Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα περισσοτερα ριβιου που διάβασα ήταν θετικά και σε συνάρτηση με την τιμή, εριξα και εγώ μια παραγγελία! Θεωρώ βολικό το ότι είναι κουρευτική-ξυριστικη και έχει και τριμμερ.

Δημοσ.

Σύγκριση με Babyliss που έχω χρόνια:

+ Καθαρίζει πολύ πιο γρήγορα

- Πετάει τρίχες από 'δω κι από 'κει πιο εύκολα.

Την πήρα για δεύτερη για ταξίδια κλπ. αλλά για την ώρα το γρήγορο καθάρισμά της μια χαρά με έχει βολέψει και έχω κάνει την ακριβότερη στην άκρη.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη που το επαναφέρω αλλά αν κανείς την έχει πάρει μπορεί να μου πει κοιτώντας τον φορτιστή ποια είναι η πολικότητά του;

Δηλαδή το (+) που είναι; Στο pin όπως είναι συνήθως ή στην περιφέρεια;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Αυτό σε βοηθάει;

IMG_20181011_122451.jpg

Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από gregdel
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις κριτικες παιδια.... τσιμπησα και εγω μολις μια...για να δουμε (μου αρεσει να ξυριζομαι με ξυραφι ειναι καποιες φορες ομως που θες ταχυτητα....το ξυραφι αργει πολυ αν αφηνεις  γενειαδα για πολλες μερες)

Δημοσ.

Σε σχέση με αυτή που μου είχε προτείνει πριν κανένα εικοσαήμερο ο Zach; (ακόμα δεν έχω πάρει, ναι).

Μιλάμε για σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα για χρήση στο μούσι, όχι στα μαλλιά.

Δημοσ.

Την εχω 1 εξαμηνο. Χωρις ακομα να τη φορτισω, εχει βγαλει  4-5 κουρεματα (τα παιρνω ολα με χτενακι) και 4-5 τριμαρισματα στα γενια.  Απο δυναμη τα παει καλα και σου βγαζει μια ποιοτητα οταν την κρατας.

Σ αυτα τα λεφτα ειναι πραγματικα καλη αγορα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την είχα αγοράσει διστακτικά κι εγώ, χάρη στην χαμηλή τιμή το ρίσκαρα. Την χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα για γένια, μιλάμε για τρομερό μηχάνημα (vfm στα 15 ευρώ βέβαια, άντε ως τα 20). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξυράφι, μην περιμένει κανείς πρόσωπο φράπα. Πολύ δυνατό μοτέρ, τριχούλες πετιούνται παντού (μειονέκτημα), πανεύκολος καθαρισμός, μπαταρία που με βγάζει άνετα για τρία ξυρίσματα. Ανάλογα βέβαια πόσο "παιδεύω" το μούσι, δεν είναι πάντα ίδιος ο χρόνος.

Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έσπασε το κτενάκι των 3μμ και αυτό χρησιμοποιώ για το ξύρισμά μου. Παρήγγειλα νέα μηχανή μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο, αλλά ιδανικά θα πρέπει να βρω ανταλλακτικό κτενάκι. Δεν ξέρω πού...

Επεξ/σία από jonkyr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gecks είπε

Σε σχέση με αυτή που μου είχε προτείνει πριν κανένα εικοσαήμερο ο Zach; ...

...

Καμία σχέση...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Επειδή διάβασα το θέμα από την αρχή και είδα ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για την oneblade . Οποίος έχει πρόβλημα με κοκινιλες ερεθισμούς από ξύρισμα να την πάρει οπωσδήποτε

Την έχω 2 μήνες και σωθηκα ,απλά εκπληκτική

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, stavag είπε

Επειδή διάβασα το θέμα από την αρχή και είδα ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για την oneblade . Οποίος έχει πρόβλημα με κοκινιλες ερεθισμούς από ξύρισμα να την πάρει οπωσδήποτε

Την έχω 2 μήνες και σωθηκα ,απλά εκπληκτική

κανει και για ξύρισμα; σαν ξυριστική δηλαδή;

κόστος λεπίδων και διάρκεια;

Ποιο μοντέλο καθώς έχεις διάφορα;

6510/20, 6520/20, 2530/20, 2520/30, 2630/30 κλπ

Επεξ/σία από gregdel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...