Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα , θελω να κανω μια μικρη και απλη σε μερικα ατομα ερωτηση. Αξιζει να δωσω τα 20 ευρω παραπανω για να παρω το xiaomi redmi note x4 απο το απλο ; Να πω πως , με νοιαζει πολυ η καμερα το κινητου αλλα οχι το μεγεθος και ο επεξεργαστης . Περιμενω τις απαντησεις σας . Φιλικα , Σταθης
RedPanda Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να μην σε πολυκουράζω 4 Snapdragon. To 4X (εκτός αυτών με ένδειξη Global) είναι εισαγωγή κινέζικης έκδοσης και παίζει να μην έχει Global rom και μία 4G μπάντα. Επίσης σε μαγαζιά που ρώτησα χωρίς την Global ένδειξη μου είπαν πως έχουν τον υποδεέστερο omnivision sensor στην κάμερα. Η δική μου ερώτηση στον Σάρουμαν είναι τι glass protector έχει γιατί διαβάζω πως είναι λίγο κυρτή η οθόνη μερικά δεν ταιριάζουν καλά. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από RedPanda
chios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 το 4 το απλό να πάρει που έχει την 800αρα στο 4G ( Model: 2016102 ). το 4χ είναι το κινέζικο
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, RedPanda είπε Για να μην σε πολυκουράζω 4 Snapdragon. To 4X (εκτός αυτών με ένδειξη Global) είναι εισαγωγή κινέζικης έκδοσης και παίζει να μην έχει Global rom και μία 4G μπάντα. Επίσης σε μαγαζιά που ρώτησα χωρίς την Global ένδειξη μου είπαν πως έχουν τον υποδεέστερο omnivision sensor στην κάμερα. Η δική μου ερώτηση στον Σάρουμαν είναι τι glass protector έχει γιατί διαβάζω πως είναι λίγο κυρτή η οθόνη μερικά δεν ταιριάζουν καλά. glass protector δεν χρειάζεται και δεν θα βρεις και full . Εγώ μια σιλικόνη έχω βάλει και τέλος. 3 ώρες πριν, statharas13 είπε Καλησπερα , θελω να κανω μια μικρη και απλη σε μερικα ατομα ερωτηση. Αξιζει να δωσω τα 20 ευρω παραπανω για να παρω το xiaomi redmi note x4 απο το απλο ; Να πω πως , με νοιαζει πολυ η καμερα το κινητου αλλα οχι το μεγεθος και ο επεξεργαστης . Περιμενω τις απαντησεις σας . Φιλικα , Σταθης Σε αυτά τα λεφτά μην βλέπεις Xiaomi με καλή κάμερα επιπέδου ναυαρχίδας,κοίτα κάτι άλλο. Π.χ το Huawei Honor 6X
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε glass protector δεν χρειάζεται και δεν θα βρεις και full . Εγώ μια σιλικόνη έχω βάλει και τέλος. Σε αυτά τα λεφτά μην βλέπεις Xiaomi με καλή κάμερα επιπέδου ναυαρχίδας,κοίτα κάτι άλλο. Π.χ το Huawei Honor 6X ευχαριστω για την προταση αλλα το budget μου ειναι 150 :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα