Illuminami Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα στην ομαδα ζητω συγνωμη εαν ειναι ακυρο το θεμα μου για την συγκεκριμενη κατηγορια. Θελω να αγορασω ενα gaming πληκτρολογιο με rgb φωτισμο η ακομα και σκετο κοκκινο. Δεν συμπαθω τον θορυβο οποτε αποκλειω τα μηχανικα, ψαχνω κατι αθορυβο οσο γινετε. Περιμενω τις προτασεις σας, ευχαριστω πολυ.
handsomegamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, Illuminami είπε Καλησπερα στην ομαδα ζητω συγνωμη εαν ειναι ακυρο το θεμα μου για την συγκεκριμενη κατηγορια. Θελω να αγορασω ενα gaming πληκτρολογιο με rgb φωτισμο η ακομα και σκετο κοκκινο. Δεν συμπαθω τον θορυβο οποτε αποκλειω τα μηχανικα, ψαχνω κατι αθορυβο οσο γινετε. Περιμενω τις προτασεις σας, ευχαριστω πολυ. γιατι δε παιρνεις καποιο μηχανικο με Mx silent διακοπτες; ετσι και αλλιως γνωμη μου ειναι να παρεις μια φορα gaming Πληκτρολογιο
Dr.Tesla Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mx red/brown και Ο-ring ίσως είναι η καλύτερη επιλογή σου. Πιο κάτω σε ήχο είναι τα silent. Αυτές οι επιλογές έχουν τον κλασσικό ήχο του πληκτρολογίου. Όχι τίποτα εξωπραγματικό όπως οι blue Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Dr.Tesla
HPPRO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα πάντως και το razer το stealth που υποτίθεται πως είναι αθόρυβο μόνο ήσυχο δεν το λες
Illuminami Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω για την βοηθεια σας, απλα δεν γνωριζω καθολου πως μπορω να βρω μηχανικο πληκτρολογιο με silent διακοπτες. Εχει κανεις να μου προτεινει κατι|?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα