gaius germanicus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το βιβλιο για το ecdl core?
darkman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε παιδια ξερει κανεις ποιο ειναι το βιβλιο για το ecdl core? Δεν ειναι ενα ,νομιζω οτι ειναι 3 word ,excel και χρηση internet ,αν μπεις στο public τα εχει εκει με της τιμες τους ,και εχουν μεσα και cd για να κανεις εξασκηση 1
gaius germanicus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 ευχαριστω φιλε,μπορεις να δωσεις λινκ? επισης επειδη δεν εχω τα windows 7 αλλα τα 8 περασμενα γινεται να κανω εξασκηση στα 8?
darkman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε ευχαριστω φιλε,μπορεις να δωσεις λινκ? επισης επειδη δεν εχω τα windows 7 αλλα τα 8 περασμενα γινεται να κανω εξασκηση στα 8? Ναι μπορεις, δεν εχει να κανει με την εκδοση τον windows αλλα με την εκδοση του office (σε αυτο να δωσεις προσοχη γιατι μπορει να αλλαζει ο τροπος που γινετε κατι ) εκτος απο αυτο υπαρχουν και ονλινε τεστ που μπορεις να κανεις για να παρεις μια ιδεα http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=ecdl Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από darkman 1
gaius germanicus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 γινεται να κανω εξασκηση στον explorer 11 αντι για τον 8 (που ειναι οι εξετασεις)?ο 8 παιζει μονο σε windows 7 και εγω εχω τα 10.
darkman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν η λειτουργίες είναι η ίδιες, παρε εκεί που θα δώσεις για το Ecdl και ρωτά για να είσαι σίγουρος Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από darkman 1
chris_k21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 https://www.politeianet.gr/books/9789603879220-gabana-anastasia-b-gkiourdas-ekdotiki-episimos-odigos-gia-to-ecdl-core-175154 σας και το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα