Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Όπως επίσης καλό είναι βλέπουμε και την συνέχεια της κουβέντας που απάντησα - εξήγησα!

'Εγινε και μια αναβάθμιση της εφαρμογής τις προάλλες (13 Φεβρουαρίου) και δεν ξέρω αν "διόρθωσαν" κάτι οι προγραμματιστές στο θέμα αυτό!

Κάνε ένα edit στην τότε σου απάντηση ώστε να διορθωθεί το λάθος.

• Thanks 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι Στελάρα έχεις δίκιο αδερφέ, έπρεπε να κάνω edit στο αρχικό για να μην μπερδευτεί κάποιος!
Για τον φίλο που ρωτάει από πάνω, ας κάνει μια δοκιμή μιας και στην σελίδα τους ακόμα την έχουν την προσφορά.
Ευχαριστούμε και πάλι τον topic starter που μας έκανε πελάτες στην zno! :P
Η πλάκα είναι πως κάτι ζευγάρια που είδαν χθες το αλμπουμάκι, έγιναν και αυτοί πελάτες! χαχαχα!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sinnaig είπε

Οχι υπαρχει ακόμα, μολις το εκανα! 

Ναι παιδες σορρυ γράψτε λάθος. Πήγα να κάνω δεύτερο από το fb της γυναίκας μου και δεν με άφηνε. Αναγνώριζε κάπως τη συσκευή. Με το κινητό της το καναμε μόλις, κανονικά. Σορρυ για το μπερδεμα

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και εγώ τον ts για την ενημέρωση. Παρέλαβα και εγώ σε 3-4 μέρες μετά την παραγγελία. Δυστυχώς ενώ η ποιότητα του άλμπουμ είναι άριστη οι μισές και παραπάνω φωτογραφίες είναι κομμένες... Και στο preview που έκανα  πριν την παραγγελία τις έδειχνε κανονικά. 

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ στις 16, αρκετά γρήγορα.Απόλυτα ικανοποιημένος αν και δεν έκανα τσισάκια με την ποιότητα της εκτύπωσης, ίσως μάλλον επειδή με είχατε προϊδεάσει για κάτι εξαιρετικό.Δεν είναι ότι έχω παράπονο ή ότι θα ψειρίσω τη μαϊμού, απλά τις ίδιες φωτογραφίες τις έχω εκτυπωμένες και σε καλύτερη ποιότητα.Μου άρεσε βέβαια που είναι ματ η επίστρωση και γλιτώνεις τις έντονες δαχτυλιές.

Συνολικά πολύ ευχαριστημένος, το κόστος εξάλλου είναι απλά αστείο.Οπότε, ευχαριστώ και πάλι τον ts!

Δημοσ.

Πώς τα καταφέρατε ρε τσακάλια και σας ήρθαν τόσο γρήγορα? Εγώ έκανα την παραγγελία 13/2 και είναι ακόμα στο Collecting. Μάλιστα γράφει "to be collected 22/2" και πιθανή ημερομηνία παράδοσης 26/2. Κρίμα και το ήθελα μέχρι τις 24/2 που θα φύγω εξωτερικό για δώρο.

Δημοσ.

3 παραγγελίες τη μία δεν την έχουν δει καν..  προβλέπω Πάσχα, και με την tnt που μίλησα απλα έχουν δεσμεύσει το tracking number στις δύο και δεν έχουν παραδοθεί ακόμη σε αυτούς.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει 2η παραγγελία απο το ταμπλετ μου αλλά κολλάει στο ανέβασμα των φωτο στο 23\24 . τους έστειλα mail χθες αλλά ακόμα περιμένω απάντηση. Μου ήρθε ενα αυτοματοποιημένο οτι αν δεν έχουν λαβει σε 3 μέρες τις φωτο θα διαγράφει η παραγγελία και θα μου κανουν refund. Ελπίζω να έχω όμως το δικαίωμα να ξανακανω την προσφορά....

Το πρώτο απο το κινητό έχει σταλεί και αναμένεται 

Δημοσ.
Στις 2/12/2018 στις 3:30 ΜΜ, alexiko είπε

Αν και δεν είμαι φαν του άλμπουμ έκανα μια παραγγελία μια και η τιμή είναι χάρισμα από ότι λέτε και ήθελα να έχω και ένα...

Παρέλαβα έκπληκτος σήμερα το πρωί από TNT. Γρήγοροι και ευχαριστημένος προσωπικά από το αποτέλεσμα μια και ούτε τρελές απαιτήσεις έχω αλλά ούτε και τις απαραίτητες γνώσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...