Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ADHD είπε Βασικα επρεπε να ειχε transmogrify το παιχνιδι και ας ηταν με materials/rare drops w/e οποτε να μπορεις να βαλεις οτι θελεις εμφανισιακά η extract τα skills πχ. Μακαρι να το βαλουν ,ισως σε καποιο επομενο update απλα δεν θα ειμαι εγω εκει για να το δω ...
a_pascal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα το πω: Τα fights είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα από τα boss fights των Dark Souls/ Bloodborne. Ορίστε, το πα 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, a_pascal είπε Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα το πω: Τα fights είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα από τα boss fights των Dark Souls/ Bloodborne. Ορίστε, το πα Ιεροσυλια 1 1
Greygore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Απορία, βρήκε κανένας κάποιο online tool για να μπορούμε να link τους χαρακτήρες μας, κάτι σαν το Armory του WoW; Το theorycrafting και build-making θεωρώ είναι απο τα μεγάλα ατού του παιχνιδιού και έψαχνα κάτι που να μπορεί να δείξει τα gear sets online.
ileos10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, a_pascal είπε Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά θα το πω: Τα fights είναι κατά τη γνώμη μου καλύτερα από τα boss fights των Dark Souls/ Bloodborne. Ορίστε, το πα Ιεροσυλια μεγαλη ομως 1
a_pascal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, ileos10 είπε Ιεροσυλια μεγαλη ομως To γνωρίζω, αλλά το πιστεύω. Προσωπικά το διασκεδάζω περισσότερο Βέβαια, δεν είμαι και ο ορισμός του hardcore gamer...
panther_512 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δεν είσαι ο μόνος. Και εγώ τα λάτρεψα τα DS, αλλά τα MH τα έχω ένα σκαλοπάτι πιό πάνω στο fun factor. Έχοντας τερματίσει το DS2, και παίζοντας για πρώτη φορά Monster Hunter 4 στο 3DS, η πρώτη μου σκέψη ήταν: "Ωπ, είναι σαν το DarkSouls αλλά μόνο με Boss Fights"
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Νταξει παιδια οτι και να πω ειναι λιγο, το περιμενα τρομερο αλλα ειναι καλυτερο απ οτι περιμενα, τελειο matchmaking, οχι τραγικα loading times, η πολη μου αρεσει Ακομα μαθαινω τα βασικα που ειναι παρα πολλα tbh, μου φαινεται πως εκανα τη καλυτερη επιλογη για light bowgun αρχικα, τερμα fun και εχει τρελα combo με τα ammo
Greygore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Αυτό με το matchmaking θα διαφωνήσω λιγάκι ( ), σχεδόν 2 μήνες μετά την κυκλοφορία εξακολουθεί να έχει κάποια προβληματάκια εδώ και εκεί, για παράδειγμα δεν είχε μέρα που μπήκα χωρίς να μου βγάλει popup "Failed to join session: Error code: 5038f-MW1" 2-3 φορές - φαντάζομαι λόγω μεγάλου φόρτου στα servers.
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, Greygore είπε Αυτό με το matchmaking θα διαφωνήσω λιγάκι ( ), σχεδόν 2 μήνες μετά την κυκλοφορία εξακολουθεί να έχει κάποια προβληματάκια εδώ και εκεί, για παράδειγμα δεν είχε μέρα που μπήκα χωρίς να μου βγάλει popup "Failed to join session: Error code: 5038f-MW1" 2-3 φορές - φαντάζομαι λόγω μεγάλου φόρτου στα servers. Δε δοκιμασα να μπω πουθενα xD ακομα level 4, αλλα με τα flares σε μενα μπαινουν κατευθειαν 5 - 10 δευτερολεπτα κανει στο περιπου 1
Greygore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Τα flares όμως είναι διαφορετικό σύστημα απο τα servers/lobbies, σε server μπορείς να παίξεις μόνο με άτομα του ίδιου server, ενώ τα flare SOS τα βλέπουν όλοι οι παίκτες που είναι σε οποιοδήποτε online session. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Greygore είπε Τα flares όμως είναι διαφορετικό σύστημα απο τα servers/lobbies, σε server μπορείς να παίξεις μόνο με άτομα του ίδιου server, ενώ τα flare SOS τα βλέπουν όλοι οι παίκτες που είναι σε οποιοδήποτε online session. Α οκ, οπως ειπα ακομα μαθαινω Να κανω μια ερωτηση, με τα ammo, ξερω ειναι καλυτερο να τα κραφταρω, αλλα τοσο αρχη το βλεπω ψιλο-δυσκολο γτ θελουν πολλα διαφορετικα mats, και να αγοραζω ψιλο-ειναι πανακριβα, κανα τιπ περι τουτου ?
Greygore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ασχολήθηκα πολύ (καθόλου ) με Bowgun, αλλά απο όσο ακούω για αρχή είναι καλύτερα να συνηθίσεις με τα βασικά ammunition (Normal 1-2-3, που δεν χρησιμοποιούν ακριβά materials για να τα φτιάξεις), να κοιτάζεις το chest στην αρχή κάθε assignment/optional/investigation (καθώς περιέχει κάποια free items συμπεριλαμβανομένου και vials για να φτιάχνεις ammo) και... αυτά βασικά. Θέλει λίγο farming αρχικά, αν και αργότερα στο παιχνίδι θα μπορείς να αναπαράγεις ορισμένα αντικείμενα χωρίς να πρέπει να τα farm. Πέρα απο το farm, είναι επίσης σημαντικό να κάνεις οικονομία στο ammo με το να παίζεις όσο μπορείς εντός του optimal range (κάθε ranged όπλο έχει μια συγκεκριμένη απόσταση απο τον στόχο όπου κάνει το maximum damage - πιο κοντά/πιο μακριά θα δεις λιγότερο damage - αν είσαι στην σωστή απόσταση το crosshair αλλάζει χρώμα και γίνεται πορτοκαλί), καθώς και να να γνωρίζεις πως δουλεύουν τα special effect (κάθε bowgun και bow έχει συγκεκριμένα ammo types που μπορεί να χρησιμοποιήσει, για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσεις poison ammo σε bowgun που δεν έχει poison type - είναι η μικρή λίστα κάτω δεξιά όταν βλέπεις τα stat του όπλου - πολύ απλά χαραμίζεις το ammo σου καθώς το poison effect δεν θα κάνει ποτέ trigger). Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Greygore 1
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ναι τα περισσοτερα που εγραψες τα ξερω, με normal 2 ειμαι περισσοτερο, το 1 ειναι εντελως αν σου τελειωσουν τα υπολοιπα κανει ελαχιστο dmg, το 2 ειναι ψιλοακριβο ομως για το επιπεδο που ειμαι Τα εχω ολα σε autocraft mode και προσπαθω οσο περισσοτερο να κανω looting σε καθε mission οσο μπορω 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Greygore είπε Αυτό με το matchmaking θα διαφωνήσω λιγάκι ( ), σχεδόν 2 μήνες μετά την κυκλοφορία εξακολουθεί να έχει κάποια προβληματάκια εδώ και εκεί, για παράδειγμα δεν είχε μέρα που μπήκα χωρίς να μου βγάλει popup "Failed to join session: Error code: 5038f-MW1" 2-3 φορές - φαντάζομαι λόγω μεγάλου φόρτου στα servers. Συμφωνω ,αυτο με το error code ειναι πολυ σπαστικο .Εμενα μου βγαζει αρκετα συχνα error οταν παω να κανω joint σε flared investigations ισως γιατι ενω δειχνει πως εχει θεσεις στην ουσια ειναι συμπληρωμενες η' για καποιο αλλο λογο που αγνοω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα