Προς το περιεχόμενο

KODI

pim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

σας γραφω απο Γερμανια, σας βρηκα τυχαια και ελπιζω στη βοηθεια σας.

Πριν 3 μηνες συνδεσα στην τηλεοραση μια συσκευη  KODI  V88 4K για να εχω προσβαση στα ελευθερα καναλια της ελληνικης τηλεορασης. Δυστυχως εδω και μερικες μερες ειναι αδυνατη η χρηση της εφαρμογης. Δεν ειναι εφικτη ουτε η προσβαση στο μενου της εφαρμογης. Καθε φορα που ανοιγω τη συσκευη ανοιγει ενα παραθυρακι που λεει η εφαρμογη KODI δεν ανταποκρινετε. Καθως ειμαι παντελως ασχετη και τις ρυθμησεις τις εκανα ακολουθωντας βιντεακια στο You Tube θα σας ημουν ευγνωμων αν μου εξηγουσατε ποια η αιτια και αν επιδιορθωνετε και φυσικα πως. θα παρακαλουσα σε γλωσσα για αρχαριους αν ειναι δυνατον. Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Δημοσ.

Ξήλωσε τις ρυθμίσεις που εχεις τώρα (ελπιζω να εχεις αποθηκευμενους κάπου τους κωδικους - ΑΝ σου χρειαζονται) και εγκατέστησε το buid diamond του greek kodi.

Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα και διάβασε τις οδηγίες. Είναι λιγο παλιές αλλα ειναι η ίδια διαδικασία.

https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/01/diamond-greek-build-kodi-17-rypton.html

Επισης υπάρχει θεματάρα για το kodi που ειναι το παρακατω. Αλλη φορα που θα εχεις απορίες, χώξε εκει τις απαντήσεις (στις τελευτείες σελίδες) ή βαλε εκει το ερώτημα σου

https://www.insomnia.gr/forums/topic/478458-xbmc-το-απόλυτο-εργαλείο-για-ταινίες-σειρές/

Τελος εφόσον εισαι γερμανια ξέρεις οτι τα πράγματα ειναι πολύ σφιχτά οσον αφορα torrents και steraming. Αν λοιπον μεσα απο το kodi βλέπεις ΜΟΝΟ LIVE ελληνικη τηλεόραση, εισαι εντάξει αλλά αν θες να βλέπεις και ταινιες-σειρες σκέψου σοβαροτατα να χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία vpn.

Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα στη Γερμανία για το alivegr και το greektv. Το έβαλα στον πεθερό για να βλέπει Ελληνικά και το έχει 3 χρόνια τώρα.

Το kodi πάντως, αν μουλαρώσει, θέλει να πας να καθαρίσεις τα settings του αλλά έτσι θα μηδενίσει και θα πρέπει να ξαναπεράσεις repository και addons. Δεν νομίζω να γίνεται με άλλον τρόπο (εκτός βέβαια κι αν κάνεις hardware reset στο μποξάκι).

• 10 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Έχω ακούσει πολλές καλά για το kodi  και αποφάσισα να το εγκαταστήσώ σε windows 7 ultimate..πέρα από κάποια προβλήματα που μπόρεσα και τα αντιμετώπισα κατά την εγκατάσταση του τώρα έχω το εξής πρόβλημα..δε μπορώ να περάσω τίποτα γιατί μου πετάει ένα παράθυρο ότι δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ..Ενώ το δείχνει ότι έχει συνδεθεί κανονικά από τις ρυθμίσεις..τσέκαρα το τείχος του είναι και εκεί κανόνι ενεργό σε ιδιωτικό δίκτυο..άλλαξα την ώρα Μήπως από εκεί πάλι τα ίδια..Μήπως κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να βοηθήσει?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...