Προς το περιεχόμενο

Το BitDefender σταματησε να λειτουργει.

vaggelis7172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια!!Ξαφνικα το Bitdefender στον υπολογιστη μου σταματησε να λειτουργει.Σας επισυναπτω εικονα.Τι μπορει να φταιει?Εχω windows 7.Ευχαριστω.

bitdefender2.png

Επεξ/σία από vaggelis7172
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 ώρες πριν, vaggelis7172 είπε

Γεια σας παιδια!!Ξαφνικα το Bitdefender στον υπολογιστη μου σταματησε να λειτουργει.Σας επισυναπτω εικονα.Τι μπορει να φταιει?Εχω windows 7.Ευχαριστω.bitdefender2.png

Ανοιξε το cmd σαν διαχειριστής και γράψε "sc start vsserv" και enter. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα είσαι εντάξει. Αν δεν φτιάξει άμεσα κάνε μια επανεκκίνηση.

Επεξ/σία από Alejandro

Εβαλα προσωρινα το AVG να δω πως θα παει το συστημα.Ισως ξαναδοκιμασω να εγκαταστησω ξανα το Bitdefender.Και κατι αλλο:Οταν απεγκατεστησα το Bitdefender με το Revo Uninstaller ξεχασα να διαγραψω τα υπολειμματα(leftovers),εκανα γκαφα?

2 λεπτά πριν, vaggelis7172 είπε

Εβαλα προσωρινα το AVG να δω πως θα παει το συστημα.Ισως ξαναδοκιμασω να εγκαταστησω ξανα το Bitdefender.Και κατι αλλο:Οταν απεγκατεστησα το Bitdefender με το Revo Uninstaller ξεχασα να διαγραψω τα υπολειμματα(leftovers),εκανα γκαφα?

Με τη λύση που σου παρέθεσα δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα από αυτά. Ίσως ήταν καλύτερα να κάνεις μια απλή απεγκατάσταση αλλά δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το avg να δω πως θα βγαλεις τωρα φιλε μου........ αυτο που λες το εβαλα προσωρινα δεν υπαρχει, καλο φορματ.

Επεξ/σία από rfc

19 ώρες πριν, vaggelis7172 είπε

Ναι τρέξε το ξανά να διεγραφούν τα Leftovers , αν έβγαζες το Avg με αυτό

http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe

έβαζες το

https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows

θα ήταν καλύτερα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...