Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα επεκκινηση εφυγε η μπαρα απο τις διεργασιες του κινητου που ηταν ανοιχτη και κολλημενη, αλλα δεν μπορω να δω  πουθενα αν ολοκληρωθηκε το ανεβασμα ουτε ξαναξεκιναει η διαδικασια... την order την εχει εγκεκριμενη και μαλιστα και με αποδειξη ομως...

Τωρα ξανανοιξε την μπαρα και ειναι παλι στο 4/25 και λεει οτι φορωνει ποση ωρα δλδ θελει ...πφφφφ κανονικα επρεπε πρωτα να τις ανεβαζει και εμτα να παιρνει τα λεφτα.... απαραδεκτο

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρήγγειλα και εγώ εχθές το βράδυ. Έφτιαξα και λίγο τις φωτογραφίες όπως ήθελα στο άλμπουμ γιατί δεν μου άρεσε και πολύ όπως τις έβγαζε και όλα καλά!

Τιμή 5Ε και μόλις επέλεξα πληρωμή με PayPal πήγε στα 7Ε :)

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις παρέλαβα και εγώ απο TNT. Πολλοί γρήγοροι, ουτε μια βδομάδα δεν έκανε! Σαν ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετικό. Σκληρές σελίδες και ωραίο, ματ, σκληρό εξώφυλλο. Σαν ποιότητα εκτύπωσης ειναι ωραία αλλά όχι κάτι που θα σε τρελάνει. Οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες απο Yi M1. Για 6 ευρώ δεν το συζητώ, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μάλλον θα πάρω και άλλο ένα!

Δημοσ.

Το 1ο που έστειλαν το upload έγινε σφαίρα.  Δεν το συζητώ είναι τζάμπα δωράκι. Τσεκαρα ότι η ποιότητα εκτύπωσης δεν εξαρτάται απαραίτητα από την καθαρότητα της φωτό. Πρέπει να είναι και φωτεινές.

Προχτές κολουσε. Και μάλιστα κράτησε λεφτά από paypal  αλλά το ακυρωσαν γιατί δεν ανέβηκαν μερικές φώτο. Το ξαναέκανα κ κράτησε 4-5 ώρες. Περιμένω.

Δημοσ.

Τελικα ξεκολλησε και ανεβηκαν... Μενει τωρα να ερθουν... ξερει κανεις αν ερχονται σπιτι με δεμα ή αν πρεπει να πας να το παρεις απο τα ελτα της περιοχης? Δλδ. σου αφηνουν σημειωμα? Τελος απο την ιδια εφαρμογη δεν βγαζει την προσφορα... πρεπει να κανω νεο λογαριασμο ή να ξαναβαλω την εφαρμογη για να την εμφανισει?

Δημοσ.

Σου έρχεται με tnt στο σπίτι.

Η προσφορά είναι για μια φορά. Αν την χρησιμοποιήσεις δεν ξαναεμφανίζεται

Δημοσ.

μ

8 ώρες πριν, johni41 είπε

Σου έρχεται με tnt στο σπίτι.

Η προσφορά είναι για μια φορά. Αν την χρησιμοποιήσεις δεν ξαναεμφανίζεται

Μαλιστα, κανενα κολπο? Αν πχ εκανα αλλο λογαριασμο? Αλλα και παλι η διευθυνση θα ειναι η ιδια.... Το χει κανει κανεις? Κατι πηρε το ματι μ πιο πανω... Πως το κανατε?

Δημοσ.

Παρελαβα και εγω σημερα, ταχιστα μπορω να πω σε σημειο να με κανει να το δωσω στην ωρα μου εκει που ηθελα.. Τα θετικα ειναι ωραια ιδεα σε μικρο βιβλιο σκληρα φυλλα... τα αρνητικα δεν με τρελαινε ουτε εμενα η ποιοτητα.... Για εξωφυλλο αν παρετε βαλτε την καλυτερη σας εικονα... Εμενα επειδη ηταν απο μπροστινη κινητου φαινεται ελαφρως μουντη, οπως και αλλες φωτογραφιες του αλμπουμ... Αν θελετε να φαινονται οπως φανταζεστε και να μην ειναι μουντες θελουν μια επεξεργασια πριν τις στειλετε... πχ καποιες τις ειχα καλιμπραρει στο photoshop και βγηκαν πολυ καλυτερες, οχι φαντασμαγορικες αλλα ωραιες.... Αυτα ... Για τα χρηματα που δινεις ειναι μια χαρα και ειδικα για τον χρονο που κανει να ερθουν... Αυτο που με εβαλε σε σκεψεις τωρα αν και καθυστερημενα ειναι οτι ολες αυτες οι φωτογραφιες που ανεβασα εγω οπως και ολοι πολλοι φανταζομαι να διαγραφονται απο τα κυταπια τους.. μην τυχει και δουμε καμμια φωτο πουθενα στον ιστο ή σε καμμια διαφημιση να πουμε... για να μην σκεφτω και χειροτερα... αυτο το σκφετηκε κανενας αλλος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα.! Παραγγελία Παρασκευή  2/3 μου ήρθε σήμερα!!! Για επιπλέον παραγγελία θέλει απλά άλλη συσκευή. 

1B8AfEX-3.png

Επεξ/σία από dolomites
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά πως σας έχει έρθει τόσο γρήγορα; Έχω κάνει παραγγελία από 12-13 Μάη και σύμφωνα με το tracking number Ελλάδα έχει φτάσει στις 20/5 και από κει και πέρα δεν ξέρει κανείς τίποτα. Πήρα ελτα και λένε ξαναπαρτε από την επόμενη εβδομάδα αν δεν σας έχει έρθει. Εν τω μεταξύ εκτιμώμενη παράδοση έλεγε 23-29/5.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrPanozzz είπε

Ρε παιδιά πως σας έχει έρθει τόσο γρήγορα; Έχω κάνει παραγγελία από 12-13 Μάη και σύμφωνα με το tracking number Ελλάδα έχει φτάσει στις 20/5 και από κει και πέρα δεν ξέρει κανείς τίποτα. Πήρα ελτα και λένε ξαναπαρτε από την επόμενη εβδομάδα αν δεν σας έχει έρθει. Εν τω μεταξύ εκτιμώμενη παράδοση έλεγε 23-29/5.

Και σε μενα ειχε κανει ενα μηνα σχεδον, απο 30 Μαρτη παρελαβα 30 Απριλη. Το ειχαν στειλει με "EDHL" που καταληγει να ερθει με απλο ελτα, αφησε χαρτακι ο ταχυδρομος ενω ημουν εδω - δεν ειχε μαζι του το προιον και ετσι επρεπε να παω και ταχυδρομειο να περιμενω στην ουρά 2 ωρες να παραλαβω.

Εκανα παραπονα μετα την παραλαβη και τους ειπα οτι με τετοια εμπειρια απο αγορα του κανεις δεν θα ξαναγορασει ποτε κατι απο αυτους. Μετα απο 20 μερες μου απαντησαν αυτο:

Hi,

Thank you for contacting Zno. Sorry for the delay. We're sorry there was an error on our email server and we didn't receive this ticket until today.

I apologize for the delay. We are testing a new shipping partner and it's taking longer than we anticipated. Thank you for the feedback and we'll let our shipping dept know to take into consideration in the future. Thank you.

Have a nice day!

Best regards,
Jenny - Zno support

Αρα εχουν επιλεξει αυτον τον νεο τροπο αποστολης που ειναι πολυ αργος και ταλαιπωρια, αρα αγορες απο το μαγαζι με τιποτα, εκτος αν θες να περιμενεις ενα μηνα.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Και σε μενα ειχε κανει ενα μηνα σχεδον, απο 30 Μαρτη παρελαβα 30 Απριλη. Το ειχαν στειλει με "EDHL" που καταληγει να ερθει με απλο ελτα, αφησε χαρτακι ο ταχυδρομος ενω ημουν εδω - δεν ειχε μαζι του το προιον και ετσι επρεπε να παω και ταχυδρομειο να περιμενω στην ουρά 2 ωρες να παραλαβω.

Εκανα παραπονα μετα την παραλαβη και τους ειπα οτι με τετοια εμπειρια απο αγορα του κανεις δεν θα ξαναγορασει ποτε κατι απο αυτους. Μετα απο 20 μερες μου απαντησαν αυτο:

Hi,

Thank you for contacting Zno. Sorry for the delay. We're sorry there was an error on our email server and we didn't receive this ticket until today.

I apologize for the delay. We are testing a new shipping partner and it's taking longer than we anticipated. Thank you for the feedback and we'll let our shipping dept know to take into consideration in the future. Thank you.

Have a nice day!

Best regards,
Jenny - Zno support

Αρα εχουν επιλεξει αυτον τον νεο τροπο αποστολης που ειναι πολυ αργος και ταλαιπωρια, αρα αγορες απο το μαγαζι με τιποτα, εκτος αν θες να περιμενεις ενα μηνα.

Κατάλαβα, η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ το να περιμένω περισσότερο, απλώς μου φάνηκε περίεργο όταν σε προηγούμενα ποστ έβλεπα κάτι αποστολές σε 2-3 μέρες και μαξ εβδομάδα. 

Επίσης είναι περίεργο γιατί δεν μου έχει έρθει καν χαρτί ειδοποίησης να πάω να παραλάβω και ενώ έχουν περάσει 10 μέρες από όταν φαίνεται στο σύστημα ότι έφτασε Ελλάδα, από τα ΕΛΤΑ μου λένε ότι κι αυτοί το βλέπουν ότι ακόμα είναι στο Ελ. Βενιζέλος. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

Κατάλαβα, η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση δεν με ενοχλεί και τόσο πολύ το να περιμένω περισσότερο, απλώς μου φάνηκε περίεργο όταν σε προηγούμενα ποστ έβλεπα κάτι αποστολές σε 2-3 μέρες και μαξ εβδομάδα. 

Επίσης είναι περίεργο γιατί δεν μου έχει έρθει καν χαρτί ειδοποίησης να πάω να παραλάβω και ενώ έχουν περάσει 10 μέρες από όταν φαίνεται στο σύστημα ότι έφτασε Ελλάδα, από τα ΕΛΤΑ μου λένε ότι κι αυτοί το βλέπουν ότι ακόμα είναι στο Ελ. Βενιζέλος. 

Περιμένει την σειρά του στο αεροδρόμιο, συμβαίνει, μην ανησυχείς.

Too good to be true να συνέχιζαν με TNT πάντως και να έρχονται εντός λίγων ημερών από Ασία (και χωρίς έξοδα εκτελωνισμού κιόλας λόγω κόστους!)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...