Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν πεθανουν οι μπαταριες, αλλαζονται με Ni-MH η ειναι fixed;

Εχω μια αλλη φθηνη μηχανη (αλλης μαρκας) που οι μπαταριες εχουν πεθανει αλλα δεν αλλαζονται γιατι εχουν πανω κολλημενα λαμακια.

Πρεπει να πονταρεις λαμακια πανω στις καινουριες (που θελει ειδικο εργαλειο) και να κολλησεις με καλαι καλωδια, κτλ...

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, crapatzi είπε

Οταν πεθανουν οι μπαταριες, αλλαζονται με Ni-MH η ειναι fixed;

Εχω μια αλλη φθηνη μηχανη (αλλης μαρκας) που οι μπαταριες εχουν πεθανει αλλα δεν αλλαζονται γιατι εχουν πανω κολλημενα λαμακια.

Πρεπει να πονταρεις λαμακια πανω στις καινουριες (που θελει ειδικο εργαλειο) και να κολλησεις με καλαι καλωδια, κτλ...

Τα λαμάκια εύκολα ξεκολλάνε από τις παλιές και ξανακολλάνε στις καινούριες, επιπλέον υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμες μπαταρίες με λαμάκια προκολλημένα από τη μάνα τους...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Επειδή τυγχαίνει να την έχω την συγκεκριμένη μηχανή εδώ και 4+ μήνες μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά και σε ποιότητα και σε τριμμάρισμα και η μπαταρία κρατάει υπερβολικά ΠΟΛΛΕΣ ώρες.

Το μόνο αρνητικό αν μπορεί να πει κάποιος για αρνητικό είναι ότι τριμμάρει μέχρι 3mm και θα προτιμούσα μέχρι 1.5mm-2mm.

Δημοσ.

Απ ότι  βλέπω οι περισσότεροι την έχετε για Τριμμάρισμα ... ωστόσο επειδή λέει και κουρευτική μηχανή ( εκεί πως τα πάει ?  ) όχι για πυκνό μαλλί ... θέλω να πω έχει 6 -9 οπότε λογικά κάνει και για αυτό ...σωστά ή όχι ? 

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η κεφαλή είναι σαν αυτές που έχουν κουρευτηκες μηχανές όπως οι wahl η αν είναι το τριμερ το ψηλό; 

Δημοσ.

Τελικα τι ακριβως ειναι trimmer η κουρευτικη μηχανη?

Την εχω παραγγειλει αλλα αν δεν κανει για κουρευτικη να ακυρωσω καλυτερα.

Δημοσ.

Την έχω σχεδόν ένα χρόνο τη μηχανή του θέματος και τη χρησιμοποιώ κυρίως για το μούσι, κάνει αρκετά καλή δουλειά και η μπαταρία πραγματικά κρατάει πολλές πολλές ώρες. 

Την έχω χρησιμοποιήσει και για κούρεμα και για τα δικά μου μαλλιά (ΟΚ, δεν είμαι και μακρυμάλλης...) με τα χτενάκια που έχει μια χαρά τα είχε καταφέρει.

Την είχα πάρει από eshop στα 17,5 ευρώ οπότε τώρα είναι ακόμη καλύτερο deal.

Αυτό που λείπει είναι μια θηκούλα...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Xristos62100 είπε

την αντικατέστησαν με ένα άλλο μοντέλο (AEG HSM/R 5638) 

H ίδια είναι απλώς η HSM/R 5638 δεν διαθέτει το ειδικό αποσπώμενο εξάρτημα trimmer για αφαίρεση τριχών από μύτη και αυτιά...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την συγκεκριμένη μηχανή την αγόρασα πριν από 1-1μιση μήνα, στα 16,30 ευρώ, σε Crazy Sunday.

Αρκετά καλή κατασκευή. Η βάση είναι λίγο πλαστικούρα και πανάλαφρη, αλλά δεν την πολυχρησιμοποιώ.

Τα εξαρτήματα της, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, κλασικές σκάλες 3,6,9 και 12. 

Είναι καλή/δυνατή μηχανή. Την χρησιμοποιώ για τριμάρισμα στο μούσι μου και καθάρισμα στο λαιμό.

Δεν έχω σκοπό να την χρησιμοποιήσω για κούρεμα, αλλά φαίνεται να έχει αρκετά δυνατό μοτεράκι, οπότε ίσως κάνει και γι αυτό.

Την φόρτισα την πρώτη μέρα και από τότε την έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές, χωρίς να την ξαναφορτίσω.

Το trimmer για αφαίρεση τριχών από μύτη και αυτιά, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά από ότι λένε στα σχόλια του e-shop, είναι σχετικά δύσκολο να το τοποθετήσεις/αφαιρέσεις.

Γενικά, μου έχει αφήσει μια καλή εικόνα. Την προτείνω σε κάποιον που θέλει, μια καλή και φθηνή μηχανή για τριμάρισμα, στο μούσι.

Είναι Value For Money! :-)

Επεξ/σία από papageorge007
  • Like 3
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την έχω κάνα δυο χρόνια. Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά εντάξει για 15 ευρώ κομπλε.

Δημοσ.

Ακριβως Κουρευτική δε τη λες εκτος αν εχεις δεκα τριχες  Το trimmer  δε εχω καταλαβει ακομα που κουμπωνει :P

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...