zacharis1955 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξυριστική / Κουρευτική μηχανή προσώπου ρεύματος / επαναφορτιζόμενης μπαταρίας AEG HSM/R 5673 15.90 € Διαθέτει και ειδικό αποσπώμενο εξάρτημα trimmer για αφαίρεση τριχών από μύτη και αυτιά... http://www.e-shop.gr/koyreytiki-xyristiki-mixani-aeg-hsm-r-5673-black-p-HAP.331105 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από zacharis1955 4 3
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Ξυριστική όταν λέει κανονική; Ξυρίζει σαν ξυράφι δηλαδή;
maxdore217 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή περίπτωση φαίνεται με μια γρήγορη ματιά , σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Εκτός να θέλεις/ πάρει gamai ''Gemei '' Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από maxdore217
EvilEyes Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Την πήρα σήμερα το πρωί, αλλά ακόμα δεν πρόλαβα να τη χρησιμοποιησω. Από μια πρώτη ματιά φαίνεται στιβαρή κατασκευή καμία σχέση με μια από τα lidl που είχα. Πάνω στη βάση κουμπώνει καλά απλά θέλει λίγο προσοχή γιατί η βάση είναι πολύ ελαφριά και θέλει προσοχή μη πέσει.
darkman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Ξυριστική όταν λέει κανονική; Ξυρίζει σαν ξυράφι δηλαδή; Πλακα κανεις ετσι σαν το ξυράφι ξυρίζει μονο το ξυράφι το ποιο κοντινο σε ξυραφι ειναι αυτο Philips One Blade αλλα παλι δεν ειναι οπως το ξυραφι
billiboo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 παντως το eshop την εχει στην κατηγορια κουρετηκες μηχανες, και εαν κρίνω απτην κεφαλη η οποια φαινεται μεγαλη δεν κανει για ξυρισμα
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, darkman είπε Πλακα κανεις ετσι σαν το ξυράφι ξυρίζει μονο το ξυράφι το ποιο κοντινο σε ξυραφι ειναι αυτο Philips One Blade αλλα παλι δεν ειναι οπως το ξυραφι Οκ λάθος το σαν ξυράφι, σαν κλασσική ξυριστική εννοούσα 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, darkman είπε Πλακα κανεις ετσι σαν το ξυράφι ξυρίζει μονο το ξυράφι το ποιο κοντινο σε ξυραφι ειναι αυτο Philips One Blade αλλα παλι δεν ειναι οπως το ξυραφι Η OneBlade είναι μια μηχανή που θέλω να δοκιμάσω. Αλλά ακριβή δυστυχώς στα 45+.
darkman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, zio10 είπε Οκ λάθος το σαν ξυράφι, σαν κλασσική ξυριστική εννοούσα Πλακα σου κανω λογικα το μουσι θα το κανει κοντο εγω παιδια για μύτη ,αυτια, φριδια ,και για καθαρισμα στο προσωπο εχω αυτο Philips Norelco NT3160 Trimmer Remover shaver Waterproof Nose, Ear Hair, eyebrow κανει παπαδες λεμε για το μουσι οποια και αν εχω βαλει μια απο τα ιδια 18 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Η OneBlade είναι μια μηχανή που θέλω να δοκιμάσω. Αλλά ακριβή δυστυχώς στα 45+. Και εγω , αλλα γραφει στα ψιλα γραμματα της οτι δεν ειναι οπως το ξυραφι 1
HERTHAN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Γνωριζει κανεις αν χωρις να χρησιμοποιησουμε την βαση φορτιζει μονο με τον φορτιστη?
EvilEyes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Γνωριζει κανεις αν χωρις να χρησιμοποιησουμε την βαση φορτιζει μονο με τον φορτιστη? Ναι γίνεται η βάση είναι προαιρετική.
andreasece Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Η OneBlade είναι μια μηχανή που θέλω να δοκιμάσω. Αλλά ακριβή δυστυχώς στα 45+. 30 έχει στον Σκλαβενίτη και είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για βαθύ ξύρισμα χωρίς ξυράφι. Την έχω 3 μήνες και με 3 ξυρίσματα την εβδομάδα την έχω φορτίσει μια φορά!
7nisiotis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, andreasece είπε 30 έχει στον Σκλαβενίτη και είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις για βαθύ ξύρισμα χωρίς ξυράφι. Την έχω 3 μήνες και με 3 ξυρίσματα την εβδομάδα την έχω φορτίσει μια φορά! Τη ψάχνω γιατί λόγω δερματικού θέματος δε μπορώ να ξυριστω με ξυράφι ούτε να αφήσω γενια πάνω από 1+ εβδομάδα. Έχει αποστολή online αγορά ο Σκλαβενίτης; Αν και έχουμε παράρτημα εδώ, βέβαια λίγο λειψό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από 7nisiotis
chriskourou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Την παράγγειλα κι εγώ, μέχρι τώρα κουρευτικές αγόραζα μόνο philips. Για να δούμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα