Προς το περιεχόμενο

Ανέφικτος ο στόχος για 18% συμμετοχή των ΑΠΕ στο ελληνικό ενεργειακό μίγμα

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nvel είπε

και ποιος σου είπε ότι η ενεργειακή αυτονομία είναι το ζητούμενο στις εγκαταστάσεις; επειδή ένας DIYer στο youtube την αναζητεί, γιατί πιστεύει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου;

Ο DIYer στην δικιά του μελέτη αυτό ήθελε σάν αποτέλεσμα, και το υλοποίησε. Εσύ πήρες θέση και είπες πως δέν ξέρει τι κάνει, χωρίς όμως να εξηγήσεις το γιατί.

Επεξ/σία από cpc464
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, Krateros91 είπε

Ούτε εγώ θα έμπλεκα με Ελλάδα αν ήμουν στην θέση του. Πέρα απ' την γραφειοκρατεία θα είχα και τον κάθε πικραμένο να κάνει πορείες και να βάζει εμπόδια στο έργο μου, και ας είναι για το καλό του τοπικού και μη πληθυσμού.

Η Τουρκία μάλιστα έχει προχωρήσει πάρα πολύ στα θέματα ΑΠΕ και ανεμογεννήτριες παντού απ' ότι έχω ακούσει. Κανένα παράπονο κανείς.

Αυτό που με ξεπερνάει είναι όταν πολλοί κάτοικοι αυτής της χώρας παραπονιούνται και διαμαρτύρονται για τα Αιολικά πάρκα, την ίδια ώρα που το εργοστάσιο λιγνίτη και άλλα παλαιού τύπου εργοστάσια, έχουν ισοπεδώσει γη και θάλασσα.

Είναι επειδή τα ξέρουν όλα και βλέπουν τις σκιές από χιλιόμετρα μακριά φορώντας ακόμα και γυαλιά ηλίου.Απλά διάβασε τα περισσότερα σχόλια στο παρόν και σε οποιοδήποτε πλέον δυστυχώς θέμα και θα διαπιστώσεις  σε τι εγκεφαλικό επίπεδο κινούμαστε συνολικά ως λαός.

2 ώρες πριν, strawman είπε

Επειδη την γνωριζω προσωπικα την εταιρεια, να σου πω οτι κανεις λαθος. Ειχε και εχει τεραστια βιβλιοθηκη μελετων και πατεντες ο εν λογω φορεας, και εχει μπολικες συνεργασιες και προτασεις με το εξωτερικο. Δεν μιλαμε για 10 τυχαρπαστους που ειναι στο παιχνιδι για να κανουν αρπαχτη

Και πως η απαντηση σου τεκμαίρει οτι κάνω λάθος σε αυτά που εγραψα;

Δεν έγραψα οτι ειναι τυχάρπαστοι ή αλμπάνηδες, έγραψα οτι είναι ενα ιδιωτικός φορέας με αυτοσκοπό το προσωπικό κέρδος (των μελών και συνεργατών) απο τη διείσδυση των αιολικών απε στην Ελλάδα. Επισης έγραψα οτι ειναι είναι λομπι και ενα σοβαρό λομπι σίγουρα εχει στα χερια της μελέτες που αποτελούν οπλα στη φαρέτρα του makreting τους και καρα-εννοείται χρησιμοποιούνται επιλεκτικά κατά σκοπόν (ο οποίος δεν ειναι αναγκαία το δημοσιο συμφέρον).

Με δυο λόγια, ειναι ένα πολύ καλό ιδιωτικό μαγαζί με μόνο σκοπό το συμφέρον των μελών του ΑΚΟΜΑ κι αν αυτό αντιτίθεται στο κοινό ή δημόσιο συμφέρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...