ήταν πάρα πολύ καλός.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε λές... Πήρα πέρυσι Οκτώβριο ένα 2DS XL, ίσως να κάνω καμιά απόπειρα ξανά (το MH4U το είχα πάρει δώρο για γενέθλια απο τον προαναφερθέν κολλητό και πραγματικά ντρέπομαι που το'χω αφήσει παρατημένο τόσο καιρό :P )

• Like 2
Δημοσ.

Τι φαση με αυτο το σιχαμα το Rathalos? περα οτι πεταει απο σημειο σε σημειο κ πρεπει να γυρνας ολο το χαρτι, σκαει μυτη κ ενας Rathian και περαστικα, το θεμα ειναι και τα 2 με κανουνε focus <_<

Δημοσ.

Τα ιπτάμενα τέρατα το παθαίνουν αυτό καμιά φορά, ειδικά Rathian/Rathalos έχουν μια τάση να μην μένουν σε μια περιοχή αρκετά για να προλάβεις να κάνεις engage. Μια καλή λύση (εκτός απο το να προλάβεις να τα ρίξεις με flash pod πριν βγούν εκτός της περιοχής) είναι να βρεις τη φωλιά τους και να μαζέψεις/σπάσεις αυγά - 9 στις 10 θα το καταλάβουν και θα έρθουν να σε βρούν :P 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greygore είπε

Τα ιπτάμενα τέρατα το παθαίνουν αυτό καμιά φορά, ειδικά Rathian/Rathalos έχουν μια τάση να μην μένουν σε μια περιοχή αρκετά για να προλάβεις να κάνεις engage. Μια καλή λύση (εκτός απο το να προλάβεις να τα ρίξεις με flash pod πριν βγούν εκτός της περιοχής) είναι να βρεις τη φωλιά τους και να μαζέψεις/σπάσεις αυγά - 9 στις 10 θα το καταλάβουν και θα έρθουν να σε βρούν :P 

1 φορα το δοκιμασα, και με εκρινευρισε και το σταματησα, του κοβω φτερα πεταει, παω στο σημειο που ειναι και σηκωνεται και γυρναει πισω, ελεος? Αυτο εγινε για 30 λεπτα, δε γινοταν να το βγαλω με το οριο με τιποτα, και καπου στο 15λεπτο εσκασε και το 2ο πουλι

Ειναι το 1ο prgoress wall που τρωω μαλλον, μου φαινεται τρομερα δυσκολο με bow αλλα με μια φορα δε μπορω να πω σιγουρα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν μαζεύονται και τα δύο ρίξε dung pod στο ένα για να φύγει

ο Rathalos θέλει full flash pods ενώ ο Rathian μένει στο έδαφος περισσότερο

Επεξ/σία από ultralisk
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι με flash pods βγηκε με την 1η, ουτε ο rathian εμφανιστηκε τελικα, φυγαμε diablo :D

edit: καμια σχεση, ο diablos σε καμια περιπτωση δεν το θεωρω ιδια δυσκολια, τουλαχιστον για bow, 1 2 φορες κανει το dive και μαθαινεις το pattern, το πουλι ομως να πηγαινει στο δασος οπου να ναι, ηταν πολυ χαζο, προχωραμε :P

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα tenderizer jewel θελω για το deviljho GS build και δεν πεφτει με τίποτα, ούτε απο ritual, δεν εχω πρόβλημα με το grind αλλα το rng του παιχνιδιου ειναι για κλάματα οποτε στην ουσια γινεται χωρις νόημα, αρχιζω να βαριέμαι και δεν θελω να κανω τα κολπακια με τα saves.. Εχω ριξει καμιά 50αρια Vaal Hazak/Nergi και τιποτα ολο τις ιδιες χαζομάρες vitality και earplugs jewels..

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...