Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter World [PS4][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, najinblue3 said:

Ναι τα περισσοτερα που εγραψες τα ξερω, με normal 2 ειμαι περισσοτερο, το 1 ειναι εντελως αν σου τελειωσουν τα υπολοιπα κανει ελαχιστο dmg, το 2 ειναι ψιλοακριβο ομως για το επιπεδο που ειμαι :P

Τα εχω ολα σε autocraft mode και προσπαθω οσο περισσοτερο να κανω looting σε καθε mission οσο μπορω

Το μόνο άλλο που μπορώ να προτείνω είναι υπομονή τότε :P Αργότερα τα investigations δίνουν αρκετά λεφτά (απο 5⋆ και πάνω θα αρχίσεις να βλέπεις άνω των 10-20,000 zenny ανα investigation, ενώ έχει και ορισμένα high rank που έχω δει να δίνουν μέχρι και ~60,000, double αν χρησιμοποιήσεις voucher ) και κάπου εκεί θα σου ανοίξει και Argosy/Tailrider Safari όπου μπορείς να παίρνεις κάποια έξτρα αντικείμενα για να πουλάς.

• Like 1
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Bγηκε το  update?

Ναι, ολοι φαινεται να φαρμαρουν το νεο monster οποτε δεν βρηκα κανέναν για tempered kirin η απλα οποιος το εχει περασει δεν θελει να το ξαναπαιξει. :P 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ADHD είπε

Ναι, ολοι φαινεται να φαρμαρουν το νεο monster οποτε δεν βρηκα κανέναν για tempered kirin η απλα οποιος το εχει περασει δεν θελει να το ξαναπαιξει. :P 

axxa Απολυτα λογικο .

Το πιο δυσκολο και σιχαμενο  ειναι το tempered kirin .Εγω ουτε ζωγραφιστο δεν θελω να το ξαναδω .

Δημοσ.

Εντυπώσεις απο το Deviljho κανένας; Έχω πήξει δουλειά και μετά στο καπάκι έχω (αναπόφευκτες) υποχρεώσεις οπότε δεν με βλέπω να το παίζω σήμερα...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Greygore είπε

Εντυπώσεις απο το Deviljho κανένας; Έχω πήξει δουλειά και μετά στο καπάκι έχω (αναπόφευκτες) υποχρεώσεις οπότε δεν με βλέπω να το παίζω σήμερα...

Και εγω στην ιδια φαση ειμαι ,μαλλον αυριο η' το Σαββατο θα ασχοληθω .

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι αγορά , πέρα του main story που απο οτι διαβάζω ειναι αρκετές ώρες απο εκει και πέρα μπορείς να παραβλέψεις τα κύρια missions και αν απλά να κάνεις farming με side quests κτλπ ή μετα τις 50 όσες ώρες ειναι το main παιχνίδι απλα τελειώνει ?

Δεν έχω παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια για αυτο και ρωτάω

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εχω αρρωστησει, και τεραστιο κριμα πο αρχισα να παιζω με πολυ περιορισμενο χρονο, το παιχνιδι ειναι επος και μαθαινω συνεχεια καινουργια πραματα, που αντι να με κουραζει με αρρωσταινει πιο πολυ, πχ με τα abilities απο το armor κτλπ, εφτιαξα το jargas lbg, και παω full για το storm μαλλον, με reload speed + μοιραζει πονο ασταματητα

@SPANK απο τα παλιοτερα παιχνιδια που ξερω περισσοτερο, εδω αλλαζουν καποια πραματα, φαρμαρεις ανελεητα να κανεις το set που θελεις για καποιο συγκεκριμενο build και το weapon φυσικα, δε τελειωνει το παιχνιδι σε καμια περιπτωση και το main quest ειναι περισσοτερο εισαγωγικο

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, SPANK said:

Να κάνω μια ερώτηση επειδή σκέφτομαι αγορά , πέρα του main story που απο οτι διαβάζω ειναι αρκετές ώρες απο εκει και πέρα μπορείς να παραβλέψεις τα κύρια missions και αν απλά να κάνεις farming με side quests κτλπ ή μετα τις 50 όσες ώρες ειναι το main παιχνίδι απλα τελειώνει ?

Δεν έχω παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια για αυτο και ρωτάω

Το main story στο Monster Hunter World λειτουργεί κυρίως ως gate για τα διάφορα features του παιχνιδιού. Ανεβάζει το hunter rank (κάτι σαν level του χαρακτήρα) μέχρι τα 16 όπου και ανοίγει τα high-rank mission (mid-προς-late-game) και ορισμένα δευτερεύοντα features και μετά σε "κλειδώνει" στο 29 και 49 (όπου έχει υποχρεωτικές αποστολές που αφαιρούν το κλείδωμα), τις οποίες όταν ολοκληρώσεις ανοίγεις τα δύο κομμάτια του end-game (tempered high rank και tempered 30+).

Θεωρητικά, το minimum απο "main" story που θες να κάνεις είναι μέχρι HR29 (το πρώτο κλέιδωμα/cap) για να έχεις πρόσβαση στα πιο σημαντικά features. Συγκεκριμένα:

Hunter Rank 1-16: Προχωράει μόνο με main story (ονομάζονται assignments) - κάθε HR  ξεκλειδώνει νέα functions (στην αρχή νέα τέρατα και περιοχές, μετά νέους NPC/vendors στην πόλη, τέλος πιο δυνατές μορφές των κανονικών τεράτων και τα boss - τα οποία στο universe του παιχνιδιού ονομάζονται elder dragons - τα οποία με τη σειρά τους σου δίνουν πρόσβαση σε end-game armor/όπλα).

Hunter Rank 16-49: Ανεβαίνει αθροιστικά με όλα τα quest/optional/kills που έχει κάνει ο χαρακτήρας απο την αρχή του παιχνιδιού, σου δίνει πρόσβαση σε πιο δύσκολα optional quests και tempered μορφές των τεράτων (tempered είναι τέρατα που έχουν πολύ περισσότερο damage αλλά δίνουν πιο καλά rewards). Κλειδώνει στα 29 μέχρι να κάνεις ένα συγκεκριμένο main quest, και πάλι το ίδιο στα 49.

Hunter Rank 49-100: Ανεβαίνει επίσης αθροιστικά, σου δίνει πρόσβαση σε Hunter Rank 30+ tempered τέρατα (τα οποία αν δεν κάνω λάθος δίνουν αντικείμενα που σου επιτρέπουν να κάνεις min-max τα διάφορα armor του παιχνιδιού - δεν έχω φτάσει ακόμα το συγκεκριμένο επίπεδο λόγω περιορισμένου χρόνου οπότε κάποιος συμφορουμίτης ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει;).

Απο εκεί και πέρα, το "ζουμί" του παιχνιδιού (και το end-game) είναι κυρίως στους πειραματισμούς με διάφορους συνδιασμούς απο weapons/armors, το min-maxing του χαρακτήρα και το randomized σύστημα των optional mission (investigations).

Αν έχεις την δυνατότητα δανείσου ή ενοικίασε το πρώτα - το κατά πόσο θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον βασίζεται κυρίως στο πόσο σου αρέσει το combat/hunting, και αυτό μπορείς να το δεις στα πρώτα 3-4 hunts :) 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Squad είναι "guild" στην ουσία; υπάρχει κανένα απο εδώ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Greygore είπε

Το main story στο Monster Hunter World λειτουργεί κυρίως ως gate για τα διάφορα features του παιχνιδιού. Ανεβάζει το hunter rank (κάτι σαν level του χαρακτήρα) μέχρι τα 16 όπου και ανοίγει τα high-rank mission (mid-προς-late-game) και ορισμένα δευτερεύοντα features και μετά σε "κλειδώνει" στο 29 και 49 (όπου έχει υποχρεωτικές αποστολές που αφαιρούν το κλείδωμα), τις οποίες όταν ολοκληρώσεις ανοίγεις τα δύο κομμάτια του end-game (tempered high rank και tempered 30+).

Θεωρητικά, το minimum απο "main" story που θες να κάνεις είναι μέχρι HR29 (το πρώτο κλέιδωμα/cap) για να έχεις πρόσβαση στα πιο σημαντικά features. Συγκεκριμένα:

Απόκρυψη περιεχομένων

Hunter Rank 1-16: Προχωράει μόνο με main story (ονομάζονται assignments) - κάθε HR  ξεκλειδώνει νέα functions (στην αρχή νέα τέρατα και περιοχές, μετά νέους NPC/vendors στην πόλη, τέλος πιο δυνατές μορφές των κανονικών τεράτων και τα boss - τα οποία στο universe του παιχνιδιού ονομάζονται elder dragons - τα οποία με τη σειρά τους σου δίνουν πρόσβαση σε end-game armor/όπλα).

Hunter Rank 16-49: Ανεβαίνει αθροιστικά με όλα τα quest/optional/kills που έχει κάνει ο χαρακτήρας απο την αρχή του παιχνιδιού, σου δίνει πρόσβαση σε πιο δύσκολα optional quests και tempered μορφές των τεράτων (tempered είναι τέρατα που έχουν πολύ περισσότερο damage αλλά δίνουν πιο καλά rewards). Κλειδώνει στα 29 μέχρι να κάνεις ένα συγκεκριμένο main quest, και πάλι το ίδιο στα 49.

Hunter Rank 49-100: Ανεβαίνει επίσης αθροιστικά, σου δίνει πρόσβαση σε Hunter Rank 30+ tempered τέρατα (τα οποία αν δεν κάνω λάθος δίνουν αντικείμενα που σου επιτρέπουν να κάνεις min-max τα διάφορα armor του παιχνιδιού - δεν έχω φτάσει ακόμα το συγκεκριμένο επίπεδο λόγω περιορισμένου χρόνου οπότε κάποιος συμφορουμίτης ίσως μπορεί να επιβεβαιώσει;).

Απο εκεί και πέρα, το "ζουμί" του παιχνιδιού (και το end-game) είναι κυρίως στους πειραματισμούς με διάφορους συνδιασμούς απο weapons/armors, το min-maxing του χαρακτήρα και το randomized σύστημα των optional mission (investigations).

Αν έχεις την δυνατότητα δανείσου ή ενοικίασε το πρώτα - το κατά πόσο θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον βασίζεται κυρίως στο πόσο σου αρέσει το combat/hunting, και αυτό μπορείς να το δεις στα πρώτα 3-4 hunts :) 

Ναι καλύτερα θα ψάξω να το νοικιάσω πρώτα να δω αν θα με τραβήξει και θα αποφασίσω μετα , ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

To performance του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί με τα updates του ή είναι το ίδιο? 

Στο pro ίδιο μου φαίνεται με priority framerate πάντα.

Θεωρω πάντως οτι οπως και να εχει υστερεί με αυτο το framerate, σε κλειδωμένα 60/144fps στο pc θα ειναι αλλο επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.
On 3/23/2018 at 9:58 PM, fernandes said:

Squad είναι "guild" στην ουσία; υπάρχει κανένα απο εδώ;

Γενικά ναι, αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο προτέρημα να είσαι σε squad εκτός του ότι μπορείς να μπεις κατ'ευθείαν σε game με τους υπόλοιπους squad members. Δεν νομίζω να έχουμε απο εδώ κάποιο Insomnia squad αλλά είναι εύκολο να γίνει αν υπάρχει ενδιαφέρον.

On 3/24/2018 at 8:22 AM, panther_512 said:

To performance του παιχνιδιού έχει βελτιωθεί με τα updates του ή είναι το ίδιο? 

Απο όσο βλέπω, εκτός του start-up load (το οποίο εξακολουθεί να θέλει ώρα), τα loading times είναι ελαφρώς πιο γρήγορα, ειδικά στα expeditions. Απο εκεί και πέρα, δεν καταλαβαίνω γενικά διαφορά, αν και συνήθως δεν προσέχω τέτοια πράγματα anyway :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάφερα επιτέλους σήμερα και βρήκα ένα Deviljho να κόβει βόλτες στο Elder's Recess - εκνευριστικό fight αλλά όχι στα επίπεδα που μου το περιέγραφαν. Με charge blade βρήκα λίγο εκνευριστικό το ύψος του, καθώς είναι ίσα-ίσα εκτός εμβέλειας των horizontal slash, ενώ σίγουρα αυτό που με παίδεψε περισσότερο είναι το πόσο unpredictable είναι το movement του (έχει jumps όπως αυτά του Nergigante, τα οποία καλύπτουν απίστευτα μεγάλη απόσταση) και πως δεν περίμενα να έχει breath attack.

Δεν ξέρω για τα άλλα όπλα, αλλά το charge blade που φτιάχνεις απο τα drop του μου φαίνεται κάπως... μέτριο, συγκριτικά με άλλα end-game charge blades (ειδικά το -25% affinity το "σκοτώνει" κάπως). Παρομοίως και το armor, μου φαίνεται ok αλλά μέτριο αν το συγκρίνεις με άλλα set.

On the plus side, στάθηκα τυχερός με κάποια gem/decoration drops και ολοκλήρωσα το Earplug set που έλεγα εδώ και 2 εβδομάδες να φτιάξω:

Spoiler

u4nS1eN.png

Μείξη damage/survival set, με τα εξής skills:

Earplugs 5 - Immune σε όλα τα roar effects

Attack Boost 5 - +15 attack, +5% affinity

Agitator 4 - +16 attack, +12% affinity όταν πολεμάω enraged monster

Stamina Surge 2 - +20% stamina recovery

Επίσης ορισμένα mixed utility skills:

Jump Master/Maximum Might/Free Meal/Critical Eye/Health Boost/Stun Resistance 1

Nergigante Hunger Set

Αρκετά ευχαριστημένος με το γενικό damage output, πλέον κατεβάζει Nergigante κάπου στα 7 λεπτά χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και έχει και κάποια safety skills σε περίπτωση fail :P . Υπάρχει κάποιο περιθώριο επίσης για gems με περισσότερο attack/affinity όταν βρω 1-2 decorations (ίσως για replacement Health Boost και Stun Resist) ή για να καλύπτω τυχόν weakness. 

Απο εδώ και πέρα, νομίζω είναι καιρός να αρχίσω να μαθαίνω νέα όπλα.. Hunting Horn ίσως; :P

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...