Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jonkyr είπε

Την είχα αγοράσει διστακτικά κι εγώ, χάρη στην χαμηλή τιμή το ρίσκαρα. Την χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα για γένια, μιλάμε για τρομερό μηχάνημα (vfm στα 15 ευρώ βέβαια, άντε ως τα 20). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξυράφι, μην περιμένει κανείς πρόσωπο φράπα. Πολύ δυνατό μοτέρ, τριχούλες πετιούνται παντού (μειονέκτημα), πανεύκολος καθαρισμός, μπαταρία που με βγάζει άνετα για τρία ξυρίσματα. Ανάλογα βέβαια πόσο "παιδεύω" το μούσι, δεν είναι πάντα ίδιος ο χρόνος.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έσπασε το κτενάκι των 3μμ και αυτό χρησιμοποιώ για το ξύρισμά μου. Παρήγγειλα νέα μηχανή μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο, αλλά ιδανικά θα πρέπει να βρω ανταλλακτικό κτενάκι. Δεν ξέρω πού...

Το ίδιο πρόβλημα εχω κ γω. Υπάρχει δυνατότητα να βρει κάποιος ανταλλακτικά για τις "σκάλες" σε περίπτωση που σπάσει κάποια; κ επίσης μπορεί να μπει σκάλα 1mm;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, gregdel είπε

κανει και για ξύρισμα; σαν ξυριστική δηλαδή;

κόστος λεπίδων και διάρκεια;

Ποιο μοντέλο καθώς έχεις διάφορα;

6510/20, 6520/20, 2530/20, 2520/30, 2630/30 κλπ

εγω πηρα την απλη απο σκλαβενιτη νομιζω ειναι η 2530 δεν χρειαζεται να πας σε ποιο ακριβη.Το ξυρισμα ειναι  κοντα σε ξυραφι αλλα οχι βαθυ .Το κοστος ειναι 10ευρω το ξυραφακι για τεσσερις πεντε μηνες περιπου.Ειναι επισης πολυ καλη για τριμμερ.παντως για ευσθητα δερματα που βγαζουν κοκκινιλα η ακμη νομιζω ειναι ιδανικη

Επεξ/σία από stavag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια μου ηρθε και εκανα και ενα ξυρισμα αμεσως αμεσως με το καλωδιο στη πριζα..πολυ γρηγορο και ευκολο ξυρισμα... για τα λεφτα της ειναι μια χαρα ( ειμαι λατρης του ξυραφιου gillete max3 αλλα ειπα να την αγορασω λογω τιμης και για περιπτωσεις που βιαζομαι και δεν προλαβαινω με αφρους κλπ)

Ολα τα λεφτα ειναι το εξαρτημα για τη μυτη... το εβαλα πρωτο πρωτο και εκοψε μια δυο σπαστικες τριχες που ειχα στα ρουθουνια .....Φοβερο !!

Επεξ/σία από afterhours
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, afterhours είπε

Λοιπον παιδια μου ηρθε και εκανα και ενα ξυρισμα αμεσως αμεσως με το καλωδιο στη πριζα..πολυ γρηγορο και ευκολο ξυρισμα... για τα λεφτα της ειναι μια χαρα ( ειμαι λατρης του ξυραφιου gillete max3 αλλα ειπα να την αγορασω λογω τιμης και για περιπτωσεις που βιαζομαι και δεν προλαβαινω με αφρους κλπ)

Ολα τα λεφτα ειναι το εξαρτημα για τη μυτη... το εβαλα πρωτο πρωτο και εκοψε μια δυο σπαστικες τριχες που ειχα στα ρουθουνια .....Φοβερο !!

Πώς διάολο μπαίνει αυτό; Το περιεργάστηκα μια φορά για λίγο, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Χαζός;:lol:

Δημοσ.

Βγαζεις την κεφαλη ξυρισματος και βαζεις την κεφαλη που ειναι για τη μυτη...

ΓΙα να βγει η κεφαλη ξυρισματος πιεζεις απο την κατω μερια της κεφαλης προς τα πισω και βγαινει ευκολα... 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, vairass είπε

Την έχω κάνα χρόνο καλή είναι αλλά μου χάλασε η λεπίδα... Που βρίσκω λέτε ανταλλακτικό;

Εχει εγγυηση 2ετη ...δωστη για αντικατασταση

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, afterhours είπε

Εχει εγγυηση 2ετη ...δωστη για αντικατασταση

Δεν έχω την απόδειξη... Αλλά θα δοκιμάσω αν και νομίζω τo eshop δίνει 1 έτος εγγύηση 

Δημοσ.

Ερώτηση: Την άφησα να φορτίσεις για 9+ ώρες όπως λέει στις οδηγίες, αλλά το λαμπάκι μένει κόκκινο. Πώς ξέρουμε ότι φόρτισε πλήρως ? Δεν γίνεται ποτέ πράσινο το λαμπάκι ?  

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ερώτηση: Την άφησα να φορτίσεις για 9+ ώρες όπως λέει στις οδηγίες, αλλά το λαμπάκι μένει κόκκινο. Πώς ξέρουμε ότι φόρτισε πλήρως ? Δεν γίνεται ποτέ πράσινο το λαμπάκι ?

Νομίζω ότι όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Και η 2η και η 3η φορτιση κτλ θελει 9ωρο;

Επισης, οταν μενει απο μπαταρια αλλαζει η ενδειξη απο πρασινο σε κοκκινο; Ρωταω διοτι το εχω κανα 4μηνο και μια φορα το εχω φορτισει και τοτε ακομα ειχε πρασινη ενδειξη ουτε χαμηλη αποδοση ειχε.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ducatirulez είπε

Παιδες την πηρα κι εγω αλλα δεν εχει μεσα το εξαρτημα για την μυτη,στην συσκευασια το δειχνει. Ετυχε σε αλλον?

Ούτε εμένα είχε 

• Confused 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vairass είπε

Ούτε εμένα είχε 

Σε μένα το έχει μέσα, την Παρασκευή την πήρα... Δεν κάνετε ένα τηλέφωνο .... 

5 ώρες πριν, ducatirulez είπε

Παιδες την πηρα κι εγω αλλα δεν εχει μεσα το εξαρτημα για την μυτη,στην συσκευασια το δειχνει. Ετυχε σε αλλον?

Σε μένα το έχει μέσα, την Παρασκευή την πήρα... Δεν κάνετε ένα τηλέφωνο .... 

Στις 14/10/2018 στις 1:42 ΜΜ, speedy23 είπε

Και η 2η και η 3η φορτιση κτλ θελει 9ωρο;

Επισης, οταν μενει απο μπαταρια αλλαζει η ενδειξη απο πρασινο σε κοκκινο; Ρωταω διοτι το εχω κανα 4μηνο και μια φορα το εχω φορτισει και τοτε ακομα ειχε πρασινη ενδειξη ουτε χαμηλη αποδοση ειχε.

Εδώ δε ξέρουμε πότε γεμίζει :P

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...