Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα μια ερωτηση :P νουμπικη, σε investigations χθες για το tobi kadachi για τα claws του που ηθελα για τo armor, σκαει απο το πουθενα ο Anjanath, τι φαση? Αυτο γινεται μονο σε investigations, δηλαδη να σκανε και αλλα monsters η ειναι τελειως random? To ακριβως επομενο quest μου ειναι ο Anjan, γι αυτο μου φανηκε περιεργο

• Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και σε μένα έχει συμβεί, ακριβώς το ίδιο, χθες νομίζω. Σε assigned όχι σε investigation. 

Επίσης, παίζω Long Sword και έχω κάποια objectives με Kill/capture ιπτάμενα. Αυτό πως το καταφέρνεις; πρέπει να αλλάξω όπλο πριν παω υποθέτω;

Δημοσ.

Γενικα κατι παιζει και ολα κανουν roam, νομιζω αφου τα συναντησεις πρωτη φορα τα συναντας σε διαφορα quests + expeditions, δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, najinblue3 said:

Ακομα μια ερωτηση :P νουμπικη, σε investigations χθες για το tobi kadachi για τα claws του που ηθελα για τo armor, σκαει απο το πουθενα ο Anjanath, τι φαση? Αυτο γινεται μονο σε investigations, δηλαδη να σκανε και αλλα monsters η ειναι τελειως random? To ακριβως επομενο quest μου ειναι ο Anjan, γι αυτο μου φανηκε περιεργο

Γενικά κάθε περιοχή είναι κατά κάποιο τρόπο οικοσύστημα, τα τέρατα έχουν συγκεκριμένα λημέρια, φωλιές, κυνηγότοπους κ.τ.λ. Στα assignment/optional/event missions τα τέρατα είναι πάντα συγκεκριμένα (προεπιλεγμένα), ενώ σε investigations/expedition είναι randomized απο συγκεκριμένα group (π.χ. Ancient Forest μπορείς να δεις Pukei-Pukei, Anjanath, Great Jagras, Tobi-Kadachi και 1-2 άλλα, ενώ Barroth θα δεις μόνο στο Wildspire Waste).

Γενικά είναι απο τα "ωραία" του παιχνιδιού να γνωρίζεις και να εκμεταλλεύεσαι το οικοσύστημα για να κάνεις τα hunt πιο εύκολα, στο συγκεκριμένο που έπαιζες π.χ. υπάρχει μικρό chance να κάνουν turf war το Anjanath με το Tobi-Kadachi αν καταφέρεις να τα φέρεις στην ίδια περιοχή ή με την ίδια λογική διευκολύνεις πολύ τα πράγματα αν γνωρίζεις που φωλιάζει το κάθε τέρας (καθώς όταν πλησιάζουν να πεθάνουν σχεδόν πάντα επιστρέφουν στη φωλιά τους για να κοιμηθούν).

3 hours ago, fernandes said:

Επίσης, παίζω Long Sword και έχω κάποια objectives με Kill/capture ιπτάμενα. Αυτό πως το καταφέρνεις; πρέπει να αλλάξω όπλο πριν παω υποθέτω;

Για τα μικρά ιπτάμενα (Vespoids/Noios και λοιπά small monsters) αρκεί να τους τραβήσεις την προσοχή με κάποιο slinger shot (συνήθως οι περιοχές που κινούνται έχουν stones ή άλλα πυρομαχικά για το slinger) και συνήθως κατεβαίνουν πιο κοντά στο έδαφος, εναλλακτικά το Capture Net κάνει ελάχιστο damage κάθε φορά που το ρίχνεις αλλά είναι απεριόριστης χρήσης. Μπορείς επίσης να φτιάξεις ορισμένα αντικείμενα όπως knives/pods για τον ίδιο σκοπό.

Για μεγάλα ιπτάμενα (νομίζω το πιο early του παιχνιδιού είναι το Legiana), έχεις δύο επιλογές - είτε περιμένεις να κατέβει (αποφεύγοντας τις επιθέσεις του), είτε φέρνεις/φτιάχνεις Flash Pod (πυρομαχικά για το Slinger, χρειάζεσαι Flashbug για να τα φτιάξεις) και τα τυφλώνεις, καθώς τα περισσότερα ιπτάμενα πέφτουν όταν τυφλωθούν στον αέρα. Εναλλακτικά, αν η περιοχή το επιτρέπει, μπορείς να δοκιμάσεις jump attack (πηδώντας απο κάποιο vine/cliff/wedge beetle). 

Επεξ/σία από Greygore
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορισμένα turf war είναι πολύ εντυπωσιακά πάντως, ειδικά όταν είναι μεταξύ ιπτάμενων τεράτων - χωρίς spoilers, έχω δει συγκεκριμένο turf war μεταξύ δυο τεράτων της ίδιας "οικογένειας" όπου ο χαμένος είχε πάρει κάπου 1200 damage (ίσα-ίσα για να μπει σε low/critical health) και απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό :P

@najinblue3 Αν σε δυσκολεύουν οι... ανεπιθύμητοι επισκέπτες στα fights, δες αν μπορείς να φτιάξεις dung pods, είναι ειδικό ammunition για το slinger το οποίο αναγκάζει ένα τέρας να φύγει απο την περιοχή (εφ'όσον το πετύχεις στο κεφάλι).

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξερω, αλλα παιζω με bowgun, δε πλησιαζω καν, τα αφηνω να μαλωνουν, και οταν το ενα κανει escape αφου παρει πολυ damage ακολουθω απαρατηρητος :ph34r:

Επεξ/σία από najinblue3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Knives λοιπόν. Επίσης είδα ένα video χθες για customizable radial που χρήσιμο, καθώς όντως το d-pad δεν βολεύει όταν πήγαινες κομανετσι. Επίσης το camera setting σε target κ όχι focus, όπως κ distance στο far. 

Όταν βγει για pc είναι σίγουρο double dip, βρωμάει από χιλιόμετρα ότι στα 60fps με bells and whistles θα είναι απαιχτο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξερω απο που πηγαζει οτι θα βγει στο pc με 60fps+, το παιχνιδι παντα ετρεχε 20-30 frames στην εκαστοτε κονσολα, δε νομιζω να κατσουν να το κανουν optimize περαιτερω για pc, μακαρι γτ θα πουλησει καλυτερα και θα συνεχιζουν να το βγαζουν σε περισσοτερες πλατφορμες, αλλα δεν το πολυπιστευω, εκτος αν εχει βγει official statement που να το υποστηριζει

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

To παιχνίδι δεν είναι locked 30fps. Τα fps του ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τη δύναμη του συστήματος.

Συνεπώς δεν βλέπω λόγο να μήν μπορείς να έχεις καλύτερο framerate στο PC.

Δημοσ.

Εχω βγαλει το tempered Deviljo apo to event  2 φορες .Εχω φτασει 93  rank  kai ακομα hero stone για το leviathian fury   δεν μου εχει πεσει .Το great jargas το εχω τερματισει  με 3 augment alla αυτο ηθελε warrior  που γενικα πεφτουν .Απο gems  εχω 2 tenderized lv 2 kai critical lv 2.

Tωρα μαλλον θα κανω ενα διαλλειμα γιατι θα παρω το far cry 5  για το fun factor .

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Εχω βγαλει το tempered Deviljo apo to event  2 φορες .Εχω φτασει 93  rank  kai ακομα hero stone για το leviathian fury   δεν μου εχει πεσει .Το great jargas το εχω τερματισει  με 3 augment alla αυτο ηθελε warrior  που γενικα πεφτουν .Απο gems  εχω 2 tenderized lv 2 kai critical lv 2.

Tωρα μαλλον θα κανω ενα διαλλειμα γιατι θα παρω το far cry 5  για το fun factor .

Και εγω γιαυτο το παρατησα.

Far cry 5 Gold edition pre order και περιμενω το βραδυ να ανοιξει!!!

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δε ξερω απο που πηγαζει οτι θα βγει στο pc με 60fps+, το παιχνιδι παντα ετρεχε 20-30 frames στην εκαστοτε κονσολα, δε νομιζω να κατσουν να το κανουν optimize περαιτερω για pc, μακαρι γτ θα πουλησει καλυτερα και θα συνεχιζουν να το βγαζουν σε περισσοτερες πλατφορμες, αλλα δεν το πολυπιστευω, εκτος αν εχει βγει official statement που να το υποστηριζει

Καλα αν το βγαλουν ενα χρονο μετα με 30fps lock τη στιγμη που στο ps4  pro εχει variable θα γελανε και οι πετρες, επισης δεν θα πουλησει τιποτα. :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ADHD είπε

Καλα αν το βγαλουν ενα χρονο μετα με 30fps lock τη στιγμη που στο ps4  pro εχει variable θα γελανε και οι πετρες, επισης δεν θα πουλησει τιποτα. :P  

30 δυσκολα αλλα δε το βλεπω μεχρι 60αρι, το παιχνιδι εχει το κοινο του στις κονσολες απο παντα, δε νομιζω καποιος που παιζει monster hunter να περιμενει να βγει στο pc, και αυτο φαινεται και απο ποσο καλα πουλησε, αν το κανουν πολυ καλο optimize μεγαλη μαγκια αλλα δε το βλεπω, και στο pc δε νομιζω να εχει πολυ κοσμο που θελει να παιξει mh

Προχωρησα λιγο σημερα το main quest, φαρμαρα λιγο dragonite ores, με τρομερο low rate, ειναι εκρινευριστικα χαμηλο ομως, εφτιαξα thunder blitz, και επιτελους κανω ενα σημαντικο ποσο dps :P

Aπο armor οτι φορουσα αρχικα, με λιγο attack boost και afiinity, το παιχνιδι μαζι με Nioh, bloodborne συμπληρωνει την τριαδα των αγαπημενων που εχω παιξει αυτη τη γεννια 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

δε νομιζω καποιος που παιζει monster hunter να περιμενει να βγει στο pc,

Εγώ παίζω Monster Hunter και περιμένω να βγεί στο PC....

Όπως επίσης δεν αγόρασα το FF XV στο PS4 όταν έμαθα ότι θα έβγαινε στο PC.

Και το Ni no Kuni 2 στο PC θα το πάρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...