zacharis1955 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξωτερικός σκληρός δίσκος 3.5" USB 3.0 Seagate Expansion STEB8000100 8 TB 194 $ (~157 €) τελική τιμή με μεταφορικά και τελωνείο μέσα... https://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-STEB8000100/dp/B01HAPGEIE/ref=lp_2530365011_1_2?srs=2530365011&ie=UTF8&qid=1517957437&sr=8-2 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 2
hasiotis_john Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή τιμή! Με την εγγύηση όμως τι γίνετε? Δοκίμασα να βάλω με +15$ το rescue 3 years recovery warranty αλλά δεν ισχύει για Ελλάδα! edit..., 2 χρόνια έχει! Είδα το λινκ παρακάτω! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από hasiotis_john
vgiozo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Τί γίνεται με τις εγγυήσεις προϊόντων που αγοράζονται από ΗΠΑ, στην Ευρώπη, όμως; αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ΣΤα 35-40€ παραπάνω, αγοράζει κανείς από Ελλάδα εξωτερικό Seagate 8TB...αξίζει από ΗΠΑ;; https://www.skroutz.gr/s/10143909/Seagate-Backup-Plus-Hub-Desktop-8TB.html
giannis123 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω τον Topic starter πηρα και εγω!ελπιζω μην φαμε καμια μπαμπατσα με τελωνιο (Αν και ειχε το Protection μεσα)
darksoho33 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 διαβαστε λιγο στα σχολια γραφουν οτι εχει χαλασει σε εναν 3 φορες και υπαρχουν κ αλλες αναφορες. και ενταξει αυτοι ειναι αμερικανοι κ το στελνουν εμεις?
zacharis1955 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, darksoho33 είπε διαβαστε λιγο στα σχολια γραφουν οτι εχει χαλασει σε εναν 3 φορες και υπαρχουν κ αλλες αναφορες. και ενταξει αυτοι ειναι αμερικανοι κ το στελνουν εμεις? 6.594 customer reviews έχει μέχρι στιγμής, ε όλο και κάποιος δεν θα τον έριξε κάτω και τον χάλασε?
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, vgiozo είπε Τί γίνεται με τις εγγυήσεις προϊόντων που αγοράζονται από ΗΠΑ, στην Ευρώπη, όμως; αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ΣΤα 35-40€ παραπάνω, αγοράζει κανείς από Ελλάδα εξωτερικό Seagate 8TB...αξίζει από ΗΠΑ;; https://www.skroutz.gr/s/10143909/Seagate-Backup-Plus-Hub-Desktop-8TB.html Μου έτυχε και xάλασε ο SSD. Τον έστειλα Samsung (στην Ολλανδία) και μου τον γύρισαν πίσω καθώς ήταν από Αμερική και έπρεπε να τον στείλω στο αντίστοιχο τμήμα. Το αμερικάνικο τμήμα που συνομιλούσα τον αντικαθιστούσε αλλά θα έπρεπε λέει να καλύψω έξοδα αποστολής-τελωνείων και προς τις 2 διαδρομές πράγμα ασύμφορο. Τελικά μετά από πάρα πολλές συνομιλίες από παραμονές γιορτών μέχρι και μέσα Γενάρη συνεννοήθηκαν και έκαναν το αυτονόητο να τον αντικαταστήσουν ανεξαρτήτου χώρα προέλευσης. Μου τόνισαν βέββαια ότι ήμουν ειδική περίπτωση και ότι έκαναν ήταν σαν χάρη και καλά, σε ένα ακριβό κατά τα άλλα προϊόν με 10ετή εγγύηση... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Vasilis 07 2 1
cineaste Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 hours ago, giannis123 said: Ευχαριστω τον Topic starter πηρα και εγω!ελπιζω μην φαμε καμια μπαμπατσα με τελωνιο (Αν και ειχε το Protection μεσα) Το τελωνείο είναι προπληρωμένο στo expedited και express shipping, στο expedited εκτελωνίζουν Αγγλία συνήθως και έχει τύχει να πάρω και μερικό refund από τα import fees deposit.
oldhag Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Ο χειροτερος δισκος μακραν.90% να πεσετε σε ελλατωματικο 1 1
Bezbozny Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, oldhag είπε Ο χειροτερος δισκος μακραν.90% να πεσετε σε ελλατωματικο Μήπως (λέω μήπως) υπερβάλεις λίγο για το ποσοστό; 4
Salvation81 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα εχουν να κανουν με την χρηση. Αν καποιος θελει να τον συνδεει και να κανει backup μια φορα την εβδομαδα θα κρατησει χρονια. Αν καποιος θελει να τον εχει συνδεδεμενο με τον υπολογιστη καθε μερα ανοιξε κλεισε (μαζι με το PC) τοτε ναι εκει ισως να μην κρατησει παρα πολυ καιρο. Εγω ποτε δεν ειχα θεμα με 3.5αρη εξωτερικο δισκο ειτε WD ειτε Seagate ειτε Toshiba αλλα ποτε μα ποτε δεν τους ειχα συνδεδεμενους 24/7 με τον υπολογιστη. Παντα τους συνδεω και τους βαζω στο ρευμα μονο οταν θελω να κανω backup και ετσι κρατανε πολλα χρονια. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Salvation81 2
Bezbozny Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οι προσωπικές απόψεις και εμπειρίες δεν έχουν καμία σημασία. Και εγώ έχω δύο σκληρούς δίσκους seagate συνδεδεμένους με τον υπολογιστή μου συνέχεια και εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα. Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι οι seagate έχουν 0% αποτέλεσμα αποτυχίας. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για στατιστικά μπορεί να κοιτάξει εδώ όπου αναλύονται τα δεδομένα από 82.000 σκληρούς δίσκους που έχει η συγκεκριμένη εταιρία https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-failure-rates-q1-2017/ Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Bezbozny
mcgerger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Bezbozny είπε οι προσωπικές απόψεις και εμπειρίες δεν έχουν καμία σημασία. Και εγώ έχω δύο σκληρούς δίσκους seagate συνδεδεμένους με τον υπολογιστή μου συνέχεια και εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα. Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι οι seagate έχουν 0% αποτέλεσμα αποτυχίας. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για στατιστικά μπορεί να κοιτάξει εδώ όπου αναλύονται τα δεδομένα από 82.000 σκληρούς δίσκους που έχει η συγκεκριμένη εταιρία https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-failure-rates-q1-2017/ Τα στοιχεία σε αυτό το site είναι σίγουρα χρήσιμα. Δεν καλύπτουν όμως όλα τα σενάρια χρήσης. Άρα λοιπόν οι διαφορετικές απόψεις είναι πράγματι χρήσιμες διότι παρουσιάζουν διαφορετικά σενάρια χρήσης που δεν υπάρχουν στο site. Εαν λοιπόν η χρήση που θέλω να κάνω εγώ στον δίσκο ταιριάζει με την χρήση που περιγράφει ο φίλος "Salvation81", τότε για μένα είναι περισσότερο χρήσιμη η δική του προσωπική άποψή. Επιπλέον στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι είναι σημαντική και η εμπειρία του "Vasilis 07" διότι αρκετοί, όπως και εγώ, δεν γνώριζαν τι μπλέξιμο υπάρχει στην περίπτωση που χαλάσει ένας δίσκος, κάτι που τελικά είναι αρκετά αποτρεπτικό.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέσα το enclosure έχει έναν 8άρη σκληρό; Αν ναι, μπορεί να αφαιρεθεί ο σκληρός και να χρησιμοποιηθεί σαν εσωτερικός σε PC, χωρίς να καταστραφεί το enclosure;
Salvation81 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Μέσα το enclosure έχει έναν 8άρη σκληρό; Αν ναι, μπορεί να αφαιρεθεί ο σκληρός και να χρησιμοποιηθεί σαν εσωτερικός σε PC, χωρίς να καταστραφεί το enclosure; Δεν ειναι δυσκολο να ανοιξεις ενα enclosure καποια ομως χαλανε η κανει μπαμ οτι εχουν ανοιχτει (τα περισσοτερα βασικα) οποτε και χανεις την εγγυηση σου. 15 ώρες πριν, Bezbozny είπε οι προσωπικές απόψεις και εμπειρίες δεν έχουν καμία σημασία. Και εγώ έχω δύο σκληρούς δίσκους seagate συνδεδεμένους με τον υπολογιστή μου συνέχεια και εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν πάθει τίποτα. Αυτό όμως δε μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι οι seagate έχουν 0% αποτέλεσμα αποτυχίας. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για στατιστικά μπορεί να κοιτάξει εδώ όπου αναλύονται τα δεδομένα από 82.000 σκληρούς δίσκους που έχει η συγκεκριμένη εταιρία https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-failure-rates-q1-2017/ Τα στατιστικα τους ειναι για αλλα νταλλων και παντα ηταν οχι τωρα. Δεν μπορεις να συγκρινεις χιλιαδες κομματια με δεκαδες η εκατονταδες. Το συστημα τους μου θυμιζει τα στατιστικα αυτοκινητων που λενε πως η Α εταιρεια εχει 5% ελλατωματικα αυτοκινητα οπως η Β αλλα η Α εχει πουλησει 10 φορες περισσοτερα αυτοκινητα απο την Β. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα