Sokopa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα. Να σας εξηγήσω την ανάγκη μου και θα ήθελα να ξέρω αν ακολουθώ το σωστό δρόμο. Το σεταπ αυτή τη στιγμη ειναι: Στο δωματιο ειναι ενας σταθερος απο οπου φευγει καλωδιο ~10m hdmi και μια επεκταση usb, οπου ειχα ενα φτηνο hub, που καταληγουν στο σαλονι στη τηλεοραση. Το hub το θελω για να συνδεω 4 χειριστηρια + 1 dongle για ασύρματο πληκτρολόγιο. Το προβλημα ήταν πως το hub μαλλον δν εδινε αρκετη ταση(ή ρευμα;) στα χειριστήρια, με αποτελεσμα οποτε σε καποιο παιχνιδι δονουνταν ενα χειριστήριο, δεν του αρκουσε και αποσυνδεονταν ολα στιγμιαια, ή πολλες φορές και μονιμα. Σκεφτομαι να παρω το tp-link uh700, που εχει εξωτερικη τροφοδοσια. Πιστευετε θα μου λυσει το θεμα; Εχετε καποια αντιπροταση; Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας
HPPRO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ έχω εδώ και καιρό αυτό χωρίς να αντιμετωπίζω τα προβλήματα που περιγράφεις ORICO 60W 12 Port USB 3.0 Hub including 3 BC1.2 Charging Port and 4 Power Switches LED Indicators (P12-U3) https://www.amazon.co.uk/dp/B01MFGCBXG/ref=cm_sw_r_cp_api_yRGEAbW22CPMB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα