coyote2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Για κούρεμα πολύ κοντό είναι πάντως Το direct drive φαίνεται πολύ καλό. Που δουλεύει με ρεύμα Δηλαδή αμέσως
xxaris Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Δημοσ. 29 Απριλίου 2018 Τα περισσοτερα ριβιου που διάβασα ήταν θετικά και σε συνάρτηση με την τιμή, εριξα και εγώ μια παραγγελία! Θεωρώ βολικό το ότι είναι κουρευτική-ξυριστικη και έχει και τριμμερ.
DownUNDERground Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Σύγκριση με Babyliss που έχω χρόνια: + Καθαρίζει πολύ πιο γρήγορα - Πετάει τρίχες από 'δω κι από 'κει πιο εύκολα. Την πήρα για δεύτερη για ταξίδια κλπ. αλλά για την ώρα το γρήγορο καθάρισμά της μια χαρά με έχει βολέψει και έχω κάνει την ακριβότερη στην άκρη.
gregdel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Συγγνώμη που το επαναφέρω αλλά αν κανείς την έχει πάρει μπορεί να μου πει κοιτώντας τον φορτιστή ποια είναι η πολικότητά του; Δηλαδή το (+) που είναι; Στο pin όπως είναι συνήθως ή στην περιφέρεια; Ευχαριστώ
gregdel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Αυτό σε βοηθάει; Τέλεια! Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από gregdel
leros2004 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Έβαλα και εγώ μια , καλά που ξεθάψατε το θέμα
jonkyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Όταν σπάσει ένα κτενάκι, πού βρίσκουμε ανταλλακτικό; Ξέρει κανείς ("παλιός");
afterhours Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστω για τις κριτικες παιδια.... τσιμπησα και εγω μολις μια...για να δουμε (μου αρεσει να ξυριζομαι με ξυραφι ειναι καποιες φορες ομως που θες ταχυτητα....το ξυραφι αργει πολυ αν αφηνεις γενειαδα για πολλες μερες)
gecks Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Σε σχέση με αυτή που μου είχε προτείνει πριν κανένα εικοσαήμερο ο Zach; (ακόμα δεν έχω πάρει, ναι). Μιλάμε για σχεδόν κατ' αποκλειστικότητα για χρήση στο μούσι, όχι στα μαλλιά.
papafigos84 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Την εχω 1 εξαμηνο. Χωρις ακομα να τη φορτισω, εχει βγαλει 4-5 κουρεματα (τα παιρνω ολα με χτενακι) και 4-5 τριμαρισματα στα γενια. Απο δυναμη τα παει καλα και σου βγαζει μια ποιοτητα οταν την κρατας. Σ αυτα τα λεφτα ειναι πραγματικα καλη αγορα.
jonkyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Την είχα αγοράσει διστακτικά κι εγώ, χάρη στην χαμηλή τιμή το ρίσκαρα. Την χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα για γένια, μιλάμε για τρομερό μηχάνημα (vfm στα 15 ευρώ βέβαια, άντε ως τα 20). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ξυράφι, μην περιμένει κανείς πρόσωπο φράπα. Πολύ δυνατό μοτέρ, τριχούλες πετιούνται παντού (μειονέκτημα), πανεύκολος καθαρισμός, μπαταρία που με βγάζει άνετα για τρία ξυρίσματα. Ανάλογα βέβαια πόσο "παιδεύω" το μούσι, δεν είναι πάντα ίδιος ο χρόνος. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι έσπασε το κτενάκι των 3μμ και αυτό χρησιμοποιώ για το ξύρισμά μου. Παρήγγειλα νέα μηχανή μόνο και μόνο γι' αυτόν τον λόγο, αλλά ιδανικά θα πρέπει να βρω ανταλλακτικό κτενάκι. Δεν ξέρω πού... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από jonkyr
zacharis1955 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gecks είπε Σε σχέση με αυτή που μου είχε προτείνει πριν κανένα εικοσαήμερο ο Zach; ... ... Καμία σχέση... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από zacharis1955
stavag Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Επειδή διάβασα το θέμα από την αρχή και είδα ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για την oneblade . Οποίος έχει πρόβλημα με κοκινιλες ερεθισμούς από ξύρισμα να την πάρει οπωσδήποτε Την έχω 2 μήνες και σωθηκα ,απλά εκπληκτική 1 1
gregdel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, stavag είπε Επειδή διάβασα το θέμα από την αρχή και είδα ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για την oneblade . Οποίος έχει πρόβλημα με κοκινιλες ερεθισμούς από ξύρισμα να την πάρει οπωσδήποτε Την έχω 2 μήνες και σωθηκα ,απλά εκπληκτική κανει και για ξύρισμα; σαν ξυριστική δηλαδή; κόστος λεπίδων και διάρκεια; Ποιο μοντέλο καθώς έχεις διάφορα; 6510/20, 6520/20, 2530/20, 2520/30, 2630/30 κλπ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από gregdel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα