vaggelis7172 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια!!Ξαφνικα το Bitdefender στον υπολογιστη μου σταματησε να λειτουργει.Σας επισυναπτω εικονα.Τι μπορει να φταιει?Εχω windows 7.Ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από vaggelis7172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δες αυτό https://www.bitdefender.com/support/-1311.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, vaggelis7172 είπε Γεια σας παιδια!!Ξαφνικα το Bitdefender στον υπολογιστη μου σταματησε να λειτουργει.Σας επισυναπτω εικονα.Τι μπορει να φταιει?Εχω windows 7.Ευχαριστω. Ανοιξε το cmd σαν διαχειριστής και γράψε "sc start vsserv" και enter. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα είσαι εντάξει. Αν δεν φτιάξει άμεσα κάνε μια επανεκκίνηση. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelis7172 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εβαλα προσωρινα το AVG να δω πως θα παει το συστημα.Ισως ξαναδοκιμασω να εγκαταστησω ξανα το Bitdefender.Και κατι αλλο:Οταν απεγκατεστησα το Bitdefender με το Revo Uninstaller ξεχασα να διαγραψω τα υπολειμματα(leftovers),εκανα γκαφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vaggelis7172 είπε Εβαλα προσωρινα το AVG να δω πως θα παει το συστημα.Ισως ξαναδοκιμασω να εγκαταστησω ξανα το Bitdefender.Και κατι αλλο:Οταν απεγκατεστησα το Bitdefender με το Revo Uninstaller ξεχασα να διαγραψω τα υπολειμματα(leftovers),εκανα γκαφα? Με τη λύση που σου παρέθεσα δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτα από αυτά. Ίσως ήταν καλύτερα να κάνεις μια απλή απεγκατάσταση αλλά δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το avg να δω πως θα βγαλεις τωρα φιλε μου........ αυτο που λες το εβαλα προσωρινα δεν υπαρχει, καλο φορματ. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από rfc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ss13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 19 ώρες πριν, vaggelis7172 είπε Εβαλα προσωρινα το AVG να δω πως θα παει το συστημα.Ισως ξαναδοκιμασω να εγκαταστησω ξανα το Bitdefender.Και κατι αλλο:Οταν απεγκατεστησα το Bitdefender με το Revo Uninstaller ξεχασα να διαγραψω τα υπολειμματα(leftovers),εκανα γκαφα? Ναι τρέξε το ξανά να διεγραφούν τα Leftovers , αν έβγαζες το Avg με αυτό http://files-download.avg.com/util/tools/AVG_Remover.exe έβαζες το https://www.avira.com/en/free-antivirus-windows θα ήταν καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα